Piotr Świst
- Łoptymista
- Trener
bkapusta pisze:Mowisz o mikasie ktory zdychal na kacu i jedyne co widzial to butelke wody i cieple wyro i to oczami wyobrazni swojej?:)
oj dobrze gadasz bkapusta
P.S milo bylo poznac osobiscie i zamienic pare słów
A zeby bylo w temacie to powiem tyle ze nie dramatyzowal bym o dyspozycyjność Śwista
No tez sie ciesze z spotkania
Bylo milo wkoncu pogadac na zywo. Do zobaczenia na nastepnej "karkoweczce"
Jedna z licznych
fotek popelnionych na stadionie. Dla tych co nie byli info o stadionie. Oswietlenie 6 masztowe, dmuchane bandy, dlugosc toru 348! mimo iz jest boisko pilkarskie...

Jedna z licznych

Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
sadychor pisze:bkapusta pisze:Mowisz o mikasie ktory zdychal na kacu i jedyne co widzial to butelke wody i cieple wyro i to oczami wyobrazni swojej?:)
Jakbyś przyturlał się do domu o 3 rano (sam go odwoziłem) mocno zabawiony i musiał wstać o 7 to też byś tak wyglądał. Daj spokój chłopakowi.
A tej bydgoskiej tandety nic a nic Wam nie zazdrościmy...
Musze zaprotestowac, kac to była chyba zła diagnoza
Zawody jak dla mnie średnie, już lepsze były wiścigi po Wa-wie Scenic vs. Corsa
No ale wreszcie pierwsze zawody w tym roku zaliczone i możecie zazdrościć
taaa pewnie, i może jeszcze azotem dopalałem...wojteko pisze:nem pisze:mikas pisze:Zawody jak dla mnie średnie, już lepsze były wiścigi po Wa-wie Scenic vs. Corsa![]()
Przegrany przez Was wyscig![]()
![]()
bo manitou robil lotne starty![]()
![]()
http://www.btzpolonia.pl/gal_fotki.php? ... ction=2006
pod tym adresem fotki z KRyterium, na jednej jest uwiecznione jak Twisty objeżdża Kuciapszczaka (piękny widok
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Gelo pisze:A czy mógłbys poświęcić złotowke na gazete?
MogęGelu a ty się tak nie bulwersuj po prostu myślałem że skoro ktoś ma gazetę i skaner to mógł by nie tylko Mi ale wszystkim użytkownikom forum wrzucić do przeczytania.
Ależ ja się nie bulwersuję - po prostu zapytałem.
bkapusta - to macie problem - nie wiecie co tracicie w tej warszawce - stołeczne cwaniaki, dusigrosze
Gelo pisze:Speedway-Mati pisze:Gelo pisze:A czy mógłbys poświęcić złotowke na gazete?
MogęGelu a ty się tak nie bulwersuj po prostu myślałem że skoro ktoś ma gazetę i skaner to mógł by nie tylko Mi ale wszystkim użytkownikom forum wrzucić do przeczytania.
Ależ ja się nie bulwersuję - po prostu zapytałem.![]()
bkapusta - to macie problem - nie wiecie co tracicie w tej warszawce - stołeczne cwaniaki, dusigrosze
Oj Gelu co dusigroszy to prosze zobacz zbiórka na serwer i zobaczymy czy tak jest
Pozdrawiam
Piotrek
piotr76 pisze:Gelo pisze:Speedway-Mati pisze:Gelo pisze:A czy mógłbys poświęcić złotowke na gazete?
Ależ ja się nie bulwersuję - po prostu zapytałem.![]()
Oj Gelu co dusigroszy to prosze zobacz zbiórka na serwer i zobaczymy czy tak jest
Pozdrawiam
Piotrek
Oj Piotrze na żartach sie nie znasz?
Na żartach się znam
próbowałem troszke po ambicji pojechać żebyś i Ty troszke dorzucił do serwera
Obraził bym się jak byś mnie nazwał warszawiakiem
bo ja cały czas czuje się człowiekiem z Lublina
A co do Piotrka w wywiadzie "Kasy" dla RL mówił że Piotrek przyzwyczaja się do szybkości ... poprostu mnie to z nóg "zwaliło" ... sorki ale to jakiś junior jest że zaczyna jeździć z ogranicznikiem gazu ? rozumiem że Piotrek nie musi na treningach jechać na maxa ale bez przesady ....
Badanie toru ? a czy ktoś kto był na treningu może mi powiedzieć że rzeczywiście go badał ? tzn za każdym razem obierał inną trajektorje (trudne słowo
) jazdy ?
jak na razie to martwiÄ… mnie nasze "asy" z eligi ...
u Jacka też mialy być atomowe starty i na sparingu z Zielonką wyszło ....
Obraził bym się jak byś mnie nazwał warszawiakiem
A co do Piotrka w wywiadzie "Kasy" dla RL mówił że Piotrek przyzwyczaja się do szybkości ... poprostu mnie to z nóg "zwaliło" ... sorki ale to jakiś junior jest że zaczyna jeździć z ogranicznikiem gazu ? rozumiem że Piotrek nie musi na treningach jechać na maxa ale bez przesady ....
Badanie toru ? a czy ktoś kto był na treningu może mi powiedzieć że rzeczywiście go badał ? tzn za każdym razem obierał inną trajektorje (trudne słowo
piotr76 pisze:Na żartach się znampróbowałem troszke po ambicji pojechać żebyś i Ty troszke dorzucił do serwera
![]()
Obraził bym się jak byś mnie nazwał warszawiakiembo ja cały czas czuje się człowiekiem z Lublina
![]()
Badanie toru ? a czy ktoś kto był na treningu może mi powiedzieć że rzeczywiście go badał ? tzn za każdym razem obierał inną trajektorje (trudne słowo) jazdy ?
No i Jacek, i Piotrek [co widzialem sam w Bydzi] starty akurat pierwsza klasa maja... Ale sa problemy na dystansie...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
piotr76 pisze:
Jacek w Bydzi trenował ? 1 słysze ...
skoro mówisz że starty ok to tylko mieć nadzieje że reszte też poprawią ...
Moze niedokladnie sie wyrazilem i Jacek [o czym pisali kibice Leszna] i Piotrek [co sam widzialem] maja starty naprawde ok.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener