GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#226 Postautor: Cooper » 14 kwietnia 2006, o 10:58

Snys pisze:

Juz to wczoraj wklejałem :wink:

Skoro wiadomo że Louis to mam nadzieje ze wybiorą jednak Swista (a tak sobie porozmyślałem w nocy) 8)
Teraz tylko żeby Tomicek przypomniał sobie że nie ma meczu w anglii :wink: oraz żeby udało sie sciągnać Pavlica i "jedziem" po 2. pkt

Soory, rzeczywiscie :roll: Napier***cie te posty, ze jak sie jeden dzien odpusci, to pozniej ciezko sie polapac :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

kolo

#227 Postautor: kolo » 14 kwietnia 2006, o 11:03

Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony:Dze niby dogadal by sie z zarzadem GTZ-tu czyli w Grudziadzu bedzie ale szanse ze pojedzie sa male i chyba jeszcze ktos tam cos nawijal ze starty w Grudziadzu sie licza troche w tym prawdy jest bo jak zawsze odbeda albo juz sie odbyly male prace przy starcie tak zeby gospodarzom sie latwiej spod tasmy wychodzilo no ale to naturlane ze kazdy robi tor tak zeby mu bylo wygodniej.pozdro dla wszytskich

Speedway-Mati
Zawodowiec

#228 Postautor: Speedway-Mati » 14 kwietnia 2006, o 11:05

kolo pisze:Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony

Taaa z kÄ…d te info :roll: :roll:

Ja o tym jeszcze oficjalnie nie wiedziałem a ty z kąd to już wiesz :?: :lol:
Obrazek

hayabusarider

#229 Postautor: hayabusarider » 14 kwietnia 2006, o 11:11

kolo pisze:Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony:Dze niby dogadal by sie z zarzadem GTZ-tu czyli w Grudziadzu bedzie ale szanse ze pojedzie sa male i chyba jeszcze ktos tam cos nawijal ze starty w Grudziadzu sie licza troche w tym prawdy jest bo jak zawsze odbeda albo juz sie odbyly male prace przy starcie tak zeby gospodarzom sie latwiej spod tasmy wychodzilo no ale to naturlane ze kazdy robi tor tak zeby mu bylo wygodniej.pozdro dla wszytskich

A co zrobili na starcie???
ścieżki startowe o zwiększonej przyczepości??

Jakby wyszło na jaw takie preparowanie toru, to Zarząd GTŻ może mieć BIG problem

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#231 Postautor: bkapusta » 14 kwietnia 2006, o 11:24

kolo pisze:Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony:Dze niby dogadal by sie z zarzadem GTZ-tu czyli w Grudziadzu bedzie ale szanse ze pojedzie sa male i chyba jeszcze ktos tam cos nawijal ze starty w Grudziadzu sie licza troche w tym prawdy jest bo jak zawsze odbeda albo juz sie odbyly male prace przy starcie tak zeby gospodarzom sie latwiej spod tasmy wychodzilo no ale to naturlane ze kazdy robi tor tak zeby mu bylo wygodniej.pozdro dla wszytskich

I dokrecono im trzecie kolko zeby ich podpieralo w wirazach.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

kolo

#232 Postautor: kolo » 14 kwietnia 2006, o 11:31

co do knappa moze nie byc tak jak pisze ale raczej sie sprawdzi zaufajacie mi :wink: i w cale nie twierdze ze nie byl by wierny waszemu klubowi to raczej wasz zarzad ma do niego watpy a co do sciezek to napewno beda jak wszedzie kto ich teraz nie robi a strat zaorany bedzie,ale na wasze pocieszenie powiem wam ze w zeszlym sezonie juz kilka razy orali start i co ciekawe GTZ nie umial sie spasowac na nim w przeciwienstwie do druzyny przyjezdnej :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: bkapusta » 14 kwietnia 2006, o 11:36

kolo pisze:co do knappa moze nie byc tak jak pisze ale raczej sie sprawdzi zaufajacie mi :wink: i w cale nie twierdze ze nie byl by wierny waszemu klubowi to raczej wasz zarzad ma do niego watpy a co do sciezek to napewno beda jak wszedzie kto ich teraz nie robi a strat zaorany bedzie,ale na wasze pocieszenie powiem wam ze w zeszlym sezonie juz kilka razy orali start i co ciekawe GTZ nie umial sie spasowac na nim w przeciwienstwie do druzyny przyjezdnej :lol:

Knapp zapewne nie pojedzie i zdajemy sobie sprawe z tego faktu, a wynika to z prostej przyczyny - sa zawodnicy lepsi. Poniewaz jedzie Louis to ktos slabszy musi wypasc. Swist albo Knapp - jak widac akcje Swista stoja wyzej - wkoncu to poprostu lepszy zawodnik.

