Regdal pisze:hayabusarider pisze:Regdal pisze:Dlaczego dawać szansę cwaniakowi który chciał Cwaniaczyć na starym sprzęcie w I lidze.
SkÄ…d masz takÄ… wiedzÄ™ ? Przedstaw jakieÅ› argumenty.
Skąd ty się urwałeś?? Nic nie wiesz o poczynaniach Śwista w poprzednim klubie???
To stary cwany lis!!.Jak byłeś na meczu z Krosnem napewno widziałeś żew motocykle miał zmulone, napewno zaoszczędził na remontach, to podobne do niego
Nie zauważyłem "zmulonych" motocykli Śwista,wręcz przeciwnie,w jednym z biegów wypuścił Shieldsa na prowadzenie,potem może się źle spasował do coraz trudniejszego toru.O poczynaniach Śwista w poprzednim klubie słyszałem tyle,że nie wypłacali mu na czas należności za punkty,a skoro nie wypłacali to się facet nie wysilał.Jeśli chodzi o oszczędzanie to myślę,że Świst raczej nie oszczędza,np.jako jeden z nielicznych w 1 lidze jeździ na dużo droższych ramach angielskiego Antiga,zamiast tańszych czeskich,no i używa silników GM-a.Zupełnie nie rozumiem,dlaczego tak krytycznie oceniasz zawodnika u progu sezonu,po odjechaniu zaledwie kilku wyścigów.Świst to doświadczony zawodnik.Poczekajmy z ocenami kilka tygodni.Niech odjedzie kilka meczy, a wtedy zobaczymy.
Mimo wszystko jeśli sprzęt ma w porządku wg Ciebie, to formą odstaje od reszty lubelskich zawodnków i to wyraźnie.
Ja też chciałbym,aby stary lis pokazał na co go stać, lecz jakieś konsekwencje swojej postawy powinien ponieść,mimo wszystko!!!.
Np. Odsunąć go ze składu wnajbliższym meczu.
Niech to będzie przykład dla reszty.A że mamy szeroki wahlarz zawodników, jest w czym wybierać.
Chyba że Świst ma w kontrakcie mniej za pkt niż zagraniczni jeźdzcy?.