_piotrusss pisze:Jak się czepiać to czepiac na całego...
Ale można nazwać zawodnikiem zagranicznym... Granice chyba pozostały.
a jak wejdziemy do strefy szengen to zmieniac od nowa ??
Koper pisze:Kiedys jak jezdzil u nas Leigh Adams to zdobyl tytul Indywidualnego Mistrza Swiata Juniorow a na naszej stronie w takim ukladzie bylby wsrod juniorow
Radzio pisze:z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić
Radzio pisze:z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić
papi pisze:Radzio pisze:z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić
no niestety. bo dobrze byloby miec np. Lindbaecka w skladzie jako juniora, a jak to bedzie po wejsciu do strefy szengen, wtedy obco bedzie mogl byc liczony jako junior??
lucki73 pisze:W tabeli ligowej na naszej stronie zdecydowanie moim zdaniem brakuje ilości meczów, które "zaliczyła" dana drużyna. Jest ilość małych punktów, jest ilość dużych punktów, a ilości meczów, które ma za sobą dany zespół - brak!!!.
Jeśli więc ktoś byłby uprzejmy i to poprawił, byłbym niezmiernie zobowiązany.
pozdrawiam
lucki73
Shack pisze:lucki73 pisze:W tabeli ligowej na naszej stronie zdecydowanie moim zdaniem brakuje ilości meczów, które "zaliczyła" dana drużyna. Jest ilość małych punktów, jest ilość dużych punktów, a ilości meczów, które ma za sobą dany zespół - brak!!!.
Jeśli więc ktoś byłby uprzejmy i to poprawił, byłbym niezmiernie zobowiązany.
pozdrawiam
lucki73
zrobione
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mikas pisze:Swoją droga nie wiem czy Cooper dobrze skierowałes swoją uwage do Shacka i Gawrzyka bo oni chyba nigdy z czatem nie mieli za bardzo nic wspolnego z tego co pamietam. Rok temu czata moderował Kubbas a cały czat jest podpięty pod strone zuzel.lubelski.pl którą swego czasu prowadził Lublin_Fan i to chyba oni mogą w tej kwestii coś poradzić.