GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#276 Postautor: kilar » 14 kwietnia 2006, o 22:58

PaniczTZ pisze:Myśle że Grudziądz to nie krosno

eureka :!:

PaniczTZ pisze: i jest tam kilku takich co tych naszych liderów na ziemię sprowadzą. :lol: Naszemu australijczykowi i Brhelowi starty nie bedą wychodzic tak ja by koło nich stał krzysztof bęben:D

tylko, ze ostatnio to ich sprowadzono na ziemie, dzisiaj z Gdanskiem tez nie wypadli za kolorowo i dlatego sa podstawy do tego, by sadzic, ze ten mecz mozna wygrac. Po co na sile czepiasz sie naszych zawodnikow :?:

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#277 Postautor: SpeeDFan » 14 kwietnia 2006, o 23:03

Jestem jakoś dziwnie spokojny, że Grudziądz polegnie, i to sporą różnicą punktów... :D
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#278 Postautor: Mars » 14 kwietnia 2006, o 23:25

Mam dziwne przeczucie ze to bedzie pierwszy i ostatni mecz Louisa w naszych barwach w Angli praktycznie nie istnieje reaktywacja pulpet czy jak..moze Norris widac ze chlopak sie rozjezdza ale coz moze na Gniezno;)

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#279 Postautor: marcin_lub » 14 kwietnia 2006, o 23:26

No to już wiemy że nasz skład będzie wyglądał tak jak w meczu z Krosnem z jedną zmianą. Zamiast Knappa lub Śwista pojedzie Louis. Szkoda że Pavlic nie może przyjechać. Fajnie byłoby zacząć mecz od prowadzenia po 1 biegu... Zastanawia mnie tylko układ par. Nie wiem czy nie byłoby lepiej żeby Rempała jechał z Louisem a Shields z juniorem. Licze na wygrana i to kilkunastoma punktami...

P.S Życze wszystkim zawodnikom, działaczom oraz kibicom zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz jaknajbardziej mokrego dyngusa...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#280 Postautor: boxing » 14 kwietnia 2006, o 23:40

Louis jest w dolku - bez dwoch zdan. Nie wiem, czy to wciaz efekt przebytej choroby, czy przyczyna jest ... czy przyczyna jest inna. Ale nie zapomnial, jak sie jezdzi - w tym sezonie juz wygral kilka biegow w lidze angielskiej. I Louis, i Swist beda jechac - sztuka na razie bedzie takie zestawianie skladu, zeby nie pogubic punktow po drodze - do czasu, az nasi liderzy zaczna jechac zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Na szczescie i w Grudziadzu, i w Lublinie z Gnieznem po 2 punkty meczowe sa do wyjecia - pomimo slabej dyspozycji tych, ktorzy mieli ciagnac wynik.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

BR
Senior

#281 Postautor: BR » 15 kwietnia 2006, o 00:44

Wydaje mi sie ze Grzesiek Knapp ma tą przewagę nad Świstem że trenowal w tym roku juz na torze w Grudziadzu. Chociaz z drugiej strony dla takiego zawodnika jak Świst zaden tor w Polsce nie powinien być zaskoczeniem.
A co do Chrisa Louisa to ciezko prorokować, chociaz patrzac na ostatnie wystepy w Anglii to moze prezentowac podobny poziom co Piotr lub Grzecho.
Niech tylko dobrze przygotuje maszyny i wezmie odpowiednie części do Polski bo nie bedzie Messinga ktory swoich uzycza !

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#282 Postautor: Marcinex » 15 kwietnia 2006, o 10:04

Louis rzeczywiście trochę cieniuje w Anglii. Zdobycze w granicach 5-8pkt to o wiele za mało jak na jego możliwości. Ale o jego zdobycz w Grudziądzu można być pewnym. Te 11-13pkt spokojnie przywiezie. Jego formy na pewno nie można porównywać do formy Knappa czy Śwista, bo to zawodnik o kilka klas od nich lepszy.
Obrazek

Conrad

#283 Postautor: Conrad » 15 kwietnia 2006, o 10:30

Na jakiej podstawie Louis jest brany do składu na mecz z Grudziądzem?Forma? :shock: Nazwisko?Czy takie nazwisko nie musi trenować na polskich torach tak jak czyni to min. Brhel, Shields? Moim zdaniem jak do tej pory nie dał żadnej gwarancji dobrego występu i szykuje się nam debiut niczym pulpetto z zeszłego sezonu (oczywiście życzę mu kompletu ale to raczej mu nie grozi).
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2006, o 10:31 przez Conrad, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#284 Postautor: kilar » 15 kwietnia 2006, o 10:30

