Wielkie odsniezanie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#51 Postautor: FantyÅ› » 20 marca 2006, o 16:04

Metalliczny pisze:Wy naprawdę macie nadzieję że tor będzie gotów na 9 kwietnia? Ja mam baaaardzo duże wątpliwości. Jestem niemal pewnien, że pierwszy mecz jaki odjedziemy, będzie w Grudziądzu.

Dobrej m yśłi trzeba być zawsze ja tam wierze że tor bedzie gotów na 9 kwietnia :lol:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

meridol

#52 Postautor: meridol » 22 marca 2006, o 11:22

trzeba przyznac ze w klubie robia wszystko zeby jak najwczesniej zaczac treningi ... nie pamnietam zeby kiedykolwiek ktos robil cos z torem w nocy!!! a jaki komfort przcy... tyle swiatel ze widno jak w dzien. teraz trzeba podjechac na ztadion i zobaczyc jak to wyglada

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#53 Postautor: Dj_Korgi » 22 marca 2006, o 14:28

meridol pisze:trzeba przyznac ze w klubie robia wszystko zeby jak najwczesniej zaczac treningi ... nie pamnietam zeby kiedykolwiek ktos robil cos z torem w nocy!!! a jaki komfort przcy... tyle swiatel ze widno jak w dzien. teraz trzeba podjechac na ztadion i zobaczyc jak to wyglada

wchodzisz czasem na tzlublin.com ?? A jak wchodzisz to czytasz newsy ?

ostatni news pisze:Prace przy uzupełnianiu nawierzchni muszą być prowadzone w nocy. Dodatnie temperatury podczas dnia uniemożliwiają wjazd na tor ciężkim sprzętem

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#54 Postautor: Saint » 22 marca 2006, o 19:05

Byłem dzisiaj na torze (korzystam z dobrodziejstwa urlopu :D ) i widok prostej nie napawa optymizmem... dużo błota i ... położona ławka piłkarzy "opruszona śniegiem", która wygląda jakby nikt jej nie ruszał co najmniej od jesieni ... za to na drugim łuku rozprowadzona warstwa nowej nawierzchni wyglądała nieco bardziej optymistycznie... tylko że dzisiaj znowu posypało :? Pierwszy łuk zawierał 3 lub 4 kupki świerzego sjenitu...
Pozdrawiam

harry
Trener

#55 Postautor: harry » 22 marca 2006, o 20:43

Ja też byłem dzisiaj na torze i w porównaniu z kilkoma dniami wstecz to rewelacja. Do rozrzucenia została jeszcze prosta startowa i pól pierwszego łuku. Reszta przykryta warstwą nowego sjenitu, który wciąga wodę z rozmarzającegp toru z podspodu. Jak tylko trochę więcej mróz odpuści nowy sjenit zmiesza się ze starą nawierzchnią, przebronuje się ją i LEKKO ubije. Jednak nie da się ukryc, ze bez słonka to bedzie ciężko...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#56 Postautor: Manitou » 22 marca 2006, o 21:17

Saint pisze: ... położona ławka piłkarzy "opruszona śniegiem", która wygląda jakby nikt jej nie ruszał co najmniej od jesieni ...
Ruszał ruszał, ale była wtedy tak przymarźnięta, że w pięciu nie daliśmy rady jej poruszyć... :D :!:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#57 Postautor: Metalliczny » 22 marca 2006, o 21:19

Manitou pisze:
Saint pisze: ... położona ławka piłkarzy "opruszona śniegiem", która wygląda jakby nikt jej nie ruszał co najmniej od jesieni ...
Ruszał ruszał, ale była wtedy tak przymarźnięta, że w pięciu nie daliśmy rady jej poruszyć... :D :!:

Co Ty Manitou gadasz, nas tam z ośmiu było, wraz z dyr. Bogusławem 8) :twisted:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#58 Postautor: Manitou » 22 marca 2006, o 21:20

KibicujÄ…cych nie liczÄ™ :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#59 Postautor: luCas » 23 marca 2006, o 14:45

Pogoda na weekend zapowiada sie dosc dobrze. Mam nadzieje ze kolo poniedzialku nasz tor bedzie juz nadawal sie do jazdy :lol:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

hayabusarider

#60 Postautor: hayabusarider » 23 marca 2006, o 15:12

luCas pisze:Pogoda na weekend zapowiada sie dosc dobrze. Mam nadzieje ze kolo poniedzialku nasz tor bedzie juz nadawal sie do jazdy :lol:

Najwyższa pora,ostatni dzwonek na jakiś trening przed sparingami

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#61 Postautor: Manitou » 23 marca 2006, o 15:27

hayabusarider pisze:
luCas pisze:Pogoda na weekend zapowiada sie dosc dobrze. Mam nadzieje ze kolo poniedzialku nasz tor bedzie juz nadawal sie do jazdy :lol:

Najwyższa pora,ostatni dzwonek na jakiś trening przed sparingami
we wtorek nasze gwiadeczki mają być już w Poznaniu więc nie liczyłbym na trening przed sparringiem, chyba, że w niedzielę, bo w poniedziałek to już trzeb by się pakować na wyjazd.

