23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#76 Postautor: Smirnek » 20 kwietnia 2006, o 10:08

Cooper pisze:Popatrzmy na Jozki w zeszlym sezonie. Kontuzje, porazki, awans...

Z tym że w tamtym sezonie wystarczyło przejechać spokojnie sezon a potem zainwestować grubą kasę w sprzęt na play-offy i można było awans wywalczyć. Był głupi regulamin i tyle...

Awatar użytkownika
Halski
Kontakt:

#77 Postautor: Halski » 20 kwietnia 2006, o 14:24

Ema moze ktosm wie o ktorej trening w piatek?? Pozdrawiam Zuzla zaloge

Fanatyk_#1

#78 Postautor: Fanatyk_#1 » 20 kwietnia 2006, o 14:42

wojteko pisze:przeciez to bylo zrobione specjalnie z powodu jak we wstepnych postach tego tematu ....
jakis Gnieznieński matoł celowo nazywał swoj zespół START a nasz SYPMA..........
a ze Forum jest Lubelskie to zmiana ze STARTUnaFULAR
i z SYPMYnaMOTOR nierobiła moderatorom wiekszego problemu :wink:

Nie no mowilem, ze zal wam dupe sciska z ta nazwa. Dziecko nic celowo nie zrobilem -
klub z Gniezna - Start, klub z Lublina TZ Simpa (http://tzlublin.com/klub/klub.html),
nigdzie tam nie widze zadnego Motoru:?: Nie wiem o co sie tak napinasz(Motor byl do roku 95 ).

PS. Nie zaden matol - wyrazaj sie na poziomie bo o koledze nie piszesz i przymiotniki pisze sie mala litera. Peace

Talib pisze:To wszystko nic w porównaniu z tym, że jakiś koleś któren uważa się
zapewne za fanatyka Gniezna określa JBJ per Pulpet
. Znaczy się ksywka się przyjęła. :)

Tak mowie na Jespera bo wy bedziecie wiedzieli o kogo chodzi:P

jataman21 pisze:Jesli naprawde mamy aspiracje e-ligowe powinniśmy ten mecz wygrać co
najmniej 55:35... Gniezno siÄ™ napina na wszystkich serwerach i forach... po zaledwie
jednym meczu wygranym u siebie i to nie z żadnym faworytem rozgrywek a z drużyną raczej
która moze nie być w pierwszej 4.

Pozdrawiam

Raczej wy sie napinacie z tym Motorem :P Wiekszosc u nas w miescie dobrze wie, ze Start faworytem
tegorocznych rozgrywek nie jest i kazdy wie, ze naszym celem jest 1st czworka.Rownie dobrze moze
was zabraknac w 1st czworce i nikt by sie specialnie nie zdziwil jesli by tak sie stalo.

jataman21 pisze:Licze na wysokie zwycięstwo bo oprócz juniorów Gniezno
nie powala na kolana...

A wy to co gwiazdy speedwaya macie w skladzie :?: Chyba juz przygasle :lol:
TZ i Start maja wyrownane ekipy moim zdaniem (wy macie nazwiska z marka ale jezdza srednio,
wcale nie lepiej od zawodnikow Startu)

jataman21 pisze:Ludzie spokojnie... czego siÄ™ tak boicie meczu z Gnieznem...
moim zdaniem będzie on podobny do meczu z Krosnem... jedziemy go u siebie, mamy na
papierze lepszy skład... rozumiem gdyby mecz był w Gnieznie to mozemy sie sprzeczać czy
sobie poradzimy ale mecz jest u nas!

Chyba marzysz :P Mecz raczej bedzie zaciety i wynik bedzie oscylowal w granicach remisu
(przynajmniej na to licze i 3mam za to kciuki). Moze i macie mocniejszy sklad, ale wasi zawodnicy nie 'czaruja'
w tym sezonie. Przyklad Twisty jezdzi slabiutko (moje zdanie), myslalem ze w I lidze bedzie
zdobywal regularnie 10-9 pkt, a tu prosze w meczu na wlasnym torze z Krosnem tylko 4 pkt.
Na bank Start postawi wam wyzej poprzeczeke niz biedne Krosno i nie dostanie takiego pogromu.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, o 14:51 przez Fanatyk_#1, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#79 Postautor: meesha » 20 kwietnia 2006, o 14:48

do wojteko kolo z Gniezna pisze:Dziecko

Ale się ubawiłem :lol: :lol: :lol: I widzisz Wojtuś, na co Ci to było :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

meridol

#80 Postautor: meridol » 20 kwietnia 2006, o 14:58

nie ma co przesadzac z tym optymizmem przed meczem z Gnieznem!!!
w tym roku liga jest wielka niewiadoma i nie ma pewnych wynikow a i nasi zawodnicy jakos w kratke jezdzą. juz przed meczem z GKM byly wypowiedzi ze mamy duzo lepszy sklad i mozemy sie martwic tylko o to kogo wystaiwc... nie ma co gadac ze to bedzie to samo co z Krosnem, bo nie będzie. wygramy ten mecz bo inaczej byc nie moze ale bez przesady z tymi wynikami do 30. nie zmienia to faktu ze chcialbym aby tak bylo :D

jataman21

#81 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 15:07

TZ i Start maja wyrownane ekipy moim zdaniem

Polemizowałbym....

