23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#51 Postautor: kilar » 19 kwietnia 2006, o 15:56

maestro76 pisze:na gniezno trzeba dac szanse wykazania sie jeleniowi i sprawdzic suchanka w conajmniej 2 biegach-zaczyna nam sie sypac sklad wiec pora na zmiennikow.moj typ zestawienia par:

:shock: a po co go sprawdzac :?: On juz dal popis jazdy 2 dni temu.
Mozna ewentualnie zaryzykowac i wystawic Jelenia w podstawowym skladzie. Do tego Brhel, Rempala, Knapp, Norris, Tomicek i koniecznie Pavlic. A dla Swista holiday.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#52 Postautor: dilucio » 19 kwietnia 2006, o 16:04

Dajcie juz spokoj Piotrkowi z meczu na mecz jedzie coraz lepiej z Krosnem 4 pkt z Grudziadzem juz zrobil 7 pkt a z Gnieznem powyzej 10 pkt zrobi :D
Jelen niech na rezerwie sobie smiga zawsze to lepiej miec pod 16 Jelenia niz Suchanka czy Polaka z wiadomych powodow :D

rob7
Senior

#53 Postautor: rob7 » 19 kwietnia 2006, o 16:51

... tak naprawdę to po kontuzjach najlepszego juniora i seniora i dyspozycji prezentowanej przez Anglików i małymi szansami na przyjazd Pavlica skład na Gniezno:
1. Åšwist
2. Polak
3. Brhel
4. Knapp
5. Rempała
6. Michaluk (Pavlic-gdyby chciał przyjechać)
7. Tomicek
8. Jeleniewski
Sprowadzanie Norrisa raczej bez sensu w Lublinie to i Jeleń jest w stanie dobrze pojechać, no i tor b.przyczepny i trenować, trenować...

godzilla

#54 Postautor: godzilla » 19 kwietnia 2006, o 16:59

Prawda oby ten sklad co podales odprawil z kwitkiem gniezno

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#55 Postautor: Dobromir » 19 kwietnia 2006, o 18:16

Ja bym jechał takim składem

Brhel
Åšwist
Norris
Knapp
Rempała
Pavlic
Tomicek
Jeleniewski

Z Louisem bym sobie dał spokój przez jakiś czas przynajmniej do momentu jak zacznie punktować na wyspach.

A Norris gorzej od Louisa w obecnej formie raczej nie pojedzie a będziemy mogli go sprawdzić przed super ważnym meczem w Gorzowie tym bardziej że na krótkim Gorzowskim torze Noriss powinien sobie nieźle radzić.

Fanatyk_#1

#56 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 18:40

Mateusz111 pisze:10.Norris - kiedy ma pojechać jak nie z Gnieznem :?: :!:

Zobaczymy po meczu komu będzie żal dupe ściskał :twisted:

No Chuck Norris moze was uratowac :lol:

Ty wez sie tak nie napinaj, jesli nawet Start przegra to trudno (zal mi dupy na bank nie bedzie sciskal) - zuzel to tylko sport. Zebys sie nie zdziwil w niedzielne popoludnie bo moze byc roznie (czerwono-czarni moga wygrac:!:). Wierze w to ze wygra START i mam nadzieje ze utra nosa Koziolkom, a jak przegraja minimalnie to tragedii nie bedzie.

Na dzien dzisiejszy wystawilbym taki sklad
1 Pulpet
2 Cielak D.
3 Jankes
4 Pecyna
5 Zorro
6 Gomola
7 Jabol
8 Alden

No ale nasi ciagle trenuja (dzisaj ktos krecil kolka na statnionie - ale nie bylem tylko slyszalem jazde na torze w dorodze do domu) wiec trener z pewnoscia bedzie wiedzial kto na chwile obecna jest w najwyzszej formie.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#57 Postautor: Speedway » 19 kwietnia 2006, o 20:02

Norrisa trzeba koniecznie sprawdzić, jek będzie dziadował to to go zmieni Jeleń. Wyniki z Englii nie zawsze przekładają się na wyniki w Polsce. Być może Norris okaże się najlepszym zawodnikiem Lublina. Niczym nie ryzykujemy. Trzeba spróbować. Gniezno ma równy, niezły skład i nie będzie to łatwy mecz.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#58 Postautor: K.A.M.I.L. » 19 kwietnia 2006, o 20:13

Będzie to bardzo trudny mecz, Start Gniezno jest na fali wygrali dość wysoko z Gorzowem, zapewne ich kibice są tak samo nastawieni jak my po wygranej z Krosnem. Miejmy nadzieje, że piątkowy trening pozwoli naszym zawodniko odpowiednio się dopasować na niedzielny mecz. Mecz zapowiada się ciekawie, wierzę, że nasi odniosą wysokie zwycięstwo, a kibice nie zawiodą i zjawmy się licznie przy Zygmuntowskich. Osobiście wystawiłbym taki skład na niedzielny mecz :

