TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#51 Postautor: Morrison » 29 maja 2006, o 12:56

Jasna sprawa że nie ma się co spieszyć. Tomicek coraz lepiej sobie radzi z meczu na mecz, Messing powoli zdrowieje. Niech mecz się odbędzie w pierwotnym terminie i niech Kasa lepiej o to zadba.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#52 Postautor: DonKamizi » 29 maja 2006, o 13:05

Jeżeli Kasiński przełoży mecz na termin pasujący Rempale a nie Lubosowi stracę już resztki szacunku do Pana Dyrektora.

A Lubos o tej jeździe z Jackiem to tak na poważnie :?: :?:
Czy miał może na mysli to jak wczoraj w jednym z biegów rozprowadził go pięknie w płot.
Żeby nie było, że się czepiam.Akcja w Gorzowie to było to.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

harry
Trener

#53 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 13:07

DonKamizi pisze:A Lubos o tej jeździe z Jackiem to tak na poważnie :?: :?:
Czy miał może na mysli to jak wczoraj w jednym z biegów rozprowadził go pięknie w płot.
Żeby nie było, że się czepiam.Akcja w Gorzowie to było to.

Bardzo na poważnie. Podkreślił to parę razy. Też trochę się zdziwiłem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#54 Postautor: Apocalips » 29 maja 2006, o 13:29

harry pisze:Może to zabrzmi dziwnie ale Tomicek po meczu powiedział, że najlepiej mu się jeździ w parze z Rempała bo "Rempała myśli na torze".
O meczu powiedział:
To nie byl zuzel. To byl motocross.

No myśli i to jak cholera. Było widać to wczoraj zwłaszcza w 8 biegu... Dajcie spokój, ten gość nie ma kondychy. Rączki spuchły, że tak pod bandę wywoziło ? Banda emerytów udająca zespół na "kopie" ( :roll:) już całkowicie nie istniała. Do tej pory mogli mydlić oczy, że sprzęt że to że tamto. Teraz miarka się przebrała. Ten mecz można było przegrać, ba dla wielu porażka byłaby zrozumiała, ale nie klęska, po jeździe bez walki, bez zaangażowania. Jeśli do żużla podchodzą jak do zabawy to niech pojeżdżą sobie pod blokiem na rowerze. Tylko niech uważają bo pewnie kondycji to by im po drugim kółku zabrakło. Szacunek jedynie dla Tomicka i Grzecha za wolę walki.

Louisowi się nie dziwię. Najpierw słupek mało nie zrobił z niego kaleki, a teraz przez pieprzoną taśmę mało mu głowy nie urwało. Zszedłbym z motoru i podziękował za taką zabawę... No ale chyba trochę nie na temat pisze.

Odnośnie daty meczu - niech ta data 11 pozostanie, bo akurat nie będę mógł wtedy przyjść i całę szczęście, bo szkoda moich nerwów. Wczorajszy mecz przypomniał mi czasy LKŻu, kiedy to zawodnicy usilnie walczyli z motorami, aby doczołgać się do mety... Na dodatek ten padający deszcz i przenikliwe zimno. Powtórzę to poraz drugi, pierwszy raz od kiedy jestem kibicem czarnego sportu (a będzie to przeszło 12-13 lat) mam go dość.

Jak widać wariant z doświadczonymi żużlowcami nie wyszedł. Może to będzie jakaś nauczka na przyszły sezon. Jeśli wogóle damy radę wystartować :?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Piotrbaz

#55 Postautor: Piotrbaz » 29 maja 2006, o 13:33

czytajac i patrzac na wasze sklady nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac poczucia humoru...widac chcecie zebysmy przegrali do 25 i zeby na stadion przychodziło na mecz po 1000 osob.. no coz..

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#56 Postautor: mikas » 29 maja 2006, o 13:40

Ale Lubos mówił też o tym że najlepiej mu sie jeżdzi z Jackiem w sobote. Także jest to opinia raczej po poprzednich meczach. A trzeba przyznać że wcześniej kilka razy Jacek go bardzo dobrze rozprowadził.
Wczoraj po meczu przyznał że w tym jednym biegu Jacek mu przeszkodził co jednak nie zmienia faktu, że z Jackiem do tej pory jeżdziło mu się najlepiej.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

rob7
Senior

#57 Postautor: rob7 » 29 maja 2006, o 13:41

a powiedz jaka różnica czy przegrasz do 25 czy do 37 i tak na stadion dużo ludzi nie bedzie przychodzić, dowód - wczoraj wychodzili mimo ze za bilety zapłacili, szansa na frekwencje to wygrana z Gorzowem i awans do czwórki wówczas na te trzy finałowe mecze jest szansa na frekwencje

Piotrbaz

#58 Postautor: Piotrbaz » 29 maja 2006, o 13:46

rob7 pisze:a powiedz jaka różnica czy przegrasz do 25 czy do 37 i tak na stadion dużo ludzi nie bedzie przychodzić, dowód - wczoraj wychodzili mimo ze za bilety zapłacili, szansa na frekwencje to wygrana z Gorzowem i awans do czwórki wówczas na te trzy finałowe mecze jest szansa na frekwencje

no tak... jesli przegramy z ostrowiem powiedzmy w okolicach 25 ptk a potem wygramy z gorzowem no to rzeczywiscie sie poprawi.. z 1000 osob urośnie do 1100 ?

pozatym.. czy ty nie widzisz roznicy w przegrywaniu meczów z honorem ????

P.S co do tego wychodzenia kibiców to tez mam swoje zdanie.. na takich sie mówi "niedzielni" :?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, o 13:49 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#59 Postautor: Łoptymista » 29 maja 2006, o 13:47

rob7 pisze:a powiedz jaka różnica czy przegrasz do 25 czy do 37 i tak na stadion dużo ludzi nie bedzie przychodzić, dowód - wczoraj wychodzili mimo ze za bilety zapłacili, szansa na frekwencje to wygrana z Gorzowem i awans do czwórki wówczas na te trzy finałowe mecze jest szansa na frekwencje

Nie chodzi o to juz nawet do ilu przegrasz. Istotniejsze jest sposob w jaki tego dokonasz. To co wczoraj sie dzialo na torze to bylo katowanie zuzla i profanowanie sportu jako takiego. Sam sie zmylem z tow. Sadychorem po 12 biegu i nie pierdolcie mi tu ze mam obowiazek patrzec na taka padake. Wczoraj jako pierwsi zdezerterowali nasi żużlowcy. Część kibiców poszła tylko w ich ślady.
Teraz zadaniem klubu jest przekonanie ludzi, ze warto dac temu klubowi jeszcze jedna szanse i przyjsc na mecz. Ja tam pewno bede (nie dosc, ze czlowiek stary to jeszcze glupi), ale co z innymi? Dla klubowcych PRowcow to prawdziwe wyzwanie.

harry
Trener

#60 Postautor: harry » 29 maja 2006, o 13:52

Łoptymista pisze:Teraz zadaniem klubu jest przekonanie ludzi, ze warto dac temu klubowi jeszcze jedna szanse i przyjsc na mecz.

Zarząd zwołany na 12 czerwca, czyli zaraz po ewentualnym meczu z Ostrowem. Jak go przegramy to coś mi mówi, że to będzie nasz ostatni mecz...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#61 Postautor: DonKamizi » 29 maja 2006, o 13:55

harry pisze:Zarząd zwołany na 12 czerwca, czyli zaraz po ewentualnym meczu z Ostrowem....

Dla mnie nie ma takiej ewentualności.Nie róbcie jaj.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#62 Postautor: Łoptymista » 29 maja 2006, o 13:58

DonKamizi pisze:
harry pisze:Zarząd zwołany na 12 czerwca, czyli zaraz po ewentualnym meczu z Ostrowem....

Dla mnie nie ma takiej ewentualności.Nie róbcie jaj.

Tez mi sie wydaje to dziwne. Zarzad powinien sie spotkac teraz i dzialac. A nie przyjechac na stype i wybrac tego, ktory zgasi swiatlo.

