Wielkie odsniezanie
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Byłem od 10 do 11.15 na stadionie. Niestety nikogo chętnego do roboty - trudno. Sama nawierzchnia i tor wyglądają bardzo dobrze, tzn. przy krawężniku jest jeszcze błoto, ale są już miejsca, gdzie są suche miejsca. Jeśli taka pogoda się utrzyma przez dwa dni, w poniedziałek-wtorek można śmigać.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
baranek pisze:ale boisko już jest ładne,troche słonka i tor też będzie git
Boisko to może i w miarę ładnie wygląda ale tylko z daleka. Murawa jest grząska, przesiąknięta wodą. Jednym słowem piłkarze 1 kwietnia będą mieli niezły "hardcore" grając na niej
Tor to również jedno wielkie bagno. Bez przynajmniej 3-4 dni porządnego słońca i temp. przynajmniej z 10 stopni nie ma szans na jakiekolwiek jazdy po nim. A jak taka pogoda będzie się dalej utrzymywać, to żużel obejrzymy mooże w połowie kwietnia
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:baranek pisze:ale boisko już jest ładne,troche słonka i tor też będzie git
Boisko to może i w miarę ładnie wygląda ale tylko z daleka. Murawa jest grząska, przesiąknięta wodą. Jednym słowem piłkarze 1 kwietnia będą mieli niezły "hardcore" grając na niejJeśli oczywiście mecz się odbędzie..
Tor to również jedno wielkie bagno. Bez przynajmniej 3-4 dni porządnego słońca i temp. przynajmniej z 10 stopni nie ma szans na jakiekolwiek jazdy po nim. A jak taka pogoda będzie się dalej utrzymywać, to żużel obejrzymy mooże w połowie kwietnia
I jak narazie nic nie wskazuje aby było słońce w najbliższym czasie,dopiero ma sie pokazać środa czwartek wiec tor trzeba jakoś ususzać nie wiem jak ale trzeba jakoś to zrobic aby mógł sie odbyćmecz i treningi przed nim
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Fantyś pisze:I jak narazie nic nie wskazuje aby było słońce w najbliższym czasie,dopiero ma sie pokazać środa czwartek wiec tor trzeba jakoś ususzać nie wiem jak ale trzeba jakoś to zrobic aby mógł sie odbyćmecz i treningi przed nim
Mędrzec sie znalazł
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
.... napełnijcie każdą ręcznie wodą... Potem gospodarz wesela, znaczy domu (chyba też może być) ma pociągnąć z gąsiora jako pierwszy.
Uprzedzam, że jak komuś wyjdzie to ma trzy wyjścia:
*jacyś idioci go ukrzyżują,
*zostanie zapięty w gustowny kaftan i dostanie lokum 2x2m,
*ścignie go Policja za nielegalną produkcje.
sadychor pisze:.... napełnijcie każdą ręcznie wodą... Potem gospodarz wesela, znaczy domu (chyba też może być) ma pociągnąć z gąsiora jako pierwszy.
No i po winku!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
-
Maciek_Lublin
-
meridol
Fork pisze:Jak chcesz sie napić dobrego winka to pogadaj z księdzem plebanem![]()
Mszalne jest najlepsze![]()
pozdrawiam.
1. Który to pleban? Ja nie znam żadnego. Jeżeli ks. Kiłbasa to prałat
2. Mszalne...
Toż to siczki cioci Weroniczki
Gorzej niż Weroniczki
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Maciek_Lublin
meridol pisze:Maciek_Lublin pisze:byłem dziś na stadionie i wygląda to całkeim całkiem pan rysio bronuje tor ktury jest w stanie nie nadającym sie do jazdy ale jeszcze kilka dni takich jak te i będzie może jeździć !:D
zamiast chodzic na stadion to lepiej wracaj do szkoly...
byłem chłopcze po szkole przechdizłem obok bo robiłem badania potrzebne do szkółki zużlwej więc wpadłem !:D
-
meridol
Maciek_Lublin pisze:meridol pisze:Maciek_Lublin pisze:byłem dziś na stadionie i wygląda to całkeim całkiem pan rysio bronuje tor ktury jest w stanie nie nadającym sie do jazdy ale jeszcze kilka dni takich jak te i będzie może jeździć !:D
zamiast chodzic na stadion to lepiej wracaj do szkoly...
byłem chłopcze po szkole przechdizłem obok bo robiłem badania potrzebne do szkółki zużlwej więc wpadłem !:D
nie dość że nie znasz orotgrafii, to jeszcze nie zrozumialeś aluzji...