9.Åšwist
10.Norris/Louis - jeżeli ten mecz ma zapisany w kontrakcie
11.Brhel
12.Knapp
13.Rempała
14.Michaluk/Pavlic - jeżeli jest możliwość sprowadzenia młodego Chorwata
15.Tomicek
16.Jeleniewski

Wierzę w to, że doświadczeni zawodnicy (Świst, Brhel, Louis) wezmą się wkońcu do roboty i zaprezentują się dobrze w następnych meczach.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#59 Postautor: Morrison » 19 kwietnia 2006, o 20:26

Norris musii być i koniecznie Pavlic, może chłopaczek będzie nawet lepszy od Tomicka . Gniezno ma najlepszych juniorów w naszej lidze, a Michaluk to niech najpierw pojeździ w jakiś juniorskich zawodach bo żal patrzeć jak walczy z motorem. Naprawdę żałośnie to wygląda, ma chłopak jeszcze czas.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#60 Postautor: boxing » 19 kwietnia 2006, o 21:24

Moja opcja na Gniezno:

9. Brhel
10. Knapp

11. Norris
12. Swist

13. Rempala
14. Tomicek
15. Pavlic
16. Jeleniewski
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Zielony

#61 Postautor: Zielony » 19 kwietnia 2006, o 21:36

K.A.M.I.L. pisze:10.Norris/Louis - jeżeli ten mecz ma zapisany w kontrakcie

Następny mecz w kontrakcie Louis ma w Zielonej Górze 21.05.

Awatar użytkownika
Monter_77

#62 Postautor: Monter_77 » 19 kwietnia 2006, o 22:04

Do zalozyciela tematu. Jesli juz w naszym przypadku uzywamy tradycyjnej choc nieoficjalnej nazwy podobnie wypadaloby robic w przypadku gosci - kibice z Gniezna raczej identyfikuja sie ze Startem niz z Fularem.
Co so skladow - nie jestem od tego, ale w sumie skoro podpisany jest kontrakt z Norrisem to warto go sprawdzic.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

wojteko
Senior

#63 Postautor: wojteko » 19 kwietnia 2006, o 22:11

Monter_77 pisze:Do zalozyciela tematu. Jesli juz w naszym przypadku uzywamy tradycyjnej choc nieoficjalnej nazwy podobnie wypadaloby robic w przypadku gosci - kibice z Gniezna raczej identyfikuja sie ze Startem niz z Fularem.

przeciez to bylo zrobione specjalnie z powodu jak we wstepnych postach tego tematu .... jakis Gnieznieński matoł celowo nazywał swoj zespół START a nasz SYPMA.......... a ze Forum jest Lubelskie to zmiana ze STARTUnaFULAR
i z SYPMYnaMOTOR nierobiła moderatorom wiekszego problemu :wink:

jataman21

#64 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 00:08

Jesli naprawde mamy aspiracje e-ligowe powinniśmy ten mecz wygrać co najmniej 55:35... Gniezno się napina na wszystkich serwerach i forach... po zaledwie jednym meczu wygranym u siebie i to nie z żadnym faworytem rozgrywek a z drużyną raczej która moze nie być w pierwszej 4. Licze na wysokie zwycięstwo bo oprócz juniorów Gniezno nie powala na kolana...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#65 Postautor: Talib » 20 kwietnia 2006, o 00:42

To wszystko nic w porównaniu z tym, że jakiś koleś któren uważa się zapewne za fanatyka Gniezna określa JBJ per Pulpet. Znaczy się ksywka się przyjęła. :)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#66 Postautor: ravajas » 20 kwietnia 2006, o 07:06

ja tak sobie rozmyślałem i doszedłem do wniosku, że przecież w sezonie 2004 też nie wygraliśmy wszystkich meczów, a mieliśmy baraże (więc, że tak powiem, aspiracje E-ligowe były wtedy niemal spełnione).
Ja rozumiem: wtedy mieliśmy silniejszy skład (ale czy na pewno?), poziom rywali był niższy (??), nie było tylu kontuzji... Wtedy to nawet Gdańsk od nas wyjechał na tarczy. Dwa razy. Pomyślałem sobie, że to początek sezonu, pomyślałem, że to dopiero pierwsza porażka... Najlepiej by było wygrywać wszystko u siebie i co się da na wyjazdach. Ktoś powie, że jedynym niemal wyjazdem do wygrania był Grudziądz. Ok, ale niech ten sam ktoś powie: kiedy tam wygraliśmy? Druga sprawa: wygraliśmy w sezonie 2004 i w Ostrowie, co moim zdaniem teraz się nie powtórzy. Ale? Może własnie popełniam błąd takim myśleniem. Może czas zmienić myślenie i myśleć: dlaczego mielibyśmy nie wygrać w Ostrowie? Dlaczego nie mielibyśmy wygrać w Zielonej Górze? Może sami zawodnicy mają kompleksy meczów wyjazdowych. Może oni naprawdę uwierzyli w to, że na obcych torach się nie da wygrywać? Ja schładzam swoje emocje i czekam na rozwój wydarzeń. Już kiedyś mówiłem, że jednak dla mnie nie jest najważniejszy wynik. Bo - odpukac - nawet gdybyśmy spadli do II Ligi, to i tak będę chodził na mecze, bo ja lubię żużel.
A nadal wierzę, że zespół sobie poradzi. Ostatecznie ja osobiście rezygnuję z wymagań awansu do Ekstraligi w tym sezonie. Może ten większy luz przełoży się na to, że wreszcie pójdzie bardziej pomyślnie.
Oczywiście zawodnicy nie powinni zapominać o ciężkiej pracy nad swoimi walorami żużlowymi.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

hayabusarider

#68 Postautor: hayabusarider » 20 kwietnia 2006, o 08:16

Pokemon pisze: Może być tak że przegraliśmy tam gdzie liczyliśmy wygrać, a wygramy tam, gdzie nikt się nie spodziewa :wink:

Właśnie i o to chodzi.To jest sport.Wszystko jest możliwe i to jest piękne.
A co do kompleksów meczów wyjazdowych,to takiego kompleksu nie ma,
ponieważ mamy nowy skład z zawodnków doświadczonych i rutynowych,
którzy potrafią mieć nerwy na wodzy,no może poza Świstem. :?

godzilla

#70 Postautor: godzilla » 20 kwietnia 2006, o 09:10

Tylko nie wiadomo co zrobi Pavlić ja mam nadzieje ze przyjedzie nam pomoc w walce z Gnieznem. Norris tez moglby przyjechac i nam pomoc Brhel oczywiscie. Swist i Knapp ewentualnie Rempala Jeleń a Michaluk z Polakiem niech ida potrenwac

jataman21

#71 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 09:20

Ludzie spokojnie... czego się tak boicie meczu z Gnieznem... moim zdaniem będzie on podobny do meczu z Krosnem... jedziemy go u siebie, mamy na papierze lepszy skład... rozumiem gdyby mecz był w Gnieznie to mozemy sie sprzeczać czy sobie poradzimy ale mecz jest u nas!

a Michaluk z Polakiem niech ida potrenwac

Akurat Michaluk z Polakiem trenują prawie codziennie, nie to co reszta drużyny... Więc zejdz z nich, są młodzi mają czas... i cały czas się starają i trenują.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: mikas » 20 kwietnia 2006, o 09:58

Pokemon pisze:Tylko (My) nie mamy czasu bo sezon się zaczął...ale niech oczywiście trenują ku chwale lepszej przyszłości 8)

I co z tego że się zaczął sezon. :?: W tym sezonie ciężar i odpowiedzialnośc za wynik ciąży na innych zawodnikach niz Michaluk i Polak. Nikt nie podpisywał z nimi kontraktów z myślą, że od pierwszych meczów w karierze będą punktowac, więc wyluzuj i zejdz z chłopaków.
Tak samo Twoje pisanie o tym że Klimek będzie kimś więcej niż wypełniaczem składu jest bez sensu. To na treningach Klimek pokonuje Michaluka o pół prostej, że uważasz że będzie nawiązywał walkę z innymi zawodnikami :?: (teraz Maciek przyjeżdza o pół prostej za bardziej doświadczonymi i objeżdzonymi zawodnikami). Z tego co pamiętam na treningach na jesieni zdarzało się że Maciek pokonywał Rafała a gdy przegrywał to minimalnie, więc nie wiem na jakiej podstawie sądzisz że Klimek może zaraz po licencji robić jakies punkty. Jest takim samym niedoświadczonym zawodnikiem jak Michaluk i nie wierze że zaraz po zdaniu licencji będzie go stać na coś więcej niż tylko dojeżdzanie do mety i punkty w razie defektów czy upadków przeciwnika. Oni mają czas i mają jeździć głównie w tym sezonie w zawodach juniorskich, które chyba już niedługo się zaczynają.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#75 Postautor: Cooper » 20 kwietnia 2006, o 10:04

Popatrzmy na Jozki w zeszlym sezonie. Kontuzje, porazki, awans...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]