Typer - komentarze
yamahaR1 pisze:no właśnie mi wyleciało z głowy, że dziś jest 1 mecz, w moich typach pominę to spotkanie mam nadzieję, że będzie jeszcze uznanepozdrawiam świątecznie
Jest to jedyny taki przypadek myślę w tym sezonie, nie każdy mógł pamiętać , pozwalam typować jeszcze do rozpoczęcia jutrzejszych meczów, bez dzisiejszego meczu. Oczywiście jeśli kilar, speedway i dulcio wyrażą na to zgodę
No napisałem Ci PW
Ale jeżeli chcecie to mi zerujcie punktacje
Nie ma problemu
Pewne zasady muszą być przestrzegane
Więc róbta co chceta
W tej sprawie siÄ™ dostosujÄ™ 
Niewiem czy masz takie uprawnienia, ale jeżeli masz to dobrzeChodzi mi o to, że chciałbym, abyś tematy: Typer 2007 - Klasyfikacja i Regulamin na sezon 2007, wziął jako ogłoszenia
zaś temat Typer 2007 - komentarze, zostawił jako normalny
Noi zamknÄ…Å‚ temat 1 kolejki typowowania
To już jakby co wszystko
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Ale jeżeli chcecie to mi zerujcie punktacje
Aby uniknąć takich sytuacji pisz w pierwszym poście tylko zestaw par, a w drugim osobnym swoje typy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Hans pisze:No napisałem Ci PW
Niewiem czy masz takie uprawnienia, ale jeżeli masz to dobrzeChodzi mi o to, że chciałbym, abyś tematy: Typer 2007 - Klasyfikacja i Regulamin na sezon 2007, wziął jako ogłoszenia
zaś temat Typer 2007 - komentarze, zostawił jako normalny
Noi zamknÄ…Å‚ temat 1 kolejki typowowania
To już jakby co wszystko
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Ale jeżeli chcecie to mi zerujcie punktacjeNie ma problemu
Pewne zasady muszą być przestrzegane
Więc róbta co chceta
W tej sprawie siÄ™ dostosujÄ™
hmm smieszna sprawa bo nie dostalem tej wiadomosci, na przyszlosc moze na wszelki wypadek pisz na gg i nie bedzie problemu ze spelnieniem Twojej prosby : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dj_Korgi pisze:ja tu się nie chcę chwalić ale kto wytypował +10 dla TŻ i Śledzia na najlepszego zawodnika ?? Głupi to ma zawsze szczęście ;D Dobrze mi poszła ta kolejka
A to ty mi sie za plecami tak darles, ze ci typer wejdzie?:P
A mi by wszedl gdyby Sledz wyprzedzil Skore :/
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
zapewne ;D A gdyby Śledź wyprzedził Skurę to wtedy bym miał z nim do pogadaniaRadeKas pisze:Dj_Korgi pisze:ja tu się nie chcę chwalić ale kto wytypował +10 dla TŻ i Śledzia na najlepszego zawodnika ?? Głupi to ma zawsze szczęście ;D Dobrze mi poszła ta kolejka
A to ty mi sie za plecami tak darles, ze ci typer wejdzie?:P
A mi by wszedl gdyby Sledz wyprzedzil Skore :/