Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#626 Postautor: ravajas » 18 grudnia 2006, o 17:16

gdybym (nie rozliczajcie mnie za słowo gdybym) dysponował odpowiednimi środkami, to bym zainwestował. tu nie chodzi o to, że poważną barierą jest zadłużenie tylko ogólna słaba wola do promowania się poprzez żużel. Są i w Lublinie firmy, które stac by było na finansowanie żużla. Są tez ludzie, którzy mogliby mądrze pokierowac pieniędzmi od takiego darczyńcy. Nie ma tylko jednego: dobrej woli kogoś, kto zarządza takimi pieniędzmi. brakuje też zwyczajnej ludzkiej przyzwoitości. Choćby sprawa karnetów i honorowych wejściówek darmowych dla VIPów. kogo jak kogo, ale akurat VIPów stać na zapłacenie za bilet. Bo jesli nawet dają na klub, to przecież nie ze swojego dają. A uważam, że własnie przejawem braku ludzkiej przyzwoitości jest uważanie, że za samo podjęcie decyzji o przyznaniu firmowych środków na klub upowaznia do darmowego wchodzenia na imprezy i szarogęszenia się po parkingu maszyn. Klub byłby poukładany i bardziej przejrzysty, jesli kazdy zajmowałby się tym co do niego należy i nie wtrącał się w nie swoje sprawy.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#627 Postautor: Cz@rek » 18 grudnia 2006, o 18:37

Pokemon pisze:Wcale bym się nie śmiał.

Z tego co już można przeczytać to być albo nie być zależy od dwóch zawodników:
Świst (ok. 8 tys. zł) i "ktoś tam" (ileś tam).

Kurcze było zebranie i nikt nie sięgnął do kieszeni po te grosze (mówiąc grosze oczywiście w stosunku do całego zadłużenia Klubu) :shock:

Ten "ktoś tam" juz się przyznał jest z nim wywiad w LSE 8)
A Świst :?: Nie, to już nie o niego chodzi. 8)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#628 Postautor: Talib » 18 grudnia 2006, o 19:04

Gelo pisze:
Aha! Czyli jak ktoś z pisze z wielkiej litery to z założenia bierzesz to do siebie :) :roll: (mniemanko, nie powiem...)

Nie mniemanko tylko znajomość pisowni.
A jeśli chodzi o Śwista to po co podpisywał kontrakt z klubem na drugim końcu Polski na warunkach, przez które nie chciał zabijać się za jakieś miasto i które pozwalały mu jedynie cieniować w I lidze? Czyżby przez swój profesjonalizm?

To chyba proste - dla pieniędzy, które dostał za podpis.

No jak znajomość pisowni to gratuluję. Zrozumienia tekstu również. A co do Śwista wróciliśmy do punktu wyjścia, czyli konieczności wykonania baranka przez tych, którzy podpisywali z nim kontrakt oraz przez tych, którzy wierzyli, że profesjonalizm tego profesjonalisty objawi się w Lublinie.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#629 Postautor: ravajas » 18 grudnia 2006, o 19:05

to niech ktoś wklei ten wywiad jeśli mozna prosić
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Snys
Zawodowiec

#630 Postautor: Snys » 18 grudnia 2006, o 19:08

Wywiady sÄ… juz wklejone w odpowiednim temacie.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#631 Postautor: Fork » 18 grudnia 2006, o 20:39

Kiedy będzie jakis komunikat wsprawie licencji? Forum nie chodzilo mi kilka dni... w temacie nie jestem.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#632 Postautor: rAdEk23 » 18 grudnia 2006, o 20:50

Fork pisze:Kiedy będzie jakis komunikat wsprawie licencji? Forum nie chodzilo mi kilka dni... w temacie nie jestem.
niewiadomo ale mysle ze tak około 23 grudnia jak do 20 maja czas
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#633 Postautor: Cz@rek » 18 grudnia 2006, o 21:26

Do 20 trzeba złożyc dokumenty,ale decyzja może zapasaść nawet 31.12.06

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#636 Postautor: Gelo » 19 grudnia 2006, o 09:08

No jak znajomość pisowni to gratuluję. Zrozumienia tekstu również. A co do Śwista wróciliśmy do punktu wyjścia, czyli konieczności wykonania baranka przez tych, którzy podpisywali z nim kontrakt oraz przez tych, którzy wierzyli, że profesjonalizm tego profesjonalisty objawi się w Lublinie.

To może Ty wróciłeś. Przy okazji polecam powrót do podstawówki na lekcje pisowni.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#637 Postautor: ravajas » 19 grudnia 2006, o 11:09

sting126 pisze:
ravajas pisze:gChoćby sprawa karnetów i honorowych wejściówek darmowych dla VIPów. kogo jak kogo, ale akurat VIPów stać na zapłacenie za bilet. Bo jesli nawet dają na klub, to przecież nie ze swojego dają. A uważam, że własnie przejawem braku ludzkiej przyzwoitości jest uważanie, że za samo podjęcie decyzji o przyznaniu firmowych środków na klub upowaznia do darmowego wchodzenia na imprezy i szarogęszenia się po parkingu maszyn.

