JAG pisze:mikas pisze:Figiel cos wspomniał o kolejkach po bilety, akurat to nie było problemem bo było otwartych wiele kas i bez kolejki można było kupić bilet czy program, kolejki niestety były dopiero przy wejściu na stadion
Mikas nie pisz jak nie wiesz!ja sama stałam 30 min w kolejce po bilet.musze powiedziec ze niektóre panie sprzedajace nie powinny sie tym zajmować bo idzie im to jak po górkę,nie wiem po co wdaja sie w dyskusje z kibicami zamiast sprzedawać.
proponuje żeby przy kazdej kasie wywiesic wołami napisaną informacje komu przysługuje jaki bilet bo dopytywanie się przez niektórych kibiców strasznie wszystko spowalnia
Jak sie przychodzi 40 minut przed meczem to nie dziwne. Ja kupiłem program w kasie bez zadnej kolejki i do innych kas tez kolejek nie było na jakies niecałe 1,5 godziny przed meczem. Wiele osób stało wtedy w kolejkach ale do wejscia a nie do kas, do kas kolejek nie było.
Poza tym nie odniosłem sie do kolejek tylko do tego że napisał, że nie wszystkie kasy były otwarte co jest nieprawdą. Przy parku maszyn były otwarte 3 kasy, kolejna między bramami wejsciowymi + kasy przy drugiej bramie. Jeszcze po godz. 13.30 do żadnej z tych kas nie było kolejek.