TŻ Lublin - Iskra Ostrów, niedziela 29.04. godz 16:00
TŻ Lublin - Iskra Ostrów, niedziela 29.04. godz 16:00
jakos nie jestem optymista przed tym meczem...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Heh, bo mozna zdazyc z powrotem bez pospiechu do Wawy?
W lecie 16 to troche za wczesnie, a juz calkiem nie rozumiem, czemu w Elidze nie rozgrywaja przy sztucznym swietle... Szczegolnie tego meczu ktory pokazuje polsat. Wtedy kibice stadionowi tez mieliby szanse obejrzec...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Też, ale nie tylkoCooper pisze:Heh, bo mozna zdazyc z powrotem bez pospiechu do Wawy?![]()
Speedway pisze:Orientuje się ktoś jak to jest w przypadku lubelskiej drużyny:?: Pewnie jest jakis przelicznik z Ekstraligi i II ligi
a po co Ci to
Ostrow jest do objechania, tylko zaden senior nie moze zawalic meczu. Po dobrym meczu w Gdansku jest szansa na zwyciestwo, a przynajmniej na podjecie walki, chociazby takiej jaka byla w zeszlym roku
Wiecej bedzie wiadomo po meczu z Grudziadzem. Trzeba go wygrac, zeby miec komfort psychiczny przed niedziela. Bo to Iskra musi wygrac, a jak cos im nie bedzie szlo, to zaczna sie nerwy, a to tylko wplynie z korzyscia na nasz zespol.
Nie wystawią takiego- to logiczne będzie w na 100% ZZ, możliwe że Idziorek tez będzie w składzie jeżeli nie ściągną Gjedde. Nie ma się co oszukiwać- jest to wydatek rzędu kilkudziesięciu tys. euro, aby sprowadzić i zapłacić im punktówkę. Oni i w 3 seniorów mogą z nami wygrać ( czego nie dopuszczam do myśli) i nie będą sprowadzać tylu zawodników, specjalnie, aby pokonać ten słaby Lublin....
Takie jest moje zdanie, ale jeżeli szefostwo KMO śpi na mamonie to proszę bardzo niech sprowadzają, a Janusz w niedzielę rano będzie kopał dołki na torze i nasi ich pocisnął jak chcą i wtedy to nawt Gjedde i Joe nie pomogą
Pozdrawiam
Takie jest moje zdanie, ale jeżeli szefostwo KMO śpi na mamonie to proszę bardzo niech sprowadzają, a Janusz w niedzielę rano będzie kopał dołki na torze i nasi ich pocisnął jak chcą i wtedy to nawt Gjedde i Joe nie pomogą
Pozdrawiam
Wystarczy przeczytać rozmowę z Leszkiem K. jak nie wierzycie
:
"Teraz przed ostrowskim zespołem dwa wyjazdowe mecze w Lublinie i w Gdańsku. Tam już chyba skorzysta Pan z kompletu seniorów?
Oczywiście. Już wcześniej było umówione że pojedzie Screen i Gjedde do Lublina. I takim samym składem pojedziemy do Gdańska. Jeśli chodzi o juniorów to jedziemy z Brucheiserem, Liberskim i Tomickiem, gdyż Risager ma ligę angielską."
http://www.km.osw.pl
Pozdrawiam
"Teraz przed ostrowskim zespołem dwa wyjazdowe mecze w Lublinie i w Gdańsku. Tam już chyba skorzysta Pan z kompletu seniorów?
Oczywiście. Już wcześniej było umówione że pojedzie Screen i Gjedde do Lublina. I takim samym składem pojedziemy do Gdańska. Jeśli chodzi o juniorów to jedziemy z Brucheiserem, Liberskim i Tomickiem, gdyż Risager ma ligę angielską."
http://www.km.osw.pl
Pozdrawiam
Niewielu nas lubi, większość nienawidzi, a boją się wszyscy... WLKP.
..::Tylko Kolejorz & KMO::..
..::Tylko Kolejorz & KMO::..
Myśle że jeżeli pojedziemy z zz to spokojnie wygramy(6 startów braci),jeżeli natomiast pojedziemy z niepewnym Joe i Gjedde to wszystko się może stać.
Waszym dużym plusem jest tor(choc nieobcy spewnością on jest Karlikowi i Tomickowi) i miejscowi nieobliczalni zawodnicy.
Uważam iż w Lublinie o punkty będzie trudniej niż np.w Poznaniu czy Grudziądzu.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców zuzla i do zobaczenia w niedziele
Waszym dużym plusem jest tor(choc nieobcy spewnością on jest Karlikowi i Tomickowi) i miejscowi nieobliczalni zawodnicy.
Uważam iż w Lublinie o punkty będzie trudniej niż np.w Poznaniu czy Grudziądzu.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców zuzla i do zobaczenia w niedziele