Szkoda, ze w Grudziadzu nie wystapi Pavlic... teraz na Tomicku spoczywa ciezar nieprzegrania inauguracyjnego biegu. Juniorzy GTZ nie naleza do czolowki 1 ligi, lecz z drugiej strony sa po treningach na swoim torze i tu moga upatrywac swojej szansy w 1 wyscigu. Ogolnie ciekawie zapowiada sie konfrontacja miedzy TZ, a GTZ... po meczu okaze sie czy rzeczywiscie Grudziadz jest taki slaby jak pokazal w Zielonej Gorze... przegrywajac z nami utwierdza mnie w przekonaniu, ze w tym roku niestety za wiele nie zwojuja w lidze.

Mam nadzieje, ze uda sie sciagnac Jurice na mecz z Gnieznem, bo z Gomolskim i Jablonskim nie ma juz zabawy.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#285 Postautor: Torsen » 15 kwietnia 2006, o 11:00

Conrad pisze:Na jakiej podstawie Louis jest brany do składu na mecz z Grudziądzem?Forma? :shock: Nazwisko?

Kontrakt.

Timoti
Kontakt:

#286 Postautor: Timoti » 15 kwietnia 2006, o 11:16

Knappa nie bedzie w składzie na poniedziałkowy mecz.Widziałem go wczoraj na sparingu GTŻ-LOTOS Pomagał chłopakom w przygotowaniach do meczu z Lublinem.Troche to dziwne ale prawdziwe.No ale zobaczymy jak to bedzie w praniu :twisted:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#287 Postautor: Smirnek » 15 kwietnia 2006, o 11:31

Timoti pisze:Knappa nie bedzie w składzie na poniedziałkowy mecz.Widziałem go wczoraj na sparingu GTŻ-LOTOS Pomagał chłopakom w przygotowaniach do meczu z Lublinem.Troche to dziwne ale prawdziwe.No ale zobaczymy jak to bedzie w praniu :twisted:

No i po co piszesz tutaj te plotki? Radość ci to sprawia? Idź se popisz na waszym forum. Chyba nie możesz znieść, że w Lublinie Knapp się nie mieści w składzie a w Grudziądzu byłby liderem :twisted:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#288 Postautor: Mars » 15 kwietnia 2006, o 11:51

Kilar a skad masz taka informacje ze w tym meczu nie wystapi Pavlic???

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#289 Postautor: marcin_lub » 15 kwietnia 2006, o 11:51

Mars pisze:Kilar a skad masz taka informacje ze w tym meczu nie wystapi Pavlic???

Ze strony głównej TŻ !!!

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#290 Postautor: neir1 » 15 kwietnia 2006, o 11:55

Timoti pisze:Knappa nie bedzie w składzie na poniedziałkowy mecz.Widziałem go wczoraj na sparingu GTŻ-LOTOS Pomagał chłopakom w przygotowaniach do meczu z Lublinem.Troche to dziwne ale prawdziwe.No ale zobaczymy jak to bedzie w praniu :twisted:

Widze ze cisnienie rosnie przed meczem, a po za tym to ja widziamelem P.Staszka w LBN jak pomagal naszym ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

baranek
Junior

#291 Postautor: baranek » 15 kwietnia 2006, o 11:58

w którejś z dzisiejszych gazet można przeczytać że jedzie Świst, Grzesio ma jakieś kłopoty ze sprzętem i nie jest w formie :evil:

godzilla

#292 Postautor: godzilla » 15 kwietnia 2006, o 12:03

A kto wie moze Grzegorz pojedzie zobaczymy

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#293 Postautor: Mars » 15 kwietnia 2006, o 12:03

marcin_lub pisze:
Mars pisze:Kilar a skad masz taka informacje ze w tym meczu nie wystapi Pavlic???

