Broniłem go po sparingu z Rzeszowem, broniłem po Krośnie i Grudziądzu, ale ileż moża wytrzymać
Panie daj Pan spokój
Zaratustra pisze:W Gorzowie zrobiłbym ten sam manewr, co w Grudziądzu. Tam odsunięto Knappa, teraz odsunąłbym od składu Śwista...
mikas pisze: Å»eby Jankowski wygrywaÅ‚ biegiNie chce urazić kibiców z Gniezna, ale kto to jest Åukasz Jankowski
Chłopak dopiero zaczyna poważne ścigania a już na naszym torze wygrywa ze Świstem, Rempałą czy Knappem. To nie powinno mieć miejsca. Z drugiej strony brawa dla Jankowskiego za to co pokazał w tych dwóch biegach.
Torsen pisze:Conrad pisze:Jeleń byłby jeszcze lepszy gdyby Stachyra sukcesywnie niehamował jego rozwoju.Wszyscy chyba dobrze pamiętamy jak wstawiał siebie albo synia do biegów.
Ja pamiętam coś zupełnie przeciwnego - Dawid nie jechał nawet wówczas, gdy miał lepszy dzień niż Jeleń.
Conrad pisze:Jeleń byłby jeszcze lepszy gdyby Stachyra sukcesywnie niehamował jego rozwoju.Wszyscy chyba dobrze pamiętamy jak wstawiał siebie albo synia do biegów.
Snys, cytując B. Kasińskiego pisze:mam nadzieję, że z wyjazdów do Gorzowa, Ostrowa i Zielonej Góry przywieziemy 4 punkty meczowe.
Snys, cytując P. Śwista pisze:W wyścigu z Knappem musiałem wyhamować motocykl, ponieważ najpierw wpadłem w dziurę, a później omal nie uderzyłem w Grześka.
Snys, cytując P. Śwista pisze:Niestety, nadal uważam, że tor nie jest taki, jaki powinien.
Snys, cytując P. Śwista pisze:Na razie kończę zawody po czterech startach. Nie mam o to do nikogo pretensji,
Snys, cytując P. Śwista pisze:chociaż w Grudziądzu zasłużyłem na udział w biegu nominowanym, o czym głośno mówiłem.