Mecz raczej bedzie zaciety i wynik bedzie oscylowal w granicach remisu

Będziesz na meczu ?? Może mały zakładzik? Stawiam że Lublin wygra co najmniej 10pkt.

P.S: W ogóle kibice z Gniezna przyjeżdzają do nas na mecz ??

wojteko
Senior

#82 Postautor: wojteko » 20 kwietnia 2006, o 15:12

Fanatyk_#1 pisze: Nie zaden matol - wyrazaj sie na poziomie bo o koledze nie piszesz i przymiotniki pisze sie mala litera.

pie....l sie zasrańcu i niepisz do mnie wiecej dziecko :!: nikt niekazał Tobie produkować sie tutaj

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#83 Postautor: jas » 20 kwietnia 2006, o 15:21

Fanatyk_#1 pisze:Raczej wy sie napinacie z tym Motorem :P Wiekszosc u nas w miescie dobrze wie, ze Start faworytem
tegorocznych rozgrywek nie jest i kazdy wie, ze naszym celem jest 1st czworka.Rownie dobrze moze
was zabraknac w 1st czworce i nikt by sie specialnie nie zdziwil jesli by tak sie stalo.

jest jakas szansa zebys po polsku pisal? :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: ravajas » 20 kwietnia 2006, o 15:37

jataman21 pisze:Ludzie spokojnie... czego się tak boicie meczu z Gnieznem... moim zdaniem będzie on podobny do meczu z Krosnem... jedziemy go u siebie, mamy na papierze lepszy skład... rozumiem gdyby mecz był w Gnieznie to mozemy sie sprzeczać czy sobie poradzimy ale mecz jest u nas!

Pozdrawiam

czyż nie podobnie pisano przed Grudziądzem? bo jesli widzisz róznicę, to pamietaj, ze z Zielona tez bedziemy jechac u siebie i z Ostrowem też
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Mateusz111
Junior

#85 Postautor: Mateusz111 » 20 kwietnia 2006, o 15:46

Fanatyk_#1 pisze:MOTOR to byl w latach 90 teraz musisz sie pogodzi z tym ze klub z Lublina zwie sie TZ Sipma, wiem ze zal dupe sciska ale tak jest.
I nie napinajcie sie chlopcy ja nie wiem dlaczego tak na mnie skaczecie

Fanatyk_#1 pisze:No zal wam dupe sciska ze wasz klub juz sie nie nazywa MOTOR ja rozumiem

Fanatyk_#1 pisze:Nie no mowilem, ze zal wam dupe sciska z ta nazwa. Dziecko nic celowo nie zrobilem -
klub z Gniezna - Start, klub z Lublina TZ Simpa (http://tzlublin.com/klub/klub.html),
nigdzie tam nie widze zadnego Motoru:?: Nie wiem o co sie tak napinasz(Motor byl do roku 95 ).

Co ty z tym "żal wam dupe ściska" :?: (Odrazu widać że z Gniezna :wink: )
I odczep się od tego motoru. Na ZKŻ mówi się Falubaz a na TŻ motor.

jataman21

#86 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 15:52

czyż nie podobnie pisano przed Grudziądzem? bo jesli widzisz róznicę, to pamietaj, ze z Zielona tez bedziemy jechac u siebie i z Ostrowem też

Mecz z Grudziądzem był na wyjeżdzie a z Gnieznem jest u nas... to jest podstawowa róznica. No i własnie o to chodzi! Z Zieloną i Ostrowem bedziemy jechać u siebie a jak my się boimi Gniezna i mamy obawy... to co będzie sie działo przed meczami z tymi drużynami?

Fanatyk_#1

#87 Postautor: Fanatyk_#1 » 20 kwietnia 2006, o 16:03

jataman21 pisze:
TZ i Start maja wyrownane ekipy moim zdaniem

Polemizowałbym....

Mecz raczej bedzie zaciety i wynik bedzie oscylowal w granicach remisu

Będziesz na meczu ?? Może mały zakładzik? Stawiam że Lublin wygra co najmniej 10pkt.

P.S: W ogóle kibice z Gniezna przyjeżdzają do nas na mecz ??

No polemizowac zawsze mozna. Jezeli macie mocniejszy sklad to jednynie na papierze
(moje zdanie).

Na meczu mnie raczej nie bedzie. Nie wiem czy ktos z Gniezna wybiera sie na to spotkanie - wiadomo,
ze Lublin jest dosc daleko polozony od Gniezna, wiec duzej grupy kibicow nie nalezy sie spodziewac,ale
mowie nic nie slyszalem o zadnym wyjezdzie zorganizowanej grupy kibicow.

Zalozyc sie nie zaloze:P W typowanie wynikow jestem slaby. Ale porazka 10 pkt nie jest zla -
mozna by przy takim wyniku powalczyc w Grodzie Lecha o bonus. Miomo wszystko 3mam kciuki za
czerwono-czarnych i stawiam na ich zwyciestwo :D

wojteko pisze:pie....l sie zasrańcu i niepisz do mnie wiecej dziecko :!: nikt niekazał Tobie
produkować sie tutaj

Czlowieku wez wyluzuj i skoncz rzucac tymi inwektywami w moim kierunku. Peace

jas pisze:
jest jakas szansa zebys po polsku pisal? :roll:

No wiesz ja wole pisac skrotami :D

PS. Jakbys nie wiedzial co znaczy 1st zapytaj sie swojej pani od angielskiego :wink:
(pisane z przymrozeniem oka wiec nie spinaj sie:P)

Mateusz111 pisze:Co ty z tym "żal wam dupe ściska" :?: (Odrazu widać że z Gniezna :wink: )
I odczep się od tego motoru. Na ZKŻ mówi się Falubaz a na TŻ motor.

Widzisz ja lubie uzywac tego wyrazenia:P i co zabronisz mi:?: :wink:
Ja juz skonczylem z tym Motorem:P

PS Fajny avatar - widze, ze moj sie spodobal. Nic oryginalniejszego nie wymyslisz :lol:

PS2. Nazwe tematu tez by mozna zmienic bo w tym sezonie nie ma takiej druzyny jak Fular
Gniezno:P nie mowiac juz o ... :wink:

wojteko
Senior

#88 Postautor: wojteko » 20 kwietnia 2006, o 16:09

Fanatyk_#1 pisze: Czlowieku wez wyluzuj i skoncz rzucac tymi inwektywami w moim kierunku.

nie zaczepiaj wiecej a zapewniam ze bedziesz spokojnie spał :!:

Awatar użytkownika
Faraon

#89 Postautor: Faraon » 20 kwietnia 2006, o 16:17

No cóż, jeden z uczestników dyskusji ma chyba jakieś kompleksy. Poza tym sam zawsze staram się pisać poprawnie więc błędy językowe innych mnie rażą (choć sam też nie jestem nieomylny)

Jeśli chodzi o mecz to wydaje mi się, że niewiadome są tylko rozmiary naszego zwycięstwa. Przy całym szacunku dla Gniezna, sądzę że przekroczą 35 pkt.

Zwróciłbym też uwagę na inny aspekt, przed sezonem przynajmniej mi, wydawało się, żę będziemy mieli kłopoty bogactwa, a tu okazuje się że niestety poza Rempałą i może Shieldsem do nikogo nie można mieć zaufania.

facett

tylko MOTOR

#90 Postautor: facett » 20 kwietnia 2006, o 16:53

gościu po co sie tak napinasz sami też zmieniliscie sobie nazwę i gdybyś miał chodz troche rozumu to wiedziałbyś że tak jak w zasadzie w całej lidze są to zmiany mające na celu kwestie finansowe a dla kibiców falubaz będzie falubazem a motor motorem itd.jedzie z tekstami pochwalnymi na lecha który będzie gral na licencji amicy czy de facto tego lecha nie będzie .osobiście pamietam jeszcze gniezno ze sponsorem w nazwie w ekstraklasie,foty z fajnych opraw i ogólnie lubie wasz klub a takie osoby jak ty tylko psuja atmosferę

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#91 Postautor: grzesieck » 20 kwietnia 2006, o 17:16

Fanatyk_#1 pisze:PS. Jakbys nie wiedzial co znaczy 1st zapytaj sie swojej pani od angielskiego :wink:

hehe, znowu kulą w płot ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Fanatyk_#1

#92 Postautor: Fanatyk_#1 » 20 kwietnia 2006, o 17:29

wojteko pisze:
nie zaczepiaj wiecej a zapewniam ze bedziesz spokojnie spał :!:

No to looz :P Peace

facett pisze:gościu po co sie tak napinasz sami też zmieniliscie sobie nazwę i gdybyś
miał chodz troche rozumu to wiedziałbyś że tak jak w zasadzie w całej lidze są to zmiany
mające na celu kwestie finansowe a dla kibiców falubaz będzie falubazem a motor motorem
itd.jedzie z tekstami pochwalnymi na lecha który będzie gral na licencji amicy czy de
facto tego lecha nie będzie .osobiście pamietam jeszcze gniezno ze sponsorem w nazwie w
ekstraklasie,foty z fajnych opraw i ogólnie lubie wasz klub a takie osoby jak ty tylko
psuja atmosferÄ™

Ja nic tutaj nie psuje, a przynajmniej nie mialem takiego zamiaru :P Owszem zmienialismy
nazwe klubu i to nie raz ('typowa nazwe sponsorksa'mielismy w naziwie tylko w 2003 i 2005r- ciekawostka :P ).
Przyznaje wszystko z nazwa zaczelo sie od mojego stwierdzenia Sipma vs Start. Tu juz ktos z Lublina
zaczal sie 'napinac'(tak to nazwijmy) ze nie Sipma tylko Motor <-- dla
mnie Gnieznianina to zadna roznica, tak na marginesie mowiac :!:
PS Tak totalnie na marginesie mowiac za Kolejorzem specialnie nie przepadam :D

PS Nazwa temaru tera idealna. Dziekuje temu, ktory ja zmienil :D

grzesieck pisze:
Fanatyk_#1 pisze:PS. Jakbys nie wiedzial co znaczy 1st zapytaj sie swojej pani od angielskiego :wink:

hehe, znowu kulą w płot ; )

Zart, zart i jeszcze raz zart :wink: :P

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#93 Postautor: Saint » 20 kwietnia 2006, o 17:37

Czy ktoś oblatany w grafice komputerowej może mi ten przepiękny baner w czerwono czarną kratę przerobić... prosze o zmiane literki "M" w trzecim wyrazie na literkę "P".... :wink:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#94 Postautor: Cooper » 20 kwietnia 2006, o 17:41

Fanatyk_#1 pisze:
Na meczu mnie raczej nie bedzie. Nie wiem czy ktos z Gniezna wybiera sie na to spotkanie - wiadomo,
ze Lublin jest dosc daleko polozony od Gniezna, wiec duzej grupy kibicow nie nalezy sie spodziewac,ale
mowie nic nie slyszalem o zadnym wyjezdzie zorganizowanej grupy kibicow.

No tak... Z Gniezna do Lublina 457 km (za strona http://www.viamichelin.com) kawal drogi... Dla porownania wg tej samej strony Grudziadz-Lublin 467 km, a pojechal od nas autokar i mnostwo samochodow osobowych (razem ponad 120 osob). Przed meczem z Grudziadzem nasze druzyny byly w takiej samej sytuacji, czyli mialy po jednym zwyciestwie i duzy optymizm. Wiec zamilcz koleszko i nie naduzywaj nazwy "fanatyk" w swoim nicku.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#95 Postautor: Talib » 20 kwietnia 2006, o 17:42

Fanatyk_#1 pisze:
...

Talib pisze:To wszystko nic w porównaniu z tym, że jakiś koleś któren uważa się zapewne za fanatyka Gniezna określa JBJ per Pulpet. Znaczy się ksywka się przyjęła. :)

Tak mowie na Jespera bo wy bedziecie wiedzieli o kogo chodzi:P

...

Będziemy, będziemy! Nie bój nic, takiego cieniasa nie da się szybko zapomnieć. IME 2005 :) Śmiech na sali...

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#96 Postautor: dboryc » 20 kwietnia 2006, o 17:57

Cieniasa w zeszlym sezonie. Nie zdziwie sie jak zrobi ponad 10pkt na naszym torze w niedziele!

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#97 Postautor: Saint » 20 kwietnia 2006, o 18:07

Fanatyk stwierdziłeś, że Mateusz jest mało kreatywny... może to ci się bardziej spodoba...
:wink:

http://www.radekas.webpark.pl/gniezno.jpg

P.S. Dzięki Radekas

Awatar użytkownika
volf

#98 Postautor: volf » 20 kwietnia 2006, o 19:54

Kto sluchal RC wie ,ze w niedziele zobaczymy drugiego Anglika !!! Oby nie był to niewypał - bo na wyspach Norris nie jezdzi dobrze :?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#99 Postautor: boxing » 20 kwietnia 2006, o 19:55

Po audycji w Radiu Centrum jest pewne, ze w niedziele Jurica jednak nie pojedzie, natomiast prawdopodobnie debiut w Motorze zaliczy David Norris.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

rob7
Senior

#100 Postautor: rob7 » 20 kwietnia 2006, o 20:07

... tylko niech go objaśnią że na silnikach (nawet o przestawionych parametrach), nie ma co szukać w Polsce inne tory i liga nie taka jak przed laty...
W tym sezonie nie będzie łatwych meczy i "łatwej kasy"...