Snys
Zawodowiec

#62 Postautor: Snys » 23 marca 2006, o 16:20

Kod: Zaznacz cały

Dzięki pierwszej części dosypanej nawierzchni być może już pod koniec tego tygodnia lubelscy żużlowcy będą mogli rozpocząć treningi

Bedzie ciezko, ale kto wie....

hayabusarider

#63 Postautor: hayabusarider » 23 marca 2006, o 16:23

Snys pisze:

Dzięki pierwszej części dosypanej nawierzchni być może już pod koniec tego tygodnia lubelscy żużlowcy będą mogli rozpocząć treningi

A skÄ…d takie info??
Niech siÄ™ Gawrzyk wypowie albo Harry.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#64 Postautor: FantyÅ› » 23 marca 2006, o 16:25

hayabusarider pisze:
Snys pisze:

A skÄ…d takie info??

Jezu Ty jesteśjakiś głupi czy nie wiem :!: czytaj co sie pisze na stronie :!: :!: http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... b62322d044 :!: JA nie wiem co za ludzie przebywaja na tym forum.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#65 Postautor: Fork » 23 marca 2006, o 16:59

harry pisze: Jednak nie da się ukryc, ze bez słonka to bedzie ciężko...

Dziś pierwszy dzień ze słońcem...
Jeszcze tak kilka dni .... i... można śmigać :wink:
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

hayabusarider

#66 Postautor: hayabusarider » 23 marca 2006, o 17:35

FantyÅ› pisze:
hayabusarider pisze:
Snys pisze:

A skÄ…d takie info??

Jezu Ty jesteśjakiś głupi czy nie wiem :!: czytaj co sie pisze na stronie :!: :!: http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... b62322d044 :!: JA nie wiem co za ludzie przebywaja na tym forum.

O głupocie to twój post swiadczy.
To to widziałem jak tylko się ukazało.
Ciekaw jestem czy ktoś wie jakieś potwierdzone info czy w weekend będzie trening np. :evil:

wojteko
Senior

#67 Postautor: wojteko » 23 marca 2006, o 17:41

UWAGA !!
FanKlub bedzie odsniezal w sobote o 9.00(rano) pas bezp. przy Trybunie Honorowej i inne miejsca gdzie ciezki sprzet niemoze wjechac na apel o pomoc dyrekcji TÅ» Lublin wszyscy chetni sa mile widziani :!: zapraszamy

P.S sprzet (ręczny) :wink: zapewnia Klub

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#69 Postautor: Cooper » 23 marca 2006, o 20:23

Tak, a w dodatku kazdy jest proszony o zabranie pilnika bo mamy w planie maly sabotaz 8) :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
MARKO

#70 Postautor: MARKO » 23 marca 2006, o 21:50

Czy moze ktos wie (nie to żebym sie czepiał ) dlaczego ten sjenit rozsypowano nocą :?: :shock: Może żeby nie wyblakł od słońca :D

Snys
Zawodowiec

#71 Postautor: Snys » 23 marca 2006, o 21:55

MARKO pisze:Czy moze ktos wie (nie to żebym sie czepiał ) dlaczego ten sjenit rozsypowano nocą :?: :shock: Może żeby nie wyblakł od słońca :D

wystarczy przeczytać newsa na stronie

Prace przy uzupełnianiu nawierzchni muszą być prowadzone w nocy. Dodatnie temperatury podczas dnia uniemożliwiają wjazd na tor ciężkim sprzętem.

Czarek
Trener

#72 Postautor: Czarek » 23 marca 2006, o 22:21

wojteko pisze:UWAGA !!
FanKlub bedzie odsniezal w sobote o 9.00(rano) pas bezp. przy Trybunie Honorowej i inne miejsca gdzie ciezki sprzet niemoze wjechac na apel o pomoc dyrekcji TÅ» Lublin wszyscy chetni sa mile widziani :!: zapraszamy

Może być to zbędna robota - przez cały weekend aż do wtorku ma padać deszcz i będzie ciepło.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#73 Postautor: Cooper » 23 marca 2006, o 23:09

Czarek pisze:
wojteko pisze:UWAGA !!

Może być to zbędna robota - przez cały weekend aż do wtorku ma padać deszcz i będzie ciepło.

Snieg ma byc usuwany z pasu bezpieczenstwa i z nizszej czesci trybun, zeby nie splynal na tor gdy to wyczekiwane slonce nadejdzie. A nawet jesli ma padac, to lepiej, zeby wody bylo mniej niz wiecej. Wiec to odsniezanie ma sens.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
MARKO

#74 Postautor: MARKO » 24 marca 2006, o 00:09

Snys pisze:
MARKO pisze:Czy moze ktos wie (nie to żebym sie czepiał ) dlaczego ten sjenit rozsypowano nocą :?: :shock: Może żeby nie wyblakł od słońca :D

wystarczy przeczytać newsa na stronie

Prace przy uzupełnianiu nawierzchni muszą być prowadzone w nocy. Dodatnie temperatury podczas dnia uniemożliwiają wjazd na tor ciężkim sprzętem.

sorry i dzieki- przeoczyłem to zdanie