Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)
- _piotrusss
- Kadrowicz
A ja się zastanawiam czemu jak dany zawodnik ma mecz w Anglii to jest on ważniejszy i my musimy ustapić...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
- _piotrusss
- Kadrowicz
-
meridol
_piotrusss pisze:A ja się zastanawiam czemu jak dany zawodnik ma mecz w Anglii to jest on ważniejszy i my musimy ustapić...
Ty chyba nie znasz wartości Polski i "polaczków"
Przez ładnych parę lat polscy emigranci wyrobili opinię Uczciwym polakom.
Także musimy za tych "wyrzytków społeczeństwa" Teraz pokutować do końca świata. Dlatego mecz np. w anglii jest ważniejszy niż w polsce.
-
Koziołek
-
meridol
janek pisze:_piotrusss pisze:A ja się zastanawiam czemu jak dany zawodnik ma mecz w Anglii to jest on ważniejszy i my musimy ustapić...
Ty chyba nie znasz wartości Polski i "polaczków"![]()
Także musimy za tych "wyrzytków społeczeństwa" Teraz pokutować do końca świata. Dlatego mecz np. w anglii jest ważniejszy niż w polsce.
mozesz to jeszcze raz wyjasnic bo nie czaje o co ci chodzi...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
janek pisze:_piotrusss pisze:A ja się zastanawiam czemu jak dany zawodnik ma mecz w Anglii to jest on ważniejszy i my musimy ustapić...
Chodzi raczej o kary nakladane przez angielska lige za opuszczanie meczy. Zawieszenie, kary pieniezne.
W Polskiej lidze zawodnik startuje 20 razy [ jesli ma szczescie ], taki "as" typu Suchanka 1,2 moze 3... W angielskiej pojedzie 30? 40? Wiec logiczne, ze nie oplaca mu sie zawieszenie w taamtej lidze. Za duzo zawodow do stracenia.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Speedway-Mati pisze:55:35 no cóż, myślałem że pojadą jeszcze jacyś obcokrajowcy, ale oczywiście tak się nie stało...
I co jeszcze można w tym sezonie zrobić![]()
![]()
Perly sie mozna napic
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
bkapusta pisze:janek pisze:_piotrusss pisze:A ja się zastanawiam czemu jak dany zawodnik ma mecz w Anglii to jest on ważniejszy i my musimy ustapić...
Chodzi raczej o kary nakladane przez angielska lige za opuszczanie meczy. Zawieszenie, kary pieniezne.
W Polskiej lidze zawodnik startuje 20 razy [ jesli ma szczescie ], taki "as" typu Suchanka 1,2 moze 3... W angielskiej pojedzie 30? 40? Wiec logiczne, ze nie oplaca mu sie zawieszenie w taamtej lidze. Za duzo zawodow do stracenia.
NO POWIEDZMY
BR pisze:czemu obrazasz druzyne? byles, widziles jak jezdzili?
z samych cyferek niewiele wynika!
jechalismy niepelnym składem, a mimo to z gnieznienskigo forum mozna wyczytac ze mecz byl zaciety i nasi ostro tam walczyli
poczekaj jeszcze na relacje tych co tam byli a nie oceniaj pochopnie !
Ale trujesz chłopie - spójrz w tabele lepiej
-
rumburaque
- Szkółkowicz
-
meridol
zupelnie wyczerpujaca wypowiedz.
mam nadzieje ze w miare mozliwosci czasowych i mozliwosci ujawniania informacji klubowych dowiemy sie nieco wiecej na temat poszczegolnych zawodnikow i ich rzeczywistych "kontuzji" i "wymowek"... oraz moze planach na nadchodzacy sezon bo nie oszukujmy sie ten dla nas juz sie skonczyl...
mam nadzieje ze w miare mozliwosci czasowych i mozliwosci ujawniania informacji klubowych dowiemy sie nieco wiecej na temat poszczegolnych zawodnikow i ich rzeczywistych "kontuzji" i "wymowek"... oraz moze planach na nadchodzacy sezon bo nie oszukujmy sie ten dla nas juz sie skonczyl...
-
Danio
-
Danio