Quiz o Motorze/LKŻ-cie/TŻ-cie Lublin
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie mam weny do pytań, ale jak już muszę to niech będzie
Który z zawodników Motoru uczestniczył w finale IMŚJ w 1990 r., gdzie odbył się ten finał i kto w nim zwyciężył (też znajomy
) 
Który z zawodników Motoru uczestniczył w finale IMŚJ w 1990 r., gdzie odbył się ten finał i kto w nim zwyciężył (też znajomy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kurcze, chciałem zapodać zdjęcie do pytania, ale mam problemy techniczne ze skanerem
W meczu Motoru z jakim rywalem, zawodnicy wyjechali do prezentacji wielkim statkiem?
Mam wątpliwości bo nie wiem czy było tak tylko w tym konkretnym meczu czy częsciej ale zobaczymy.
I poza konkuresem: który to był rok? Ciekawi mnie to bo to był jeden z pierwszych meczów w moin życiu
W meczu Motoru z jakim rywalem, zawodnicy wyjechali do prezentacji wielkim statkiem?
Mam wątpliwości bo nie wiem czy było tak tylko w tym konkretnym meczu czy częsciej ale zobaczymy.
I poza konkuresem: który to był rok? Ciekawi mnie to bo to był jeden z pierwszych meczów w moin życiu
No i właśnie pojawia się problem. Bo ja mam zdjęcie tego statku z innego meczu mianowicie Motor - Polonia Bydgoszcz, a nie mam pojecia czy był i na Coventry
Dlatego najsprawiedliwiej będzie zmienić pytanie:
Z kim i w którym roku Leigh Adams wkoponował w płot Marka Kępę na ostatnim łuku XV biegu?
EDIT: stefanzdzialek: Jeśli to odpowiedź na drugie pytanie to jest ona błędna
Podpowiedź: W biegu tym w barwach gości jechali:
aktualny wówczas IMŚ
oraz
zawodnik, który 11 lat później przywdziewał plastron z koziołkiem
Dlatego najsprawiedliwiej będzie zmienić pytanie:
Z kim i w którym roku Leigh Adams wkoponował w płot Marka Kępę na ostatnim łuku XV biegu?
EDIT: stefanzdzialek: Jeśli to odpowiedź na drugie pytanie to jest ona błędna
Podpowiedź: W biegu tym w barwach gości jechali:
oraz
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, o 14:08 przez Speedway, łącznie zmieniany 2 razy.
Z którym z polskich zawodników Hans Nielsen przegrał dwukrotnie w
jednym meczu - chodzi oczywiście o wystepy w Motorze.
EDIT Zgadza siÄ™ Åšledziu
Chociaż wtedy to kto inny objechał na ostatnim łuku Kepę ratując Unii remis.
jednym meczu - chodzi oczywiście o wystepy w Motorze.
EDIT Zgadza siÄ™ Åšledziu
Chociaż wtedy to kto inny objechał na ostatnim łuku Kepę ratując Unii remis.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, o 14:24 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 2 razy.
W którym roku i jaki to był mecz i wynik spotkania Hans Nielsen zdobyl tylko 9 punktów w 3 biegach z powodu upadku ?
EDIT: Zgadza siÄ™ Speedway.Twoja kolej.
EDIT: Zgadza siÄ™ Speedway.Twoja kolej.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, o 14:36 przez Sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Morawskim 1992.
Jaki zawodnik LKŻ w meczu z Krosnem 98' (notabene też zremisowanym) wyprzedził dwóch rywali jednocześnie na ostatnim wirażu?
Jaki zawodnik LKŻ w meczu z Krosnem 98' (notabene też zremisowanym) wyprzedził dwóch rywali jednocześnie na ostatnim wirażu?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, o 14:59 przez Speedway, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak, to był Muszyński. Przedarł się przed Powazhnego i Ciupaka
Wyświetla wam sie post na pomarańczowo jeśli został zmieniony? Bo mi nie a kiedyś chyba tak było. Przez to wynikają nieporozumienia bo cięzko zmiany zauważyć. Trzeba wchodzic do danego tematu i przeglądać posty.
EDIT: Sledzio przepadł więc proponuję zadawać pytanie. Kto pierwszy ten lepszy.
Wyświetla wam sie post na pomarańczowo jeśli został zmieniony? Bo mi nie a kiedyś chyba tak było. Przez to wynikają nieporozumienia bo cięzko zmiany zauważyć. Trzeba wchodzic do danego tematu i przeglądać posty.
EDIT: Sledzio przepadł więc proponuję zadawać pytanie. Kto pierwszy ten lepszy.
Speedway pisze:Brawo DonKamizi
Rickardsson, J.Rempała, Kępa (zaliczono mu 1 pkt), Adams w/su
1-5 i cały mecz 43-47
mam pytanie bez kolejki:
co co się działo z motocyklem Kępy podczas tej kraksy?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks