Jakoś nikt nie mówi o Halabrinie żeby jego wypróbować, ja bym na niego postawił a nie na cienkiego Borodaja czy Zielińskiego czy obrażonego Hauzingera.
09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak??
Jakoś nikt nie mówi o Halabrinie żeby jego wypróbować, ja bym na niego postawił a nie na cienkiego Borodaja czy Zielińskiego czy obrażonego Hauzingera.
- niespokojny
- Trener
No! Bo halarbin to ''miszcz'' swiata i okolic

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
mustafa pisze:GIGI pisze:..a ja tam widze po dzisiejszych wynikach ze my nic w tym sezonie nie ugramy. Mozemy tylko walczyc o zwyciestwa na wlasnym torze. Wystarczy popatrzyc na Opole i Ostrow co tam sie dzialo. U nas nie ma wyrownanego skladu. Szczerze powiem ze rece opadaja. Z reszta jak zwykle w Lublinie.... Po 91' zuzel upadl. Jak ktos oczekuje ze Piszcz po kontuzji zacznie przywozic 8- 10 punktow to szczerze gratuluje fantazji....
wierzyłeś że tam wygramy? bo ja wcześniej pisałem, że nawet z Piszczem byśmy nie wygrali. Faworyt ligi na swoim torze nie przegrywa. Mam tylko nadzieję, że Darkin się szybko pozbiera, bo stać go przynajmniej na 10 punktów w meczach wyjazdowych. Zobaczymy jaką koncepcję będzie miał trenerio na skład, ale uważam że bez treningu nie ma co wystawiać jakiegoś odważnego składu, typu 3 juniorów. Jak Hauzinger nie chce przyjechać to niech jedzie ten Zieliński.
... nie wierzylem ze wygramy. Chodzilo mi o poziom innych zawodow z naszej ligi. Swoja droga dopoki nie zobacze na treningu jady we 4 spod tasmy nie mamy o czym mowic. Ale o tm pisalem juz pare lat temu. Sam widzisz ze 30 pktow nawet w Lodzi to zdecydowanie za malo. Nie ma kto dac kopniaka naszym zawodnikom. Cale szczescie w tym nieszczesciu ze pogonilismy tak wysoko Krakow, bo na nich bonusa ugramy, na Krosnie tez, na Opolu powinno sie udac i na kim wiecej???
janek pisze:Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak??![]()
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... i-rempaly/
to jest jakiś półamator a ty go chcesz na zawody, tragedia. On w tamtym sezonie startował w różnych rozgrywkach w Czechach. Najczęściej jeździł z juniorami i z nimi ledwo kiedy sobie radził. Hauzinger albo Zieliński. Raczej nie popieram wariantu jechania 3 juniorami. Co do meczu, to dobrze, że nasi pod koniec coś tam zaczeli jechać bo wynik poszedłby w świat, a tak to nie jest najgorzej.
janek pisze:Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak??![]()
Czy mozesz skonczyc z pisaniem takich idiotyzmów? Zrozumcie wreszcie (to do zwolenników eksperymentowania) - nie liczcie na cuda w postaci punktów Borodajów, Nigmatzianowów i tym podobnych. Te cuda NIE NASTĄPIĄ, żeby to miało trwać jeszcze dwieście lat. W żużlu element przypadkowości trzeba ograniczać do minimum.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie zawiedli chłopaki
Spodziewałem się co prawda kilku punktów więcej, no ale..
Nie ma co naskakiwać na Borodaja, bo innego wyniku przy ogólnej mizerii być nie mogło (to samo z resztą byłoby z Hauzingerem dzisiaj). Zawiódł mnie trochę nie Baran...lecz Puszakowski. Nie wiem dlaczego,ale ostatnio w niego uwierzyłem i myślałem, że stanie się bardziej równy, takze jeśli chodzi o wyjazdy (nie analizuje dzisiaj żadnych "jasnych" punktów w naszym zespole żeby nie było, ze się czepiam chłopaka,który przywiózł dwie trójki;) ) I jeszcze jedno.Chyba Torsen pisał, że na papierze wyglądamy "niezgorzej" niż Łódź. Po kolejnym "planowym wyjeździe" i "spokojnej" porażce, chyba już nigdy nie powinniśmy analizować szans na zwycięstwo ze względu na "nasze" nazwiska. Dla mnie jest sytuacja prosta. Czekamy na kilka (sporo
) sprzyjających okoliczności w danym wyjazdowym meczu (warunek konieczny!) i jest szansa, że "gęby" wieczorem będą nam się uśmiechać;) 
i znow sie zaczela forumowa hustawka..
Co mecz jak nie kozaki to amatorzy.
Moze sobie ustawcie autoposty po wygranym i przegranym meczu?
Co mecz jak nie kozaki to amatorzy.
Moze sobie ustawcie autoposty po wygranym i przegranym meczu?
.... a ja bym postawil ci piwo abys tylko sie zamknal i przestal nabijac sobie posty
- niespokojny
- Trener
Piszcz + Darkin(zdrowy). Razem spokojnie 10 pkt by zrobili. A wynik jak bylby inny. Wiec spoko, patrzymy juz na nastepne mecze. Co Ostrow i Opole maja powiedziec?

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- tezetomaniak
- Trener
Brawa dla Rafała Wilka za wystawienie do tego meczu Borodaja. Czlowieka, który jedyne punkty moze zrobic na przyczepnym torze puszcza sie z Orłem na betonie i po tym występie zapewne definitywnie skresla. 
piv pisze:Moze sobie ustawcie autoposty po wygranym i przegranym meczu?
Piv jestes chyba nieobiektywny...nikt nie ocenia sezonu, nikt nie podsumowuje zawodnikow calosciowo, tylko oceniamy ( byc moze maloobiektywnie, bo na podstawie SF)dzisiejsze dokonania.Chcialbys pochwal po porazce i odwrotnie? Pomysl, to jest wina kibicow czy nierowno hustajacych sie?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Wniosek jest jeden. Mamy w składzie zawodników którzy nie potrafią jechać na betonie... a większość torów 2-go ligowych to beton, więc na następny sezon należy zakontraktować betoniarzy. 
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ... Stare to powiedzenie ale jak widzę nic nie straciło na aktualności. W Łodzi nie było szans na dobry wynik z uwagi choćby na brak Tomka Piszcza w składzie. Poza tym każda drużyna kalkuluje aby wszystko wygrać u siebie i w miarę możliwości coś na wyjeździe. Nie jest źle biorąc pod uwagę, że coś na wyjeździe już ugraliśmy (Krosno). Więc nie biadolić jak stare baby tylko trochę wiary! Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Zobaczcie na Zielonkę. 4 mecze, 4 w plecy. Tam jest powód do biadolenia. Ale póki co, nie w Lublinie...
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
ale tam jest magia, a w Lublinie póki co nie ma 
tezetomaniak pisze:ale tam jest magia, a w Lublinie póki co nie ma
Ja tam wolę dobre wyniki od magii...
MOTOR LUBLIN
tezetomaniak pisze:ale tam jest magia, a w Lublinie póki co nie ma
Masz jednak rację, że u nas nie ma klimatu przede wszystkim ze strony nieudaczników ze strony ratusza. Należałoby wymienić skład w ratuszu w 100% i może coś by się zmieniło:) Jak widzę na plastronach żużlowców w GP nazwy miast Toruń i Leszno to rodzi się pytanie: Dlaczego nie Lublin? Odpowiedź jest jedna: Nie z tymi ludźmi. Z nimi nic się nie uda...
MOTOR LUBLIN
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Maxx pisze:Zobaczcie na Zielonkę. 4 mecze, 4 w plecy. Tam jest powód do biadolenia. Ale póki co, nie w Lublinie...
Nie będę oryginalny, jeśli Ci odpisze, że wolę 4 w plecy na górze, niż 2 w plecy na dole
Zaratustra pisze:Maxx pisze:Zobaczcie na Zielonkę. 4 mecze, 4 w plecy. Tam jest powód do biadolenia. Ale póki co, nie w Lublinie...
Nie będę oryginalny, jeśli Ci odpisze, że wolę 4 w plecy na górze, niż 2 w plecy na dole![]()
Jestem daleki od biadolenia, choć my w Lublinie - jeśli chodzi o żużel - to w ostatnich "czasach" moglibyśmy (i mielibyśmy prawo) biadolić o naszej sytuacji przynajmniej z 200 stron
No chyba, że nie poczuliśmy żużlowego smrodku za czasów Nielsena, tylko trochę później
Ja pamiętam żużlowy smrodek z lat wcześniejszych niż 90-te. Więc... Pozdrawiam:)
MOTOR LUBLIN
Ale kto tam w tej Łodzi jeździ, że taki z niej faworyt? Jaca, Burza i Dym? Czy Darkin, Puszakowski, T. Rempała, Baran to nie są mocniejsze armaty, sumarycznie rzecz biorąc? Moim zdaniem tak i to zdecydowanie. I dlatego dziwi mnie jednak ta porażka, a szczególnie jej rozmiary.
Baran w dwóch pierwszych startach punkty tylko na trupach. I to własnych. Moim zdaniem jednak rozczarowanie.
Darkin - dramat. Ciekaw jestem przyczyn.
Tak, czy inaczej, mimo (teoretycznie) dość wyrównanego składu i czterech "trójek" w meczu, wygraliśmy dziś tylko jeden bieg. Warto dodać, że w biegu tym Jaca miał defekt jadąc na drugim miejscu, więc trochę fart.
Wydaje mi się, że obecnie drużynę na awans z II ligi trzeba opierać już w większości na odpadach z ekstraligi. Czyli awans będzie kosztował bardzo drogo. I słusznie Harry prorokował w 2007 r., że degradacja będzie nas drogo kosztować... Taniej by było wtedy spiąć się na pozostanie w lidze.
Baran w dwóch pierwszych startach punkty tylko na trupach. I to własnych. Moim zdaniem jednak rozczarowanie.
Darkin - dramat. Ciekaw jestem przyczyn.
Tak, czy inaczej, mimo (teoretycznie) dość wyrównanego składu i czterech "trójek" w meczu, wygraliśmy dziś tylko jeden bieg. Warto dodać, że w biegu tym Jaca miał defekt jadąc na drugim miejscu, więc trochę fart.
Wydaje mi się, że obecnie drużynę na awans z II ligi trzeba opierać już w większości na odpadach z ekstraligi. Czyli awans będzie kosztował bardzo drogo. I słusznie Harry prorokował w 2007 r., że degradacja będzie nas drogo kosztować... Taniej by było wtedy spiąć się na pozostanie w lidze.
Wydaje mi się, że obecnie drużynę na awans z II ligi trzeba opierać już w większości na odpadach z ekstraligi.
Ja juz jednego kandydata widzę na horyzoncie. Chociaż "klasa" to jest najgorszy w swojej drużynie.
Mimo wszystko byłoby to aktem łaski z jego strony, bo jakąś renomę w ekstralidze już ma i nie wzięła się z niczego. Ani z Daugavpils.
Na pewno nikt nie miałby nic przeciwko temu.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Maxx pisze:Zaratustra pisze:Maxx pisze:Zobaczcie na Zielonkę. 4 mecze, 4 w plecy. Tam jest powód do biadolenia. Ale póki co, nie w Lublinie...
Nie będę oryginalny, jeśli Ci odpisze, że wolę 4 w plecy na górze, niż 2 w plecy na dole![]()
Jestem daleki od biadolenia, choć my w Lublinie - jeśli chodzi o żużel - to w ostatnich "czasach" moglibyśmy (i mielibyśmy prawo) biadolić o naszej sytuacji przynajmniej z 200 stron
No chyba, że nie poczuliśmy żużlowego smrodku za czasów Nielsena, tylko trochę później
Ja pamiętam żużlowy smrodek z lat wcześniejszych niż 90-te. Więc... Pozdrawiam:)
A ja nie twierdziłem, że nie pamiętałeś
-
Zaratustra
- Kadrowicz
[quote="Torsen"]Ale kto tam w tej Łodzi jeździ, że taki z niej faworyt? Jaca, Burza i Dym? Czy Darkin, Puszakowski, T. Rempała, Baran to nie są mocniejsze armaty, sumarycznie rzecz biorąc? Moim zdaniem tak i to zdecydowanie. I dlatego dziwi mnie jednak ta porażka, a szczególnie jej rozmiary.
quote]
A mnie nie dziwi, wiesz dlaczego? Bo juz w ubiegłym sezonie lały nas nie takie -przepraszam za wyrażenie - "ogryzki" jak Burza i Dym. A skład był podobno na miarę awansu. A to, że najtrudniej teraz będzie awansować to prawda. Jeśli w tym roku jakimś psim swędem z ligi nie zleci Miskolc to za rok może być jeszcze trudniej, pozdr.
quote]
A mnie nie dziwi, wiesz dlaczego? Bo juz w ubiegłym sezonie lały nas nie takie -przepraszam za wyrażenie - "ogryzki" jak Burza i Dym. A skład był podobno na miarę awansu. A to, że najtrudniej teraz będzie awansować to prawda. Jeśli w tym roku jakimś psim swędem z ligi nie zleci Miskolc to za rok może być jeszcze trudniej, pozdr.
Torsen pisze:Mimo wszystko byłoby to aktem łaski z jego strony, bo jakąś renomę w ekstralidze już ma i nie wzięła się z niczego. Ani z Daugavpils.
ja bym miał