Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
harry pisze:Ten czwarty to obcokrajowiec. W tym roku było 3 i był moment, ze nie miał kto jechać w ważnym meczu. Zresztą wszyscy na 2 lata to może wyhodujemy jakąś perełkę i nikt w końcu nam jej nie ukradnie.
może się uda, ale przy jednym zagranicznym juniorze to max 2 ma szanse na w miare częstą jazde, chyba że będą jeździć z pozycji seniora.
Aha, czy to oznacza, że temat Klimka jest zamknięty?
-
Mateusz111
- Junior
-
Holly
zarfe pisze:Harry zróbcie porządek z torem przedewszystkiem to znacznie poprawi widowisko i bedzie wiecej ludzi przychodzilo na mecze.My chcemy żużel a nie motocros. A juniorem polakiem to kto będzie?
Spoko, wszystko w swoim czasie.
Juniorów Polaków z Lublina mamy obecnie 3 do negocjacji i 2 w szkółce, w tym jeden rokujący nadzieje. I jeszcze ze trzech chętnych do jeżdżenia u nas z Polski, w tym jeden baaaardzo dobry, nietety trochę drogi.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Holly pisze:Osobiśice uważam ze priorytetem dla klubu powinni być zawodnicy :
Śledź , Baran , Brhel , Fijałkowski
A w czym ci zawodnicy ( poza D. Śledziem) są lepsi od Jelonka, Truminsena i np Piszczyka? Wszak Baran i Fijałkowski to typowi zawodnicy swojego toru a i Brhel nic wielkiego na wyjeździe nie pokazał. To już wolę naszych rodzimych bohaterów. Panowie J, T, P są w stanie na naszym torze wygrać z każdym. I swojaki.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2006, o 23:15 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
no brawo działacze
podpisujemy kolejne umowy oby tak dalej
Charczenko myśle to raczej zawodnik, który w 1 skladzie sie lapac niebedzie ale jak ktos zlapie kontuzje(obym nie wykrakał) lub ktos nie przyjedzie to możę załatać tą dziurę doświadczenie już troszeczke ma startował przecież w lidze polskiej. Jeśli chodzi o Kusa to moim zdaniem bardzo dobrze ze go zakontraktowaliśmy moim zdaniem rokuje spore szanse na rozwój
.
Charczenko myśle to raczej zawodnik, który w 1 skladzie sie lapac niebedzie ale jak ktos zlapie kontuzje(obym nie wykrakał) lub ktos nie przyjedzie to możę załatać tą dziurę doświadczenie już troszeczke ma startował przecież w lidze polskiej. Jeśli chodzi o Kusa to moim zdaniem bardzo dobrze ze go zakontraktowaliśmy moim zdaniem rokuje spore szanse na rozwój
harry pisze: To już wolę naszych rodzimych bohaterów. Panowie J, T, P są w stanie na naszym torze wygrać z każdym. I swojaki.
Jeśli to jest oficjalne stanowisko klubu, to powiem, że NARESZCIE
Co do Charczenki to mimo, że jest już seniorem jest bardzo perspektywicznym zawodnikiem. W 2004 roku nie jeździł wcale, a w 2005 sporadycznie (problemy jego ojca z klubami Wostok i Primorje). Natomiast od połowy 2005 roku, zaczął robić olbrzymie postępy, co było widać i w Polsce i w Rosji. Jeśli dalej będzie się tak rozwijał to w 2008 może być już zawodnikiem bardzo przyzwoitym.
Kus - zobaczymy - może coś wyrośnie.
A co do tego juniora to jedyny, który przychodzi mi do głowy to Druchniak - bo mam nadzieję, że nie "gwiazdorki" typu Marcinkowski czy R. Kasprzak.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2006, o 23:30 przez RavLit, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba walczyć... a wszystko może się zdarzyć:)
a wracając do tego juniora. Patrząc na regulamin to junior z Polskim obywatelstwem to dość mocna pozycja w drużynie. Nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o koszty... ale jeśli by to wglądało tak, że rezygnując z seniora i średniego juniora, mielibyśmy możliwość zakontraktowania tego dobrego juniora to trzeba było by się nad tym zastanowić i rozważyć taką opcje.
a wracając do tego juniora. Patrząc na regulamin to junior z Polskim obywatelstwem to dość mocna pozycja w drużynie. Nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o koszty... ale jeśli by to wglądało tak, że rezygnując z seniora i średniego juniora, mielibyśmy możliwość zakontraktowania tego dobrego juniora to trzeba było by się nad tym zastanowić i rozważyć taką opcje.
harry pisze:Ten czwarty to obcokrajowiec. W tym roku było 3 i był moment, ze nie miał kto jechać w ważnym meczu. Zresztą wszyscy na 2 lata to może wyhodujemy jakąś perełkę i nikt w końcu nam jej nie ukradnie.
Ja na tego czwartego, kandydata na "perelke" typowalbym tego Artema Vodyakova gdyby nie obawy o jego logistyke.
Harry, czy problemy logistyczne Rosjan ( porownanie do sytuacji u nas 20 lat temu) to taka ogolna uwaga czy uwaga dotyczaca konkretnie Artema Vodyakova i Romana Ivanova (ze tak ich z angielska napisze
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Test mecz Czechy - Polska
Liberec 30.09.2006
Matej Kus (3,1,1,2,1)
II Kus,Zengota,Linhart,Zieliński
V Klimek,Linhart,Kus,Mitko
VIII Szczepaniak,Linhart,Kus,Musielak
X Musielak,Kus,Kollert(d),Piaszczyński(d)
XII Zengota,Mitko,Kus,Kollert
Slany 01.10.2006
Matej Kus (3,1,3,3,1)
III Kus,Zielinski,Mitko,Gavenda
VI Zengota,Klimek,Kus,Gavenda
Liberec 30.09.2006
Matej Kus (3,1,1,2,1)
II Kus,Zengota,Linhart,Zieliński
V Klimek,Linhart,Kus,Mitko
VIII Szczepaniak,Linhart,Kus,Musielak
X Musielak,Kus,Kollert(d),Piaszczyński(d)
XII Zengota,Mitko,Kus,Kollert
Slany 01.10.2006
Matej Kus (3,1,3,3,1)
III Kus,Zielinski,Mitko,Gavenda
VI Zengota,Klimek,Kus,Gavenda
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Boxing z tym, że Wodiakow (tak go się pisze z polska, ew. Wodjakow), 16 lat skończy dopiero 23.07.2007 roku, więc na ten sezon nie ma go co brać pod uwagę. Chyba, że kontrakt 3-4 letni. Z rosyjskich juniorów jest jeszcze Kononow rocznik 87, jeżeli już koniecznie na sztuki chcemy brać. Terminarz ligi rosyjskiej już jest zaklepany, więc można sprawdzać i dobierać, co komu gdzie i kiedy pasuje.
Teraz czas na seniorów i "lubelskich" juniorów.
Coś czuje, że kolejne dni to będą częste odwiedziny forum z nadzieją, że ktoś nowy podpisał. Takie tempo dzisiaj zostało narzucone
Teraz czas na seniorów i "lubelskich" juniorów.
Coś czuje, że kolejne dni to będą częste odwiedziny forum z nadzieją, że ktoś nowy podpisał. Takie tempo dzisiaj zostało narzucone
Radzio pisze:To jeszcze takie pytanie.
Czy są już czynione ruchy w sprawie powstania SSA? Czy dopiero rozpocznie się ten cały cykl po tym jak otrzymamy licencje?
Najpierw licencja. Dzięki J.R. bardzo jasno zostało to powiedziane.
Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.
To przyprowadź najmniej jednego sponsora,minimum trzech.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.
Tak samo było o Tomicku. Hehe. Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Hehe.