Obawiam się, że zarówno Staszek jak i Piszcz to zawodnicy podobnego kalibru. Jak trafią ze sprzętem, to będą wymiatać. W przeciwnym wypadku 5 punktów/mecz.baranek pisze:jak dla mnie priorytetem powinni być obaj(Staszek+Śledź) i skład by juz był skompletowany, bez piszcza, burzy i innych
Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
bartosch pisze:Marcinex pisze:(...)Tak więc Głuchy aby jeździć mógł by trafić do Poznania albo do nas (o ile w ogóle nas na niego stać). Jeśli nie on to może Brzozowski, o ile też jest wolnym zawodnikiem...(...)
nie stac nas... tym badziej, ze z tego co sie orientuje to chodzi on "w pakiecie" z Rajkowskim i chociaz jest czas wszelakich wyprzedazy tu zadnych promocji nie ma... co innego gdyby bylo brytyjskie "buy one get one free" ale nie ma, pozdrawiam.
teraz mozecie sobie wyobrazic ile wola taki Gluchy skoro Wroclawia na niego nie stac... INFO TUTAJ
carpe diem!
kdsz pisze:Obawiam się, że zarówno Staszek jak i Piszcz to zawodnicy podobnego kalibru. Jak trafią ze sprzętem, to będą wymiatać. W przeciwnym wypadku 5 punktów/mecz.baranek pisze:jak dla mnie priorytetem powinni być obaj(Staszek+Śledź) i skład by juz był skompletowany, bez piszcza, burzy i innych
A ja sie obawiam, ze zarowno Staszek jak i Puszakowski zostana w Grudziadzu...
carpe diem!
-
yrastanisław
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
bartosch pisze:bartosch pisze:Marcinex pisze:(...)Tak więc Głuchy aby jeździć mógł by trafić do Poznania albo do nas (o ile w ogóle nas na niego stać). Jeśli nie on to może Brzozowski, o ile też jest wolnym zawodnikiem...(...)
nie stac nas... tym badziej, ze z tego co sie orientuje to chodzi on "w pakiecie" z Rajkowskim i chociaz jest czas wszelakich wyprzedazy tu zadnych promocji nie ma... co innego gdyby bylo brytyjskie "buy one get one free" ale nie ma, pozdrawiam.
teraz mozecie sobie wyobrazic ile wola taki Gluchy skoro Wroclawia na niego nie stac... INFO TUTAJ
Wrocław stać, ale jeszcze nie zwariował aby takiemu zawodnikowi na takim poziomie tyle płacić.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Bardzo fajny post. Bardzo na temat...meridol pisze:Jak zwykle wiesz najlepiej...
Rzeczywiście trochę niepokojąca ta cisza w sprawie kontraktów. Do końca okresu transferowego pozostał tydzień, a tu ani widu ani słychu o nowych nabytkach. Mam nadzieję, że przynajmniej Śledź, Stachyra i Piszcz powrócą na stare śmieci. W przeciwnym wypadku jesteśmy faworytem numer 1 do spadku
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Chcialem zauwazyc ze 6 z wypisanych przez Ciebie zawodnikow nie jest zawodnikami lubelskiego klubu....
(nie mowiac o trenerze).
BTW, jesli chodzi o Sledzia, to sie chyba tak bardzo nie spieszy...tylko nie wiadmo kto sie bardziej ociaga z podpisem-Dario, czy klub.
BTW, jesli chodzi o Sledzia, to sie chyba tak bardzo nie spieszy...tylko nie wiadmo kto sie bardziej ociaga z podpisem-Dario, czy klub.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
śliwek
zarfe pisze:Myśle że z takim składem to jednak Poznań poleci do 2 ligi
1.Piszcz\Nieminen
2.Trumna
3.S.Johnston
4.Jeleń
5.Śledź
6.Klimek
7.K.Hansen
W rezerwie: Trener:Janusz Stachyra
Dawid Stachyra
Billy Janniro
Aleksiej Charczenko
Ulrich Ostergaard
Lars Hansen
Matej Kus
Jak już ktoś wspomniał,aż 6 zawodników z tych ktorych wypisałeś nie podpisało u nas kontraktu.Poza tym w pierwszej lidze jest taki bajer jak numer "8" i "16" więc nie wiem dlaczego dawid stachyra jest na rezerwie.A Janusz to co?Ma być rezerwowym trenerem??
Do Sliwka: Stachyra nie moze jezdzic ani pod 8 ani pod 16. Moze np. Kus, albo drugi Hansen.
