InDorka pisze: ,skoro jego postawa i stosunek do naszego klubu zmienił sie tak bardzo.
Stosunek do klubu od zawsze jest taki sam...
tylko spójrz na tych co przed tym sezonem mówili, po co nam Darek...
bkapusta i ok
bkapusta pisze:Radzio pisze:m.a.c.i.e.k.s pisze:jeszcze rok temu większość wieszała na nim psy....
nie chciałem tego wypominać ale śmiać mi sie chce z tych ludzi... 3 lata temu zabili by a dziś całują po stopach... ehh ta ludzka mentalność.
Ja tam dalej pamietliwy jestem
Torsen pisze:Coś nędza... Punkty tylko na trupach

papi pisze:bo to 100%-owy Stalowiec
bkapusta pisze:Marnowiec nawet
portal SportoweFakty.pl pisze:Znakomite występy Dariusza Śledzia (na zdjęciu) w polskiej I lidze zostały zauważone w Szwecji. Oficjalna strona Indianerny Kumla poinformowała, że pozyskała Dariusza Śledzia w miejsce Niklasa Klingberga. W zespole "Indian" nową twarzą jest też Denis Saifutdinov. Brat Emila zastąpił w Kumli Larsa Daniela Gunnestada.
Koper pisze:Fragment wywiadu z Tomaszem Chrzanowskim z Tygodnika Żużlowego:
Jest to Polak i miał być obok mnie liderem zespołu. Z nim bylibyśmy spokojni o awans, bez niego mogą być problemy.
(...)Ja mysle,ze ten cel postaramy sie zrealizowac juz w przyszlym roku (...)
- ten fragment jest dopiero ciekawyW 2004 roku lublinianie byli bliscy wywalczenia awansu do ekstraligi. Na drodze podopiecznym Janusza Stachyry skutecznie stanęła w barażu ekipa ZKŻ Zielona Góra . Prawie wywalczyliśmy ten awans, ale jak wiemy prawie robi wielką różnice. Niestety nie udało się.