Piotrbaz

#63 Postautor: Piotrbaz » 29 maja 2006, o 14:01

heh.. wiem ze kibice tzu i wogule ale chyba nikt rozsadny nie mysli ze ten mecz da sie wygrac.. ostrow tu przyjezie w najmocniejszym skladzie i ja wiekszych szans nie widze.. trzeba sie postarac zeby nie było kompromitacji... 40:50 ujdzie 8)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#64 Postautor: jataman21 » 29 maja 2006, o 14:17

Piotrbaz czy musisz co chwile wypisywać kompletne głupoty i wpierać wszystkim że przegramy??
Pozatym się pisze "w ogóle" a nie "wogule", więc zanim coś napiszesz następnym razem nie mającego sensu najpierw zapytaj pani od polskiego w klasie jak to się pisze.
Moje odczucie jest takie, że mamy dobrych zawodników tylko im po prostu się nie chce. Ja bym na Ostrów jechał z Messingiem, Tomickiem, Pavliciem, Klimkiem. +najlepsi seniorzy, gdzie na treningu się pojawią wszyscy i będą walczyć o 4 miejsca w składzie. Przepraszam ale wolę oglądać Klimka czy Messinga niż wielkich asów robiących po 3pkt, myślę że młodzież wcale by mniej nie zrobiła. :roll:

Pozdrawiam

ermen
Zawodowiec

#65 Postautor: ermen » 29 maja 2006, o 14:25

harry pisze:
Łoptymista pisze:Teraz zadaniem klubu jest przekonanie ludzi, ze warto dac temu klubowi jeszcze jedna szanse i przyjsc na mecz.

Zarząd zwołany na 12 czerwca, czyli zaraz po ewentualnym meczu z Ostrowem. Jak go przegramy to coś mi mówi, że to będzie nasz ostatni mecz...

Super,
czy mamy przez to rozumieć, że działacze obrażą sie na kibiców i zwiną się, jakby nigdy nic??
czy może Zarząd wywali wszystkich nieudaczników których zatrudnił i nie będziemy mieli kim jechać??
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#66 Postautor: kilar » 29 maja 2006, o 14:28

harry pisze:Zarząd zwołany na 12 czerwca, czyli zaraz po ewentualnym meczu z Ostrowem. Jak go przegramy to coś mi mówi, że to będzie nasz ostatni mecz...

masz na mysli wycofanie z rozgrywek ? Po co niszczyc to, co zostalo przez ostatnie sezony osiagniete ? Awans do 1 ligi, przetarcie sie o extralige, podpisanie kontraktow z perspektywicznymi zawodnikami (Pavlic, Messing, Tomicek). Na pewno mimo ogolnej nieciekawej sytuacji, jest tez kilka pozytywow. Nie warto jest z tego rezygnowac tymbardziej, ze widac komu zalezy, kto naprawde chce jezdzic i osiagnac cos w tym sporcie. Zdecydowanie wole ogladac walczacych juniorow - nawet jak beda przywozic 0 pt - niz odpuszczajace biegi gwiazdy. Niektorym z seniorow trzeba koniecznie postawic ultimatum - nie zainwestujesz w sprzet, to wypierdalaj, zastapia Cie mlode wilki. Diametralne zmiany powinno sie wedlug mnie wprowadzic od zaraz. (no bo na co tu czekac ?) Poczawszy od prawdziwych treningow (jak tu wiekszosc ludzi pisze), az do wypieprzenia druzyny kilku zawodnikow. Moze w koncu zrozumieja, ze nie wolno sobie olewac kibicow, a przede wszystkim wlasnego pracodawcy.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#67 Postautor: Smirnek » 29 maja 2006, o 15:17

A może Harryemu chodziło o to, że jeśli przegramy ten mecz to zarząd poda się do dymisji :wink:

tomunneck

#68 Postautor: tomunneck » 29 maja 2006, o 15:22

jataman a ty liczysz ze wygramy z ostrowem? :roll:
no to gratuluje optymizmu
chodzi tylko o to aby w tym meczu walczyc z zawodnikami druzyny przeciwnej , a nie z cieniem jak wczoraj :wink:
i przede wszystkim trening - nie dzien przed meczem z 4 juniorami , tylko przynajmniej 2 razy w tygodniu optymalnym skladem