Nie, to nie jest pewne, moze nagle poczuja w sercach milosc do tej wspanialej bryzy z Bystrzycy i poprosza harrego o jeszcze jedna szanse.
Do harrego: Czy to już jest pewne na 100% że "puzon" i paweł zostają w grudziądzu??
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
tu się zgodze z Jatamanem, bo odnoszę wrażenie, że Staszek od kilku lat robi sobie jaja z naszego klubu, po to żeby w Grudziądzu wynegocjować jak najlepsze warunki. Rozumiem, że każdy kombinuje dla siebie jak najlepiej, ale sposób w jaki traktuje klub z rodzinnego miasta najzwyczajniej mi się nie podoba 
Nie przesadzajcie.
No takie jest życie. Każdy chce się jakoś zabezpieczyć i wybrać dla siebie najlepszy wariant. Co w tym dziwnego? Tak robią wszyscy. Zobaczcie na Matysiaka w kopanej. Kilka klubów z nim negocjuje. Prawie otwarcie. I wybierze najlepszą ofertę.
Rzadzi pieniądz i koniec. Jak finanse są takie same to decydują warunki. Mniej jeżdżenia na treningi, każdy mecz u siebie to i tak wyjazdowy, nowi ludzie i nowi sponsorzy itd., itp.
No takie jest życie. Każdy chce się jakoś zabezpieczyć i wybrać dla siebie najlepszy wariant. Co w tym dziwnego? Tak robią wszyscy. Zobaczcie na Matysiaka w kopanej. Kilka klubów z nim negocjuje. Prawie otwarcie. I wybierze najlepszą ofertę.
Rzadzi pieniądz i koniec. Jak finanse są takie same to decydują warunki. Mniej jeżdżenia na treningi, każdy mecz u siebie to i tak wyjazdowy, nowi ludzie i nowi sponsorzy itd., itp.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry mi chodzi tylko o to, że od 3 lat Staszek podkreśla jak blisko jest powrotu do Lublina, a i tak nic z tego nie wynika i zostaje w Grudziądzu. Nie dowiemy się tego na 100%, ale ja przypuszczam, że on nie ma najmniejszego zamiaru wracać, a informowanie o negocjacjach z Lublinem służy jedynie do podbicia stawki w rozmowach z GTŻ-em 
-
unia tarnow
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tygodnik zuzlowy to podstawowe zrodlo informacji odnosnie Piotra Swista a nie Pawla Staszka, w przypadku tego ostatniego jesli nie Grudziadz to wlasnie Lublin.unia tarnow pisze:Oto co powiedział w tygodniku żużlowym:
Bliżej miałbyś do PSŻ-u Poznań?
- Nie mówię, że to na pewno PSŻ Poznań, ale rzeczywiście bliżej miałbym do tego klubu.[/list][/code]
Ja tam uważam, że Staszek ma w d*pie Lublin!! pozatym on tam w Grudziądzu to jest gwiazda....w Lublinie byłby przecietnym średniakiem!! Tam ma sponsorów, rodzine...nie dziwie mu sie że tam zostaje!!
ps. I życzyłbym sobie aby to włąsnie tam skończył kariere i do Lublina nie powracał wątek jego startów w lubelskim klubie!! Ten cżłowiek to 100% Kuntersztyniak
:P:P:P:P
ps. I życzyłbym sobie aby to włąsnie tam skończył kariere i do Lublina nie powracał wątek jego startów w lubelskim klubie!! Ten cżłowiek to 100% Kuntersztyniak
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie wypowiadaj sie za Staszka gdzie ma Lublin, na czacie ktory niedawno byl przeprowadzony sam Pawel powiedzial ze ma duzy sentyment do naszego klubu i nie wkladajmy w usta Pawla opinii na temat naszego klubu. Tak zycie sie potoczylo ze Pawel byl zmuszony zmienic kiedys barwy klubowe a jak widac chlopak ma taki charakter ze nie lubi zmieniac otoczenia i z bardzo duza doza prawdopodobienstwa mozna powiedziec ze gdyby nie katastrofa finansowa Motoru Lublin to reprezentowalby nasze barwy do dzis. Fakt ze wlasnie tak blisko byl przejscia do Lublina w tym roku a nie np. do Gdanska czy Poznania jedynie potwierdza fakt ze bliski jego sercu obok GKMu jest rowniez nasz klub. To ze jednak zostanie w klubie ktoremu jest wierny od momentu kiedy opuscil Lublin nie jest powodem aby pisac ze ma Lublin w dupie.