kilar pisze:a jak przez rok podrosnie? i bedzie kosztowal np 10 zł
może kupi forwarda z datą na koniec sezonu po kursie 5,7 i nie straci zbyt mocno jak kurs pojdzie w góre
Miałem wejsc o jedną stówę ale podejmę oba zakłady. Byliście pierwsi więc zakład o stówe stoi z ravajas i boxingiem. Boxing potwierdz jeszcze na PW czy mowisz powaznie.
Runda zasadnicza, obaj skasyfikowani 100zł. Pozdrawiam
jataman21 pisze:To naucz się czytać, bo jak nie potrafisz zrozumieć jednej linijki to przynajmniej intelektualnie jestes na poziomie dziecka.
wojtas napisał:
O, teraz juz trzeba sie wysilic zeby przeczytac o co chodzi - i o to chodzi Smile
Na drugi raz dodaj pomiedzy kontekst kilka subtelnych wrzutow, napisz kilka razy "ejjj, dziecko" (ew. synku) i przyznam Ci certyfikat z gorÄ…cych trzynastek <jablko>
W tej kategorii nagrode zdobywa jataman. I to w dodatku serio. Rolling Eyes
jataman21 pisze:To naucz się czytać, bo jak nie potrafisz zrozumieć jednej linijki to przynajmniej intelektualnie jestes na poziomie dziecka.
jataman21 pisze:Naucz się czytać do końca dziecko
Miałem wejsc o jedną stówę ale podejmę oba zakłady. Byliście pierwsi więc zakład o stówe stoi z ravajas i boxingiem. Boxing potwierdz jeszcze na PW czy mowisz powaznie.
Runda zasadnicza, obaj skasyfikowani 100zł. Pozdrawiam
Zasady zakładu chyba zostały podane, 2 sprawa że boxing nie potwierdził mi na PW że wchodzi w zakład.
Ha, spryciarzuboxing pisze:Porownujemy wyniki Grzegorza Knappa i Dawida Stachyry (syna Jana)
kdsz pisze:Ha, spryciarzuboxing pisze:Porownujemy wyniki Grzegorza Knappa i Dawida Stachyry (syna Jana)
Myśłałeś, że nikt nie zauważy Twojej podstępnej gry
Już widzę, jak w przypadku przegranej będziesz się tłumaczył, że przecież nie chodziło Ci o Dawida Stachyrę, syna świetnego niegdyś rajdera, Pana Janusza, tylko Dawidka, syna Jana z Pszczyny Górnej w powiecie Kaszanowkim
Na szczęście na forum są jeszcze ludzie krystalicznie czyści i nieskazitelni, którzy nie dadzą podstępnie wyciągnąć kasy od Pana Jatamana.
Jatamanie - zaklad o 100 PLN stoi, pytanie czy zgadzasz sie na zaklad o 100 GBP?
PANOWIE!!!
idzcie spierać się i zakłądać gdzie indziej to jest temat o wywiadach z zawodnikami a nie o was i waszych problemach. nie lepiej załozyć sobie specjalny temat????
gdzie sÄ… admini na tym forum!!! kto tu pilnuje porzÄ…dku????