Co Ty pierdolisz? Masz jakis problem ze soba? Obrazilem Cie gdzies? Ty robisz to caly czas, w dodatku w stosunku do wielu osob. To, ze nie radzisz sobie intelektualnie badz merytorycznie w dyskusji, nie uprawnia Cie do obrazania innych. Az dziw, ze jeszcze nie dostales bana, mimo, ze sam juz o niego blagales.
Nie chce mi sie szukać, ale nnapisales jakis czas temu porównałes mnie do Leppera co jest dla mnie obrazą i to nie małą, porównujesz mnie do człowieka bez wykształcenia który robi sobie wstyd na kazdym kroku, do jego partii panie mają wstęp po rozłożeniu nóg i Ty mnie do niego porównałeś, czy to nie jest obraza?? Więc najpierw zobacz ze zachowujesz się podobnie a masz o to pretensje do innych.
2 rzecz że o nic nie błagałem.
No, pewnie znowu dostane pare gróźb na PW.
Kolejne kłamstwo kompletne, jak mozesz przytocz tą wiadomosc na PW i pokaż mi w którym momencie Ci groziłem, to ze chcialem na PW zalatwic sprawe a nie na forum?? Twój problem polega na tym że cwaniakujesz na forum i myślisz że jesteś ważny, na PW juz byłeś dużo grzeczniejszy. No i zaznacze jeszcze raz, skoro napisałeś że Ci groziłem to jak mozesz przytocz tą prywatną wiadomość i wskaż mi w którym miejscu Ci groziłem.
Staszek nigdy siÄ™ nie spoznial na nasze mecze wiec nie powinno z tym byc problemu.
Ale może dlatego jeżdził na takim poziomie w lidze... Ja bym Burze brał bez gwarancji startów(o ile mu to odpowiada), większa rywalizacja o miejsce w składzie i może sie okazać że w 1 lidze będzie dyszki przywoził.