Nie zgodze sie. Dla osoby, ktora inwestuje kase, chocby posrednio (czyli firmowa) wazne jest to zeby poczula sie doceniona. Na to wplywaja takie pierdoly jak: witanie przez prezesa z usmiechem przy wejsciu na stadion glownym wejsciem bez biletu, ogloszenie przez spikera,ze pan X, darczynca jest na stadionie, mozliwosc wejscia do parkingu i pogadanie z zawodnikiem (chocby pan X mial zerowe pojecie o zuzlu i mowil zawodnikom totalne bzdury), mozliwosc wjazdu samochodem na stadion itd.

już wyjaśniam. w tym fragmencie swojej wypowiedzi odniosłem się do ludzkiej przyzwoitości, która - uwierz mi - mnie nie pozwalałaby korzystać z owych przywilejów. Owszem, miłym gestem ze strony klubu jest zaprosić darczyńcę na miejsca wyróżnione, ale też prawem darczyńcy jest powiedzieć "dziękuję", kupić bilet i wejść normalną bramką oraz siąść na normalnej trybunie, albo dokupić wejściówkę pod daszek i siedziec na trybunie VIPowskiej :)
Co do tych przywilejów, o których piszesz: kiedyś mój kolega wjeżdżał na stadion wraz z grupą strażaków. oczywiście za darmo, dlaczego? bo strażacy nie musza płacić za bilet. i nie mam na myśli tego, żeby służby ratownicze i porządkowe zaczęły płacić za bilet, ale świadczy to o nieprzyzwoitości tych osób. ile razy było tak, że znajomy bramkarz "nie widział" albo wręcz wpuszczał za darmo swoich "ziomów" z osiedla? patologię trzeba zwalczac na każdym szczeblu. Założę się, że sponsorzy wwożą swoimi samochodami na stadion całe rodziny, albo znajomych.

Sprawa kolejna: skoro to Kibic jest najwierniejszym Sponsorem żużla, to ja, jako przedstawiciel tegoż sponsora również żądam przywitania przez prezesa, wejścia bramą vipowską oraz może wjazdu własnym samochodem. Wiesz, ja naprawdę nie widze tu róznicy. I raz jeszcze odnosze się do zwykłej ludzkiej przyzwoitości.

Oczywiście mówię tu o pewnej idei, bo nie żyję w oderwaniu od rzeczywistości i wiem jacy są ludzie.
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#640 Postautor: luCas » 20 grudnia 2006, o 15:40

Biorac pod uwage czestotliwosc ukazywania sie newsow na stronie, wydaje mi sie, ze za jakis miesiac sie dowiesz :twisted:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

janek
Kadrowicz

#642 Postautor: janek » 20 grudnia 2006, o 18:00

Gawrzyk niebądź taki Cwaniak.
Jak się człowiek grzecznie pyta to grzecznie odpowiedz.
A updatowanie strony TŻ w nowym roku, mogłaby robić kompetentna osoba.
Wszyscy jesteśmy Ogromnie Ciekawi co dalej się potoczy z klubem

kylong
Junior
Kontakt:

#644 Postautor: kylong » 20 grudnia 2006, o 19:58

Strona w przebudowie

zapraszamy na forum

http://zuzel.info

JakaÅ› niespodzianka nas czeka??;> :wink: :twisted:
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#645 Postautor: Łoptymista » 20 grudnia 2006, o 20:01

Tak!!
15 pierwszych osob jakie wejdzie na nowa strone dostanie dozywotni karnet na wszystkie mecze TZ oraz bedzie moglo uscisnac gawrzykowi prawice. Klikajcie, warto 8) ;)

Awatar użytkownika
Gabor

#646 Postautor: Gabor » 20 grudnia 2006, o 20:15

kylong pisze:
Strona w przebudowie

zapraszamy na forum

http://zuzel.info

JakaÅ› niespodzianka nas czeka??;> :wink: :twisted:

I to jaka ..........na stronie zostanie zamieszczony news :!:

kylong
Junior
Kontakt:

#647 Postautor: kylong » 20 grudnia 2006, o 20:54

bardziej myślałem o niespodziance typu nowy wygląd stronki niż o uściśnięciu gawrzyka prawicy :wink:
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

śliwek

#648 Postautor: Å›liwek » 20 grudnia 2006, o 21:24

Po pierwsze primo :wink: : Czy wiadomo już coś apropo naszego startu w rozgrywkach
Po drugie primo :wink: : czy wiadomo kiedy skończy się ta aktualizacja strony.

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#649 Postautor: luckas » 20 grudnia 2006, o 21:37

śliwek pisze:czy wiadomo kiedy skończy się ta aktualizacja strony.

dopiero zaczęła się ta aktualizacja.więc pewnie nie prędko powrót tzlublin.com
no ale nie ma zbytnio co żałować, na stronie nic nowego przez tyle czasu się nie pojawiło...a tak chociaż można żyć nadzieją że będzie lepiej. 8) mi tam na razie wystarczy :)

trzymam kciuki, że coś się na stronce zmieni.chociaż ten jeden news... 8) :twisted:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#650 Postautor: Łoptymista » 20 grudnia 2006, o 21:44

śliwek pisze:Po pierwsze primo :wink: : Czy wiadomo już coś apropo naszego startu w rozgrywkach

Nie, przynajmniej nie forumowym smiertelnikom.

Po drugie primo :wink: : czy wiadomo kiedy skończy się ta aktualizacja strony.

Nie. Skoro nikt nie napisal ze zamyka strone to po kiego pisac plebsowi, co sie robi i kiedy skoncza sie prace. Logiczne?