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#69 Postautor: SpeeDFan » 29 maja 2006, o 15:37

jataman21 pisze:Piotrbaz czy musisz co chwile wypisywać kompletne głupoty i wpierać wszystkim że przegramy??
Pozatym się pisze "w ogóle" a nie "wogule", więc zanim coś napiszesz następnym razem nie mającego sensu najpierw zapytaj pani od polskiego w klasie jak to się pisze.
Moje odczucie jest takie, że mamy dobrych zawodników tylko im po prostu się nie chce. Ja bym na Ostrów jechał z Messingiem, Tomickiem, Pavliciem, Klimkiem. +najlepsi seniorzy, gdzie na treningu się pojawią wszyscy i będą walczyć o 4 miejsca w składzie. Przepraszam ale wolę oglądać Klimka czy Messinga niż wielkich asów robiących po 3pkt, myślę że młodzież wcale by mniej nie zrobiła. :roll:

Pozdrawiam

Nie chce im się bo oni już swoje osiągneli.. nie narażają zdrowia jadą dla przyjemności.. Musimy stawiać na młodych zawodników.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Holly

#70 Postautor: Holly » 29 maja 2006, o 15:43

A może Harryemu chodziło o to, że jeśli przegramy ten mecz to zarząd poda się do dymisji

to można by już podać się do dymisji , po co czekać , bo meczu z Ostrowem to napewno nie wygramy , gdyż nie istnieje żadna logiczna przesłanka ku temu.
Zakładam że na Ostrów przyjdzie góra 2500 widzów , po przegranym meczu na kolejnych spotkniach będzie jeszcze mniej , ciekaw jestem jak klaruje sie sytuacja ekonomiczna w klubie ?

URATUJ DZIECKO, NIE PŁAĆ NA PSEUDOŻUŻLOWCÓW!!

w pełni popieram ! w tym sezonie zamierzam przyjść tylko jeden mecz.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#71 Postautor: Łoptymista » 29 maja 2006, o 15:51

Holly pisze:

Lepiej zaplac cokolwiek na tego malucha zamiast przychodzic/nieprzychodzic na mecze. Wyobrazasz sobie jak to jest jeszcze widzi, a jesli nie uda sie powstrzymac raka pojdzie do szpitala po to tylko zeby lekarze wyjeli mu oczy.

Dudi
Junior

#73 Postautor: Dudi » 29 maja 2006, o 15:58

Mnie przekonał, coś dorzucę biedakowi...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#74 Postautor: Łoptymista » 29 maja 2006, o 16:04

sting126 pisze:Lopty - moze odrobine mniej plastycznie...?

Czemu? Ale to male dziecko czeka taki koszmar. Nie mnie, nie Ciebie i jak sadze i mam nadzieje nikogo z forumowiczow. Z reguly sam unikam i uciekam przed takimi tematami, bo czuje sie bezsilny. O tym uslyszlalem przeczytalem, costam wplacilem i postanowilem sobiem ze bede mowil i pisal wszedzie gdzie moge byleby tylko namowic kogos jeszcze do sypniecia groszem. Niestety nic wiecej nie moge zrobic.

meridol

#75 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 16:09

Łoptymista pisze:
Holly pisze:

Lepiej zaplac cokolwiek na tego malucha zamiast przychodzic/nieprzychodzic na mecze. Wyobrazasz sobie jak to jest jeszcze widzi, a jesli nie uda sie powstrzymac raka pojdzie do szpitala po to tylko zeby lekarze wyjeli mu oczy.

ale po co wogole wtracacie tu temat tego biednego dziecka???
kazdy widzi podpis pod twoimi postami wiec jak chce to zaplaci. a moze lepiej napisz: uratuj dziecko, nie kupuj piwa!!
PS po za tym rodzice tego biedaka wiedzieli czym to grozi i mimo to zdecydowali sie miec potomstwo. sa takie czasy, ze mozna zrobic padania prenatalne i stwierdzic za wczasu czy plod jest zagrozony...