30.07.2006 KSÅ» Krosno-Motor Lublin
OK. Są składy, pojedzie Tomicek, zabraknie Brhela.
Ale i tak powinniśmy to wygrać, bez przesady. Skład Krosno ma tak słaby, że aż wstyd by było przegrać. Jedynym ich atutem jest tor, na którym gubią się nawet lepsze drużyny. Nie wiem, co w nim takiego specyficznego, nigdy go nie widziałem...
Bęben, Dądela - Klimek, Tomicek - już na dzień dobry powinno być czterema dla nas. Chociaz jak będzie, zobaczymy.
Ale i tak powinniśmy to wygrać, bez przesady. Skład Krosno ma tak słaby, że aż wstyd by było przegrać. Jedynym ich atutem jest tor, na którym gubią się nawet lepsze drużyny. Nie wiem, co w nim takiego specyficznego, nigdy go nie widziałem...
Bęben, Dądela - Klimek, Tomicek - już na dzień dobry powinno być czterema dla nas. Chociaz jak będzie, zobaczymy.
Ge(L)o pisze:Ale i tak powinniśmy to wygrać, bez przesady. Skład Krosno ma tak słaby, że aż wstyd by było przegrać.
Grudziądz tez ma slaby sklad a jakos u nich dostalismy. I to z Louisem, Brhelem, Świstem i Shieldsem. Do Krosna jedzie tylko trzech seniorów. O Rempale jestem spokojny. Martwie sie czy Knapp i Jeleń będą wstanie zrobic powyzej 10 punktów. Jesli bedzie mial dzien, Tomicek tez moze stuknać dyszke. Ta czwórka musi zrobic 40 punktów i te 6 dorzucić Klimek. W punkty Polaka i Michaluka nie wierze. Optymistą nie jestem, zbyt duzo razy w tym sezonie bylem. Ciekawe czy w Krośnie wystąpi Rymel
Stawiam 47-43.
A przepraszam co dolega Bogumiłowi bo nic nie wiem na ten temat

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Rozbłysła mi w głowie teoria naszego jutrzejszego skladu, zapewne będzie on wyglądał tak:
1. Knapp
2. Jeleniewski
3. Michaluk
4. brak zawodnika
5. Rempała
6. Klimek
7. Polak
lub moze do tego także:
8. Tomicek
Widzę tu raczej porażkę w granicach 8 pkt. (jeżeli przybył by Rymel), ale jeżeli nie to wszystko jest możliwe.....
1. Knapp
2. Jeleniewski
3. Michaluk
4. brak zawodnika
5. Rempała
6. Klimek
7. Polak
lub moze do tego także:
8. Tomicek
Widzę tu raczej porażkę w granicach 8 pkt. (jeżeli przybył by Rymel), ale jeżeli nie to wszystko jest możliwe.....
No to skoro jest cały i zdrowy to w jaki sposób można za niego zastosować ZZGe(L)o pisze:meesha, Bogumiłowi nic nie dolega.
Nie wiem jak jest w Anglii ale może Kołodziej wrócił na tor wcześniej niż zalecali lekarze i jeździł choć formalnie był jeszcze w trakcie zwolnieniaKołodziej jak wyleczył kontuzję to jeździł już w Polsce, a w Anglii dalej stosowali za nigo Z/Z
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nasz skład:
1 Grzegorz Knapp
2 brak zawodnika
3 Daniel Jeleniewski
4 brak zawodnika
5 Jacek Rempała
6 Karol Polak
7 Lubos Tomicek
8 Rafał Klimek
A oto skład Krosna:
9 Rafał Trojanowski
10 Tomasz Åukaszewicz
11 Robert Wardzała
12 Janusz ÅšlÄ…czka
13 Adrian Rymel
14 Martin Vaculik
15 Martin Malek
16 Przemysław Dądela
Zaatakowali na sam koniec sezonu najmocniejszym składem
A jednak i w 6 umieje jeździc ale dlaczego tak późno jak narazie wyrównana walka jest
1 Grzegorz Knapp
2 brak zawodnika
3 Daniel Jeleniewski
4 brak zawodnika
5 Jacek Rempała
6 Karol Polak
7 Lubos Tomicek
8 Rafał Klimek
A oto skład Krosna:
9 Rafał Trojanowski
10 Tomasz Åukaszewicz
11 Robert Wardzała
12 Janusz ÅšlÄ…czka
13 Adrian Rymel
14 Martin Vaculik
15 Martin Malek
16 Przemysław Dądela
Zaatakowali na sam koniec sezonu najmocniejszym składem
A jednak i w 6 umieje jeździc ale dlaczego tak późno jak narazie wyrównana walka jest
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Pietter pisze:Nie chcial Lublin Piszcza to teraz nie ma kto jechać... Na nastepny rok trzeba wrócić do koncepcji składu z przed 3-4 lat, wychowankowie wracać! :P
Btw. Zaczyna się 5-1 5-1. Bonus już prawie pewny D:
Patrząc na to co dzieje się w Krośnie wcale nie można być pewnym utrzymania, a po spadku spokojnie można zrobić skład z wychowanków z Jerzym Mordelem na czele.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.