Ze strony głównej TŻ !!!

oki dzieki ma inny mecz nie skomentuje tego Messing zdrowiej...;)

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#294 Postautor: marcin_lub » 15 kwietnia 2006, o 12:42

W dzisiejszym Dzienniku Wschodnim dyrektor mówi że po rozmowie z Grześkiem doszli do wniosku że lepiej będzie jak pojedzie Świst. Podobno Knapp sam stwierdził że nie ma formy i że coś nie tak jest z jego maszynami. Także już wiadomo że jedzie Świst. Jakby jechał jeszcze Pavlic to byłbym spokojnieszy... Ale i tak wygramy :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#295 Postautor: luCas » 15 kwietnia 2006, o 12:47

Conrad pisze:Na jakiej podstawie Louis jest brany do składu na mecz z Grudziądzem?Forma? :shock: Nazwisko?Czy takie nazwisko nie musi trenować na polskich torach tak jak czyni to min. Brhel, Shields? Moim zdaniem jak do tej pory nie dał żadnej gwarancji dobrego występu i szykuje się nam debiut niczym pulpetto z zeszłego sezonu (oczywiście życzę mu kompletu ale to raczej mu nie grozi).

Wez pod uwage, ze miedzy liga angielska i polska jest jednak roznica. Popatrz na Kylmakorpiego albo Lorama. W Anglii woza po 12-13 pkt, a u nas Joonas (0,1,1,-,1) a Mark (0,-,-,-,0). Louis swoje przywiezie, nawet w kiepskiej formie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#296 Postautor: pav4u » 15 kwietnia 2006, o 12:56

luCas pisze:
Conrad pisze:Na jakiej podstawie Louis jest brany do składu na mecz z Grudziądzem?Forma? :shock: Nazwisko?Czy takie nazwisko nie musi trenować na polskich torach tak jak czyni to min. Brhel, Shields? Moim zdaniem jak do tej pory nie dał żadnej gwarancji dobrego występu i szykuje się nam debiut niczym pulpetto z zeszłego sezonu (oczywiście życzę mu kompletu ale to raczej mu nie grozi).

Wez pod uwage, ze miedzy liga angielska i polska jest jednak roznica. Popatrz na Kylmakorpiego albo Lorama. W Anglii woza po 12-13 pkt, a u nas Joonas (0,1,1,-,1) a Mark (0,-,-,-,0). Louis swoje przywiezie, nawet w kiepskiej formie.

z tego porównania wynikałoby raczej , ze jednak niezawiele przywiezie :?: :shock: :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#297 Postautor: luCas » 15 kwietnia 2006, o 13:13

Z tego porownania wynika, ze oceniac go bedziemy po wystepach w naszej lidze, a nie po tym jak jezdzi w Anglii.Nigdzie nie napisalem ze ktoras liga jest silniejsza!!!! Ulamek czy Tomicek w anglii przywozili po 4-6 pkt a w Polsce idzie im troche lepiej. Teraz wiesz o co mi chodzilo?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#298 Postautor: Gelo » 15 kwietnia 2006, o 13:31

luCas pisze:Z tego porownania wynika, ze oceniac go bedziemy po wystepach w naszej lidze, a nie po tym jak jezdzi w Anglii.Nigdzie nie napisalem ze ktoras liga jest silniejsza!!!! Ulamek czy Tomicek w anglii przywozili po 4-6 pkt a w Polsce idzie im troche lepiej. Teraz wiesz o co mi chodzilo?

Dokładnie - poczekajmy na mecz. Ja mam pewne obawy co do Chrisa, ale 5-7 punktów w Elite League gdzie ściga się z najlepszymi na świecie daje nadzieje na ok. 10 w naszej I lidze - tak przynajmniej powinno być. Nasze tory nie powinny Louisowi sprawiac najmniejszych problemów - zwłaszcza jak są twarde.

Conrad

#299 Postautor: Conrad » 15 kwietnia 2006, o 13:47

To może usłyszymy odpowiedź na pytanie - czy ktoś z klubu (np. Gawrzyk) kontaktował się z Louisem i rozmawiał na temat jego dyspozycji.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#300 Postautor: Cooper » 15 kwietnia 2006, o 13:58

No, a Louis powiedzial, ze go boli glowa i jest raczej kiepski :lol:

Jak dla mnie, to dobrze, ze pojedzie Louis, bo mysle, ze 8-10 punktow zrobi na bank, a Knapp takiej gwarncji nie daje. Wiec moim zdaniem sie wzmocnilismy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]