27.08.2006 : TÅ» Sipma Lublin - KSÅ» Krosno
-
Mtx
-
Mtx
A przy ostatniej obniżce była mowa o wszystkich meczach do konca sezonu czy tylko o meczu z Grudziądzem
Bo ja na stronie przeczytałem tylko takie zdanie: "zarząd klubu zdecydował się na obniżkę cen biletów. Na mecz w GTŻ bilet normalny będzie kosztować 15 zł, a ulgowy 10 zł." Czy ktoś obiecywał Wam że bilety będą tansze również na reszte spotkan że teraz tak lamentujecie
Nie przypominam sobie.
Poza tym ja mam karnet i nie zgadzam sie na obnizki cen biletów, bo wyjdzie na to że niepotrzebnie go zakupiłem przed sezonem a bardziej by mi sie opłacało kupic bilet zawsze przed meczem
Dlaczego Ci co nie chcieli wspomóc klubu przed sezonem kiedy najbardziej w klubie była potrzebna kasa mają mieć teraz przywileje a ja nie

Poza tym ja mam karnet i nie zgadzam sie na obnizki cen biletów, bo wyjdzie na to że niepotrzebnie go zakupiłem przed sezonem a bardziej by mi sie opłacało kupic bilet zawsze przed meczem
mikas pisze:Poza tym ja mam karnet i nie zgadzam sie na obnizki cen biletów, bo wyjdzie na to że niepotrzebnie go zakupiłem przed sezonem a bardziej by mi sie opłacało kupic bilet zawsze przed meczem![]()
Dlaczego Ci co nie chcieli wspomóc klubu przed sezonem kiedy najbardziej w klubie była potrzebna kasa mają mieć teraz przywileje a ja nie
![]()
![]()
Co Ty gadasz
Wierni kibice nie traktujÄ… karnetu w kategoriach promocji 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Masz zonka
A tak na powage, to moze ktos wie cos więcej na ten temat?
trening czyni mistrza.
Mtx pisze:Bardziej wam pasuje to ze wyrzucacie kilka zlotych wiecej
Mi to lotto bo i tak mam karnet. A nawet jakbym musiał "wyrzucić" kilka złotych wiecej to co? Jestem kibicem tego klubu, kocham go i chce dla niego jak najlepiej wiec cena nie robi mi zadnej różnicy. Inaczej jest z tymi, ktorzy poprostu nie maja pieniedzy i kazdy grosz dla nich sie liczy.
Nie bardzo widzę w tym sens - co sezon wydajesz pewnie koło tysiaka na same wyjazdy i składki FanKlubowe a robi Ci wielką różnicę czy zaoszczędzisz na biletach w Lublinie 20 złotych roczniemikas pisze:meesha pisze:Wierni kibice nie traktują karnetu w kategoriach promocji
Ja traktuje.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No to Ty masz zonka, bilety w niedziele po 20 i 15zł Wink I tak już przychodza tylko najwierniejsi kibice i oni zapłaca każdą cene za bilet.
Trzeba było kupic karnet.
Jak juz to 18 i 12
A karnetu nie kupowałem, bo z góry nie wiedziałem, na ilu, bądź też jakim spotkaniu będe.Proste...
jeszcze bym zgubił
EDIT: I Już się wyjaśniło.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2006, o 19:16 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.
meesha pisze:Nie bardzo widzę w tym sens - co sezon wydajesz pewnie koło tysiaka na same wyjazdy i składki FanKlubowe a robi Ci wielką różnicę czy zaoszczędzisz na biletach w Lublinie 20 złotych roczniemikas pisze:meesha pisze:Wierni kibice nie traktują karnetu w kategoriach promocji
Ja traktuje.![]()
Tak ale karnet jako promocja lepiej sie sprzeda niz karnet-hardcore-fanatic-werszjon
Przyznam się szczerze, że nawet za bardzo nie wiem kiedy minął ten sezon... Długo, długo nic - nagle 2-3 mecze niemal "od ręki" - i znów długo, długo nic. Ech... Nie nacieszyłem się. Może to dziwnie będzie wyglądać, ale chociaż na koniec coś by się działo, gdybyśmy walczyli w barażach... Ciekawe tylko z kim...? Poznań czy Gdańsk? Nieważne... Byłem na barażach o e-ligę w falubazowie, to i pojechałbym na baraże o utrzymanie...