Po cholere dorbaiac do tego teorie spiskowe?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

kolo

#234 Postautor: kolo » 14 kwietnia 2006, o 11:39

Ja pisze tylko co uslyszalem ale raczej to prawda jesli to pada z ust jednego z czlonkow zarzadu GTZ-tu a skad on to wie to nie mam pojecia moze od samego Knappa w koncu jedzil tam troche czasu wiec sie dogaduja miedzy soba

Awatar użytkownika
sacreble9

#235 Postautor: sacreble9 » 14 kwietnia 2006, o 11:57

Speedway-Mati pisze:Wynalazłem to na forum GTŻ-u

Mam nadzieje ze przyjedzie Pan Grzegorz Knapp i zrobi 0 pkt bo jest cienki jak rabarbar. Pan żurawski go na treningach objeźdzał jak dziecko 10 letnie. Ale na moje moze przyjechać dostanie za swoje ze odszedł z Grudziadza do dziury jakim jest ten wasz lublin czy jak to sie nazywa

Ooo albo takie coÅ›
Nikt w Grudziadzu nie wygra. Nawet zielonka ani Ostrów ani jakis tam Lublin.

Ciekawie piszą .... warto poczytać :lol: :lol:

Sam wkleiłem te cytaty z Waszego forum na nasze, by podać przykłady, że niektórzy kibice z G-dza piszą tu głupoty. Więc nie siej fermentu, i nie rób komedii pomyłek. A z resztą...

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#237 Postautor: kleczes_GKM » 14 kwietnia 2006, o 12:16

kolo pisze:Ja pisze tylko co uslyszalem ale raczej to prawda jesli to pada z ust jednego z czlonkow zarzadu GTZ-tu a skad on to wie to nie mam pojecia moze od samego Knappa w koncu jedzil tam troche czasu wiec sie dogaduja miedzy soba

Wiem, ze gdybanie i snucie spiskow, jest domena druzyn slabszych(do, ktorych niestety sie zaliczamy), ale daj sobie spokoj z takimi bzdurami :roll: Chyba nie wierzysz w to, ze sam Knapp zglosilby sie do Zarzadu, z propozycja "odpuszczenia" meczu, szczegolnie, ze On nigdy nie darzyl tych dzialaczy ogromna sympatia.
Troche wiecej o dyspozycji Naszych zawodnikow, bedzie mozna powiedziec po sparingu z Wybrzezem, bo jak narazie nie wyglada to rozowo, Fencl i Linhart pojechali po "zielonogorsku" w Czeskiej Ekstralidze, nalezy (Nam) wierzyc, ze w Grudziadzu bedzie inaczej.

kolo

#238 Postautor: kolo » 14 kwietnia 2006, o 12:21

sluchaj to glownie zarzad lublina podobno ma takie obiekcje bo tez watpie zeby chcial sprzedac mecz bo wiem ze niezbyt lubi nasz zarzad ale nie dziwie mu sie dobra ja tu na tym forum koncze i tak powiem wazm ze jak czytam te wasze wypowiedzi to widac ze sie znacie na tym sporcie bo jak czytam te z forum GTZ to slabo mi sie tam to wiekszosc dosyc przykra jest jaraja sie byle gownem i wogule ale dobra nie bede gadal juz na swoich rzycze udanego sezonu

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#239 Postautor: Mars » 14 kwietnia 2006, o 13:07

Sklad do GrudziÄ…dza:

1.Brhel
2.Åšwist
3.Louis
4.Shields
5.Rempala
6.Pavlic
7.Tomicek
8.Danny

Jedziemy po zwyciestwo oby mecz byl na styku bo sie nasi dzialacze nie wypłacą;)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2006, o 13:55 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#240 Postautor: DonKamizi » 14 kwietnia 2006, o 13:33

Wczoraj między innymi napisałem więc nie wiem po co ta dzisiejsza dyskusja kto powinien jechać.

DonKamizi pisze:Tak się zastanawiam po kiego na oficjanej stronie jest post z 13.04.2006 o tym, że decyzja jeszcze nie zapadła kiedy wiadomo jest, że w Grudziądzu nie jedzie Knapp i Jeleń....."W takiej sytuacji w składzie zabraknie miejsca dla Grześka Knappa lub Piotra Śwista. Decyzja o tym, który z nich nie wystąpi w Grudziądzu jeszcze nie zapadła - powiedział menadżer zespołu Bogusław Kasiński."
Niech mnie Dyro nie rozśmiesza.

Czyli, że decyzja nie zapadła przed 13.04 a było jednak wiadomo wcześniej kto nie jedzie więc decyzja zapadła :lol: :lol:

Pisanie o odpuszczenia meczu przez Grześka to głupota.Chętnym polecam zapytać się jego samego co mysli na ten temat.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#241 Postautor: Talib » 14 kwietnia 2006, o 13:42

Mars pisze:Sklad do GrudziÄ…dza:

1.Brhel
2.Åšwist
3.Shields
4.Louis
5.Rempala
6.Pavlic
7.Tomicek
8.Danny

Jedziemy po zwyciestwo oby mecz byl na styku bo sie nasi dzialacze nie wypłacą;)

Nie bój nic, numer 2 jest po to, żeby mecz był na styku...

rob7
Senior

#242 Postautor: rob7 » 14 kwietnia 2006, o 13:43

... pisanie o odpuszczaniu meczu jest oczywistą głupotą ale trzeba tez zauważyć że Knapp jest najsłabszym z naszych seniorów i oczywistym jest że w nie każdym meczu pojedzie, jeśli tor jak napisał Gawrzyk
będzie tak twardy że gwoździa się nie da wbić to jak najbardzej słuszna decyzja że w meczu nie jedzie (dodatkowo presja występu przed "własną" publicznością może spowodować że zawaliłby mecz)

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#243 Postautor: DonKamizi » 14 kwietnia 2006, o 13:54

Zgadza się na 99%, że tor w Grudziądzu będzie jak zwykle twardy.

Decyzja o składzie jest rzeczywiście bardzo trudna i ktoś ją musiał podjąć.Cieszę się, że nie jestem na miejscu Kasińskiego.
Dla mnie na meczu z Krosnem Świst zaprezentował się słabo i miał najwolniejsze motory z naszych seniorów i dlatego nie wziąłbym go do Grudziądza.
Z drugiej strony miał lepsze starty niż Grzesiek co w Grudziądzu może okazać się jego atutem.
Kto miał rację okaże się w poniedziałek po 15 biegach.
GG 4113059

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#244 Postautor: Mars » 14 kwietnia 2006, o 13:59

DonKamizi pisze:Zgadza się na 99%, że tor w Grudziądzu będzie jak zwykle twardy.

Decyzja o składzie jest rzeczywiście bardzo trudna i ktoś ją musiał podjąć.Cieszę się, że nie jestem na miejscu Kasińskiego.
Dla mnie na meczu z Krosnem Świst zaprezentował się słabo i miał najwolniejsze motory z naszych seniorów i dlatego nie wziąłbym go do Grudziądza.
Z drugiej strony miał lepsze starty niż Grzesiek co w Grudziądzu może okazać się jego atutem.
Kto miał rację okaże się w poniedziałek po 15 biegach.

Wolne motory???ja tego nie zauwazylem w 2 swoich pierwszych biegach nie odstawal od rywali w 3 swoim starcie jak sam stwierdzil cos pomieszal...co do Knappa to on niema startow a to sie bedzie liczyc..

meesha
Trener
Kontakt:

#245 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2006, o 14:06

DonKamizi pisze:Kto miał rację okaże się w poniedziałek po 15 biegach.
Ja mam nadzieję, że rezultat rozstrzygnie się już po 13 biegach 8) Nominowane chciałbym obserwować już na spokojnie :) :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#246 Postautor: DonKamizi » 14 kwietnia 2006, o 14:18

Mars.
Napisałem "najwolniejsze z naszych seniorów" a nie "wolne".Dla mnie różnica.
GG 4113059

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#247 Postautor: Mars » 14 kwietnia 2006, o 14:20

DonKamizi pisze:Mars.
Napisałem "najwolniejsze z naszych seniorów" a nie "wolne".Dla mnie różnica.

Dlamnie żadna bo o to ci własnie chodziło:)

POZDRO

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#249 Postautor: Cooper » 14 kwietnia 2006, o 16:37

Gawrzyk pisze:posądzać Grześka o rzeczy o których pisał jeden z grudziądzkich kibiców może tylko totalny debil. :evil:

I mysle, ze wiekszosc ludzi tak to wlasnie potraktowala.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#250 Postautor: ravajas » 14 kwietnia 2006, o 17:06

wróce do poruszanego tu tematu wolnych motocykli Śwista. Mnie najbardziej zaskoczyło to, że w takiej sytuacji wykazywał się jakby brakiem doświadczenia. Zawodnik jeżdżący tyle lat na żużlu potrafi chyba na tyle umiejętnie jechać taktycznie, żeby niedać się wyprzedzić nawet realnie szybszemu rywalowi. Wspominam tu mecz TŻ - Intar sprzed dwóch lat i wysmienite pojedynki pomiedzy Piszczem a Jędrzejakiem. Wspominam "słabe" motory Piszcza w meczu z Krosnem z sezonu 2005. Wspominam wreszcie profesorską jazdę Zbigniewa Czerwińskiego w... (tu nie pamietam imprezy - tez sprzed dwóch lat)... gdzie swoją przytomnością umysłu, opanowaniem i kunsztem jazdy skutecznie przez 3 okrążenia odpierał ataki siedzacego mu na kole Janusza Kołodzieja. Tego oczekiwałem od Śwista w meczu z Krosnem. Tego zabrakło... Trochę zbyt chaotycznie i bez glowy. A jesli jego motory rzeczywiście były zbyt słabe, to tym bardziej mnie dziwi, że nie kombinował... że nie jechał z wcisniętym klawiszem "B" (kto grał w Speedway GrandPrix ten wie :lol: )
Mam nadzieje, że powód "słabej" dyspozycji Śwista był rzeczywiście poważny.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks