Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1451 Postautor: jataman21 » 21 stycznia 2007, o 18:55

Co Ty pierdolisz? Masz jakis problem ze soba? Obrazilem Cie gdzies? Ty robisz to caly czas, w dodatku w stosunku do wielu osob. To, ze nie radzisz sobie intelektualnie badz merytorycznie w dyskusji, nie uprawnia Cie do obrazania innych. Az dziw, ze jeszcze nie dostales bana, mimo, ze sam juz o niego blagales.

Nie chce mi sie szukać, ale nnapisales jakis czas temu porównałes mnie do Leppera co jest dla mnie obrazą i to nie małą, porównujesz mnie do człowieka bez wykształcenia który robi sobie wstyd na kazdym kroku, do jego partii panie mają wstęp po rozłożeniu nóg i Ty mnie do niego porównałeś, czy to nie jest obraza?? Więc najpierw zobacz ze zachowujesz się podobnie a masz o to pretensje do innych.
2 rzecz że o nic nie błagałem.
No, pewnie znowu dostane pare gróźb na PW.

Kolejne kłamstwo kompletne, jak mozesz przytocz tą wiadomosc na PW i pokaż mi w którym momencie Ci groziłem, to ze chcialem na PW zalatwic sprawe a nie na forum?? Twój problem polega na tym że cwaniakujesz na forum i myślisz że jesteś ważny, na PW juz byłeś dużo grzeczniejszy. No i zaznacze jeszcze raz, skoro napisałeś że Ci groziłem to jak mozesz przytocz tą prywatną wiadomość i wskaż mi w którym miejscu Ci groziłem.
Staszek nigdy siÄ™ nie spoznial na nasze mecze wiec nie powinno z tym byc problemu.

Ale może dlatego jeżdził na takim poziomie w lidze... Ja bym Burze brał bez gwarancji startów(o ile mu to odpowiada), większa rywalizacja o miejsce w składzie i może sie okazać że w 1 lidze będzie dyszki przywoził.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1452 Postautor: Cooper » 21 stycznia 2007, o 19:47

Nie chce mi z Toba spierac, bo ani to jakies prestizowe, ani celowe, jak chyba kazdy na forum zauwazyl. Moje zdanie jest takie ze bez Ciebie to forum bylo lepsze i dziwne jest ze admini nic nie zrobili jeszcze nic w kierunku ponownej poprawy jakosci. Zwlaszca ze co najmniej kilka tekstow Cie do tego predysponowalo.

P.S. Serio Cie tak drazni porownanie do vicepremiera? 8) No coz, myslalem, ze skoro go popierasz, to porownanie do niego bedzie dla Ciebie wyroznieniem :lol: Sorry, ze nie trafilem z wyborem Twojego idola. Pozdrawiam, bez odbioru.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1453 Postautor: jataman21 » 21 stycznia 2007, o 19:57

Nie chce Ci sie spierać ale odpowiadasz w każdym temacie na mój każdy post. Myslę że bez Ciebie to forum byłoby IDEALNE bo jeśli poleciałbym ja to Ciebie nie powinno już tu dawno być, odpowiadasz często jednym słowem, idiotycznie i bez żadnego celu, krótkie przycinki na każdym kroku i to też nie tylko w stosunku do mnie. 2 rzecz ze nigdy nie popierałem Leppera a jedynie Kaczyńskich jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to ponowię propozycje wybrania się na uczelnie, a zapewne więcej Cie po niej czeka niż gary za granicą.
ObrazekObrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#1454 Postautor: Koper » 21 stycznia 2007, o 20:01

rob7 pisze:Teraz priorytet D.Śledź, P.Staszek i T.Piszcz (kolejność nieprzypadkowa)
wówczas jest szansa na ładne mecze w Lublinie.

Nic dodac nic ujac, Staszek Burza moze poczekac wazniejszy jest dla nas Staszek ale Pawel, a rowniez Darek Sledz i Tomek Piszcz, w kolejnosci w jakiej napisal to rob7.

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#1455 Postautor: stefanzdzialek » 21 stycznia 2007, o 20:01

jataman21 pisze:nigdy nie popierałem Leppera a jedynie Kaczyńskich

No. Też nieźle :P

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1456 Postautor: Hans » 21 stycznia 2007, o 20:11

jataman21 pisze:do Leppera co jest dla mnie obrazą i to nie małą, porównujesz mnie do człowieka bez wykształcenia który robi sobie wstyd na kazdym kroku, do jego partii panie mają wstęp po rozłożeniu nóg

A pozwolę sobie spytać, skąd wiesz ? 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1457 Postautor: Cooper » 21 stycznia 2007, o 20:16

Co sie tak czepiles tych garow? 8) :wink: Chyba mnie z kims mylisz, bo uczelnie skoncze szybciej od Ciebie (z tego co sie orientuje) 8)
Nie chce mi sie mysli rozwijac, wiec skrotowo:
Popierasz Kaczynskich-popierasz rzÄ…d-popierasz-Leppera i Giertycha.

P.S. Do adminow-czuje sie urazony nazwaniem moich postow "idiotycznymi". Mysle, ze ten przymiotnik wykracza poza ogolnie przyjete do stosowania na forum.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1458 Postautor: jataman21 » 21 stycznia 2007, o 20:53

Popierasz Sierakowską-powierasz PZPR-popierasz partie która została uznana za działalność przestępczą. Lepper był też w rządzie SLD, czli można uznać że go popierałeś... Nie jest to logiczne rozumowanie, mam nadzieje ze zrozumiałeś.
P.S. Do adminow-czuje sie urazony nazwaniem moich postow "idiotycznymi". Mysle, ze ten przymiotnik wykracza poza ogolnie przyjete do stosowania na forum.

Niektóre są, sam przeczytaj chociażby odpowiedz do Piotrka76, czy do innych uzytkowników gdzie piszesz jedno słowo bez znaczenia oby tylko komuś dopiec.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1460 Postautor: Cooper » 21 stycznia 2007, o 21:08

Tak jest szefie <salut> 8) To moze Ty bys sprowadzil dyskusje na dobre tory i strzelil z ucha co tam nowego? :D powlaczymy o Franka z Gdanskiem, czy odpuszczamy? 8)

Awatar użytkownika
Monter_77

#1461 Postautor: Monter_77 » 22 stycznia 2007, o 00:18

jataman21 pisze:

Popierasz Sierakowską-powierasz PZPR-popierasz partie która została uznana za działalność przestępczą. Lepper był też w rządzie SLD, czli można uznać że go popierałeś... Nie jest to logiczne rozumowanie, mam nadzieje ze zrozumiałeś.
[quote]

Ze co na jakim stanowisku Lepper byl rzadzie SLD??
Podaj resort bo nie przypominam sobie.

W jakim akcie prawnym PZPR zostala uznana za organizacje przestepcza?? Moze cos ci sie kojarzy z jednym z artykulem z Konstytucji, ale jesli go przeczytasz ze zrozumieniem to dotrze do ciebie, ze stosujesz daleko idaca nadintepretacje, o czym swiadczy chocazby to, ze Trybunal Konstytucyjny nie zakazal SLD dzialalnosci.

Konstytucja RP Art. 13.
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.

Znam paru ludzi, ktorzy sa prawicowi az do bolu i ich szanuje bo reprezentuja jakis poziom merytoryczny i potrafia operowac argumentami. Natomiast gdy czytam twoje posty to mi rece (i nie tylko) opadaja

bez pozdrowien

gawron jak cheszto daj mi bana calkowicie zdaje sobie sprawe, ze moj wpis nie jest merytoryczny, ale jak czytam tego goscia (jataman) to mi ziemniaki w kopcu gnija
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#1462 Postautor: Koper » 22 stycznia 2007, o 01:16

Niezaleznie czy artykuły w Kurierze są pisane przez Wita, Gela czy Gawrzyka:) wszystkie sa w tonie wyczekiwania na powrót Pawła Staszka do Lublina. Widać to na przykładzie artykułów:
sprzed 2 lat: Paweł Staszek blisko Lublina
sprzed roku: Paweł, dlaczego nie jesteś nasz
z biezącego roku: Paweł, wracaj do Koziego Grodu

yrastanisław

#1463 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 22 stycznia 2007, o 09:44

Czytając ten ostatni wywiad daje się wyczuć, że Paweł nie ma zaufania do lubelskich działaczy - napewno tak było w ubiegłym roku. Jednak mam nadzieję, że to osoba Pana B.K nie budziła jego zaufania i w tym roku Paweł podpisze u nas (trochę też sytuacja go do tego zmusza).

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1464 Postautor: Cooper » 22 stycznia 2007, o 09:56

Ja osobiscie nie robie sobie zadnych nadziei, uwazam nawet, ze wszyscy zawodnicy zostana w Grudziadzu.

Koper
Trener
Kontakt:

#1465 Postautor: Koper » 22 stycznia 2007, o 10:40

A ja mam nadzieje ze Pawel Staszek podobnie jak Darek Sledz, Tomek Piszcz, Rafal Klimek podpisza w najblizszym czasie kontrakty na starty w Lublinie w sezonie 2007.

rob7
Senior

#1466 Postautor: rob7 » 22 stycznia 2007, o 10:58

.... to nie jest kwestia nadzieji lecz możliwości finansowych klubu, chciałbym zwrócić uwagę negocjatorom że może warto podpisać z wymienionymi zawodnikami kontrakty "na wyrost" bo wiecej ludzi przyjdzie oglądać wychowanków klubu niż bliżej nieznanych zawodników zagranicznych.
PS.
gdyby cała trójaka podpisała już widze tytuły gdy przyjedzie Gorzów, mecz Lublin - "Reszta Świata"

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1467 Postautor: luCas » 22 stycznia 2007, o 11:04

mecz Lublin - "Reszta Åšwiata"

W ciemno stawiam wynik 30-60 :roll:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

rob7
Senior

#1468 Postautor: rob7 » 22 stycznia 2007, o 11:12

ostatnio na forum modne są zakłady, to co jakiś mały zakładzik?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1469 Postautor: luCas » 22 stycznia 2007, o 11:19

Generalnie nigdy za moda nie podazam, wiec poszukaj innych chetnych do zakladu. Patrzac na dzisiejsze sklady TZ i Stali taki wynik jest prawdopodobny. Oczywiscie przy zalozeniu, ze przyjechali by w najsilniejszym skladzie. Z drugiej strony przedsezonowe sparringi (i ew kontuzje) powiedza nam wiecej na temat dyspozycji zacieznej armii Gorzowa.

rob7
Senior

#1470 Postautor: rob7 » 22 stycznia 2007, o 11:28

OK, tylko że TŻ nie zakończył kontraktowania zawodników a Gorzów tak
ja pisałem o sytuacji gdyby podpisali u nas, Darek,Paweł,Tomek i Rafał
wówczas mielibyśmy "lubelski" skład który wcale nie byłby z góry skazany na porażkę

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1471 Postautor: luCas » 22 stycznia 2007, o 11:33

mielibyśmy "lubelski" skład który wcale nie byłby z góry skazany na porażkę

Szczerze Ci zycze zebys mial racje.
OK, tylko że TŻ nie zakończył kontraktowania zawodników a Gorzów tak

Ok, tylko, ze Gorzow zakontraktowal wartosciowych (przynajmniej na papierze) zawodnikow, a Lublin nie. :twisted: Co najgorsze widoki na owych wartosciowych riderow sa raczej mglisto-metne :wink:
ja pisałem o sytuacji gdyby podpisali u nas, Darek,Paweł,Tomek i Rafał

Moim zdaniem, te ew transfery diametralnie naszej sytuacji nie odmienia.

Koper
Trener
Kontakt:

#1472 Postautor: Koper » 22 stycznia 2007, o 11:44

rob7 pisze:.... to nie jest kwestia nadzieji lecz możliwości finansowych klubu, chciałbym zwrócić uwagę negocjatorom że może warto podpisać z wymienionymi zawodnikami kontrakty "na wyrost" bo wiecej ludzi przyjdzie oglądać wychowanków klubu niż bliżej nieznanych zawodników zagranicznych.
PS.
gdyby cała trójaka podpisała już widze tytuły gdy przyjedzie Gorzów, mecz Lublin - "Reszta Świata"

Dla sponsorow w Lublinie z cala pewnoscia rowniez nie jest bez znaczenia czy obejma sponsoringiem indywidualnym Staszka Burze czy Pawla Staszka bo wystepy tego ostatniego w Lublinie niosa wiekszy ladunek emocjonalny, z tego samego powodu dla ktorego rob7 przeiwduje ze "wiecej ludzi przyjdzie oglądać wychowanków klubu"
luCas pisze:Ok, tylko, ze Gorzow zakontraktowal wartosciowych (przynajmniej na papierze) zawodnikow, a Lublin nie. :twisted: Co najgorsze widoki na owych wartosciowych riderow sa raczej mglisto-metne :wink:

Biorac pod uwage ze najwazniejsze w najblizszym sezonie beda mecze na wlasnym torze to wyzej wymienieni wychowankowie sa rowniez wartosciowymi zawodnikami. Nie jest powiedziane ze nie bylibysmy tez swiadkami jakiejs niespodzianki w meczach wyjazdowych :wink: Dlatego ja spokojnie czekam na kontrakty w Lublinie Pawla,Darka,Tomka i Rafała:)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1473 Postautor: kdsz » 22 stycznia 2007, o 11:52

Sorry za głupie pytanie, ale czy naprawdę myślicie że ludzie przyjdą "na Staszka"?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1474 Postautor: luCas » 22 stycznia 2007, o 11:57

Ludzie przychodza na "wyniki" i sukcesy, a cos mi sie wydaje, ze w tym sezonie ich zbyt duzo nie bedzie.

Ge(L)o
Trener

#1475 Postautor: Ge(L)o » 22 stycznia 2007, o 11:57

Na pewno bardziej na Staszka niż na Nieminena, Ostergaarda czy innego Charczenkę.