No i wreszcie bylibyśmy faworytem
No i wreszcie bylibyśmy faworytem
-
Krystian_LBN
Dziś bardzo ładna pogoda myśle że tak bendzie cały czas Winik meczu obstawiam 50 - 40 dla Motoru
pozdro
EDIT
Pogoda cały czas bardzo dobra Bende robił fotki może potem dam na strone zobacze oczywiśćie na żylecie
Pozdro
EDIT
Pogoda cały czas bardzo dobra Bende robił fotki może potem dam na strone zobacze oczywiśćie na żylecie
Pozdro
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2006, o 14:54 przez Krystian_LBN, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Krystian_LBN
Bardzo ładny winik i powiem tyle Mecz bez histori start i meta
Tż Sipma Lublin : 62
9 Grzegorz Knapp 3,3,3,3,2*1)15+1
10 ZZ
11 Daniel Jeleniewski (3,3,2*,3,3,3)17+1
12 NS
13 Jacek Rempała ( 2*,3,3,3,3,3)17+1
14 Maciej Michaluk(1,t,0) 1
15 Rafał Klimek (2*,1,0,0,1) 4+1
16 Lubos Tomicek (3,1,2*,2*) 8+2
Ksż Krosno 28
1 Tomasz Åukaszewicz (1,0,1*-,2)4+1
2 Janusz ÅšlÄ…czka (0,-2,0 ) 2
3 Robert Wardzała(d,2,d,1*,1)4+2
4 Adrian Rymel (2,1,1*,1,2,2)9+1
5 Rafał Trojanowski (2,2,1,2,1,0) 8
6 Przemysław Dądela 0,d,d)0
7 Krzysztof Bęben (1,0,t)1
8 Daniel Bienia NS
Tż Sipma Lublin : 62
9 Grzegorz Knapp 3,3,3,3,2*1)15+1
10 ZZ
11 Daniel Jeleniewski (3,3,2*,3,3,3)17+1
12 NS
13 Jacek Rempała ( 2*,3,3,3,3,3)17+1
14 Maciej Michaluk(1,t,0) 1
15 Rafał Klimek (2*,1,0,0,1) 4+1
16 Lubos Tomicek (3,1,2*,2*) 8+2
Ksż Krosno 28
1 Tomasz Åukaszewicz (1,0,1*-,2)4+1
2 Janusz ÅšlÄ…czka (0,-2,0 ) 2
3 Robert Wardzała(d,2,d,1*,1)4+2
4 Adrian Rymel (2,1,1*,1,2,2)9+1
5 Rafał Trojanowski (2,2,1,2,1,0) 8
6 Przemysław Dądela 0,d,d)0
7 Krzysztof Bęben (1,0,t)1
8 Daniel Bienia NS
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Jednak byłoCz@rek pisze:W dzisiejszym meczu prawdopodobnie wystąpi aż dwóch uczestników
wczorajszej GP![]()
![]()
Już dawno nie notowano u nas takiego faktu w meczu ligowym.
PS: Obstawiam 51:39 dla TÅ»,lekko nie bedzie...
KSÅ» KROSNO :
Åukaszewicz 1 0 1* - 2 4+1
ÅšlÄ…czka 0 - 2 d/4 2
Wardzała d/4 2 d/4 1 1* 2+1
Rymel 2 1 1* 1 2 2 9+1
Trojanowski 2 2 1 2 1 0 8
DÄ…dela 0 d/3 d/4 - 0
Bęben 1 0 t 1
28+3
TÅ» LUBLIN
Knapp 3 3 3 3 2* 1 15+1
Brhel zz
Jeleniewski 3 3 2* 3 3 3 17+1
Rempała 2* 3 3 3 3 3 17+1
Michaluk - - 1 - t 0 1
Klimek 2* 1 0 0 1 4+1
Tomicek 3 1 2* 2* 8+2
62+6
edit Krystian_LBN mnie ubiegł
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie spodziewałem się tak słabej jazdy zawodników z Krosna. Mecz nudny jak flaki z olejem. Widać, że nasi się spięli no i rozjechali Wilki jeszcze większą ilością punktów jak w rundzie zasadniczej. Chwała im za to.
Mam jednak jedno ALE. Czy tak doświadczony żużlowiec jak Jacek R. naprawdę jest tak ślepy, żeby dwa razy wywieźć swojego młodszego kolegę w bandę na wyjściu z pierwszego łuku ? Zamiast mu pomóc pojechał bezmyślnie i zamiast 2 x 5:1 było 2 x 3:3. Aż taki indywidualista z niego, że nawet mu się po meczu nie chciało wyjechać na rundę honorową ani pomachać kibicom po biegu ? Rempała po tym meczu dużo stracił w moich oczach... Oj dużo. Krzyżyk na drogę.
Lubos Tomicek najlepszy nasz zawodniczek !
Jego jazda mi się zaczyna coraz bardziej podobać. Oby tak dalej.
A więc... utrzymaliśmy się. Kto przed sezonem przypuszczał, że o to będziemy walczyć...

Mam jednak jedno ALE. Czy tak doświadczony żużlowiec jak Jacek R. naprawdę jest tak ślepy, żeby dwa razy wywieźć swojego młodszego kolegę w bandę na wyjściu z pierwszego łuku ? Zamiast mu pomóc pojechał bezmyślnie i zamiast 2 x 5:1 było 2 x 3:3. Aż taki indywidualista z niego, że nawet mu się po meczu nie chciało wyjechać na rundę honorową ani pomachać kibicom po biegu ? Rempała po tym meczu dużo stracił w moich oczach... Oj dużo. Krzyżyk na drogę.
Lubos Tomicek najlepszy nasz zawodniczek !
A więc... utrzymaliśmy się. Kto przed sezonem przypuszczał, że o to będziemy walczyć...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Mecz strasznie nudny - co bieg powtarzaÅ‚em sobie pytanie " jak mozna byÅ‚o przegrać w KroÅ›nie?". I do tej pory nie wiem jak to mozliwe. Ja wiem, że Trojan, Åukaszewicz czy Rymel sÄ… spasowani z tamtym torem - ale przecież sÄ… strasznie sÅ‚abi. Co gorsze, w rewanżu zapewne jak zwykle przegramy, a mecz zycia odjedzie np. DÄ…dela zdobywca dwucyfrówki
. Jaca już chyba samymi wywiadami dał do zrozumienia wszystkim, że nie chce zostawać w Lublinie. Ja bym go jednak nie winił za wywożenie w płot kolegi. To oczywiście jego firmowa zagrywka, ale w tym przypadku kolega był dzisiaj strasznie wolny na trasie i mimo dobrych startów z kazdym okrążeniem tracił dystans. Takze moim zdaniem wywożenie nie miało w tym przypadku większego znaczenia.
ale w tym przypadku kolega był dzisiaj strasznie wolny na trasie i mimo dobrych startów z kazdym okrążeniem tracił dystans
A ja jestem ciekaw,dlaczego kolega był dzisiaj dobry ze startu,a potem taki wolny na dystansie.Hmm...
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl