Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
K.A.M.I.L. pisze:Moim zdaniem nasza kadra będzie wyglądała tak:
Kenneth Hansen
Lars Hansen
Sebastian Trumiński
Daniel Jeleniewski
Dariusz Śledź
Dawid Stachyra
Grzegorz Knapp
Tomasz Piszcz
Stanisław Burza albo Mariusz Franków
Mads Korneliussen - chyba nie podpisał jeszcze w Poznaniu
dodajmy jeszcze Słabonia i prawdopodobnie mamy wariant optymistyczny. Aż strach się bać kto będzie w tym pesymistycznym - chyba Jąder, Chiński, Zywertowski i inni mocarze naszego speedwaya
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Mam takie małe przeczucie ze skład bedzie wygladał tak
Trener:
Janusz Stachyra
Zawodnicy:
Seba Trumiński
Tomasz Piszcz
Daniel Jeleniewski
Rafał Klimek
Lars Hansen
Dawid Stachyra
Kennet Hansen
Darek Åšledz
Krzysztof Słabon
Grzegorz Knapp
Karol Polak
Maciej Michaluk
Chetnie bym widział jakiegoś seniora z zagranicy np
Anglika mozna było by sprawdzic
Trener:
Janusz Stachyra
Zawodnicy:
Seba Trumiński
Tomasz Piszcz
Daniel Jeleniewski
Rafał Klimek
Lars Hansen
Dawid Stachyra
Kennet Hansen
Darek Åšledz
Krzysztof Słabon
Grzegorz Knapp
Karol Polak
Maciej Michaluk
Chetnie bym widział jakiegoś seniora z zagranicy np
Anglika mozna było by sprawdzic
Sipma Lublin

dlaczego
we Wrocławiu nikt nie ukrywa, że 1 z seniorów, którzy są brani pod uwagę, nie zostanie w drużynie. Na 90% będzie to Słaboń, większość klubów ma już jako takie składy, a u nas? Nawet jak podpiszą wszyscy o których się mówi tj. Knapp, Śledź, Trumna, Burza, Piszcz, Stachyra to i tak ten skład będzie bardzo biedny i myślę, że działacze zrobią wszystko żeby ten jeden z ostatnich wartościowych zawodników trafił do nas 
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Po co medalikom Świderski? Rezerwowym to on może być i u nas. Jest inny klub który się na niego bardziej czai, bo ma noż na gardle. Ale na tę chwile Świderski jest we Wrocławiu, za to Jędrzejak w Ostrowie. I czarno widzę żeby dogadali się finansowo 
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Gawrzyk pisze:Alden pewnie podpisał w Zielonej bo jest zainteresowany startami w 3-4-5 meczach...
Rosjanie nie mają w przeważającej większości własnego sprzętu. Tam jest to co u nas za Motoru.
jeśli kierunek wschodni odpada, to może warto zatrudnić Daniela Nermarka oczywiście bez gwarancji startów (w Gorzowie przed kontuzją całkiem dobrze jeździł) w 2006 w Elitserien średnia 1,4
kiedyś również byłem jego dużym zwolennikiem, ale po kontuzji to cień zawodnika, zdecydowanie obniżył loty i myślę, że nie byłby żadnym wzmocnieniem
niby nic nie tracimy, ale w naszej sytuacji lepiej rozmawiać z zawodnikami, którzy będą odgrywali jakieś większe role, a nie będą tylko dodatkiem do składu
-
Danio
Miałem nadzieje na Słabonia, że na wiosnę zostanie wypożyczony gdy przegra rywalizację z pozostałymi o skład we Wrocku, ale teraz już czarno to widzę. Jędrzejak zapewne zostanie w Ostrowie, a o ten Klub co ma nóż na gardle, co pisze Drabol to domyślam się zapewne chodzi o Bydgoszcz! czyżby powrót Słabonia do Bydzi?
-
Danio
papi pisze:kiedyś również byłem jego dużym zwolennikiem, ale po kontuzji to cień zawodnika, zdecydowanie obniżył loty i myślę, że nie byłby żadnym wzmocnieniem :x niby nic nie tracimy, ale w naszej sytuacji lepiej rozmawiać z zawodnikami, którzy będą odgrywali jakieś większe role, a nie będą tylko dodatkiem do składu
tylko, że na "rynku" nie ma już zawodników którzy mogą odgrywać rolę lidera a Nermark może wrócić do formy dlatego go przypomniałem ...
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Prawda jest taka że popyt na zawodnika który nie zmieści się w składzie WTSu jest duży. Wiele klubów zgłasza zainteresowanie to jednym to drugim. Słaboń wręcz rękami i nogi wzbrania się przed wypożyczeniem. Ma chyba dość czekania na kase. Ale chyba lepsze to niż czekanie na miejsce w składzie. W każdym razie ta sytuacja wkrótce definitywnie się wyjaśni.
Co do Jędrzejaka to pewnie i by tu były gdyby nie kwota odstępnego jaką krzyczy sobie KMO. No ale jeszcze nie po ptokach.
PS.Powrót Słabonia do Bydzi? Prawie nierealne.
Co do Jędrzejaka to pewnie i by tu były gdyby nie kwota odstępnego jaką krzyczy sobie KMO. No ale jeszcze nie po ptokach.
PS.Powrót Słabonia do Bydzi? Prawie nierealne.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
- Łoptymista
- Trener
rob7 pisze:Wysłane: 27-12-2006 15:28 Poprawione przez: kibolgksgks 27-12-2006 15:29
Jutro w siedzibie Grupy Lotos ma odbyć się konferencja na której zostanie podpisana umowa sponsorska. Nowym zawodnikiem ma zostać Darek Śledz.
jeśli to prawda to kto będzie jeździł w Lublinie
Nie sadzilem, ze bedzie mi przykro z powodu niezakontraktowania Sledzia...
Przeciez miało być tak pięknie. Jeszcze kilka dni, a okaze sie, ze nawet "faworyci" Gela beda poza zasiegiem.
Ktos ma moze bardziej ofuicjalne info na temat przyszlosci zawodnika Dariusza Ś? Bo z całym szacunkiem, ale kibolgksgks jakos nie jest w piatce osob, ktorym ufam najbardziej na swiecie.