Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tajfun

#4451 Postautor: tajfun » 13 stycznia 2006, o 16:57

dokladnie.. jak pisalem gdzie indziej... druga linie mamy juz dużą.... a Wilka cieżko porownywac z Knappem czy Rempałą

Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

#4452 Postautor: Troll » 13 stycznia 2006, o 17:38

Gawrzyk pisze: Konferencja będzie na koniec stycznia. Wtedy przedstawiony zostanie ostateczny skład zespołu, nastąpi podsumowanie okresu transferowego i może lista nazwisk zawodników z którymi były rozmowy

Czy oznacza to, że do końca stycznia żyjemy w niepewności i domyślamy się, kto u nas podpisał tylko drogą eliminacji na podstawie ruchów transferowych w innych klubach?
Żadnego rąbka tajemnicy: Ilu krajowych? Ilu juniorów? Kto z Lublina?

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4453 Postautor: Fork » 13 stycznia 2006, o 18:11

W sumie co to za różnica kiedy ogłoszą pełny skład??
Ważne żeby zawodnicy podpisali umowy, a kiedy dowiedzą się o tym kibice nie jest chyba najważniejsze ??
Rozmumiem i podzielam zdanie działaczy...
Bo po co wydawac pare razy na paluszki i cole ?? :wink:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#4454 Postautor: AGENCIK » 13 stycznia 2006, o 21:33

No to podaje nazwiska nowych nabytków czas pokaże czy to dobre żródło informacji
1. Daniel Jeleniewski
2.Rafał Wilk
3.Daniel Davidsson
Weryfikacja mojego informatora nastapi wrótce

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4455 Postautor: marcin_lub » 13 stycznia 2006, o 21:37

Co wy żeście sie czepili tego Davidssona? Skoro dyrektor na łamach Dziennika Wschodniego wyraźnie mówi żekiedyś się nim interesowali ale to było dawno temu. Jest wyraźnie powiedziane że nie został podpisany z nim kontrakt!! Uważam temat za zamkniety :)

Pebas
Szkółkowicz

#4456 Postautor: Pebas » 13 stycznia 2006, o 21:39

takim informatorem to ja moge byc. O Wilku pisza gazety, wiec to tajemnica Poliszynela. Frajera ktory zaplaci za Jeleniewskiego 80 tyÅ› zlotych w sytuacji gdy sklady skompletowane nie znajdziesz, wiec kwestia czasu kiedy podpisze u nas. O Davidssonie napisal wczoraj przegladzuzlowy.pl,ale chyba informacja zniknela na prosbe naszego klubu coby nie psuc niespodzianki :lol:

Holly

#4457 Postautor: Holly » 13 stycznia 2006, o 22:03

Jeżeli ktoś z zarządu czyta to forum niech wkońcu coś z niego wyciągnie !
Jeżeli chcieliście zatrudnić zawodnika a jednocześniej trenera szkółki to ja się pytam dlaczego nie był to A.Huszcza , tylko zawodnik o 5 klas gorszy (R.Wilk) ?
Czy taki Jurek Mordel byłby gorszym trenerem szkółki od Wilka ?
Po jaką cholere tak eksperymentować ? podpiszczie z Piszczem , Jeleniem i Mordelem i wszyscy będą zadowoleni.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4458 Postautor: Fork » 13 stycznia 2006, o 22:29

Holly pisze:Jeżeli ktoś z zarządu czyta to forum niech wkońcu coś z niego wyciągnie !
Jeżeli chcieliście zatrudnić zawodnika a jednocześniej trenera szkółki to ja się pytam dlaczego nie był to A.Huszcza , tylko zawodnik o 5 klas gorszy (R.Wilk) ?
Czy taki Jurek Mordel byłby gorszym trenerem szkółki od Wilka ?
Po jaką cholere tak eksperymentować ? podpiszczie z Piszczem , Jeleniem i Mordelem i wszyscy będą zadowoleni.

Ja nie mam pojęcia co wy się czepiliście tego trenera ??
Trenerem pierwszego zespołu zostanie pewnie J.Głogowski
a trenerem szkółki R.Bielecki...
Jeżeli nawet Wilk podpisze kontrakt w Lublinie to z pewnością nie bedzie trenerem, ani pierwszego zespołu, ani szkółki !!!!!!!! Sam zresztą zaprzeczył jakoby miał być jeżdżącym trenerem.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Holly

#4459 Postautor: Holly » 13 stycznia 2006, o 22:38

Jeżeli nawet Wilk podpisze kontrakt w Lublinie to z pewnością nie bedzie trenerem, ani pierwszego zespołu, ani szkółki !!!!!!!! Sam zresztą zaprzeczył jakoby miał być jeżdżącym trenerem.

możesz mi przybliżyć jakąś logiczną przesłankę co klub zyska jeżeli podpisze kontrakt z Wilkiem ? bo zawodnik z niego żadny

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4460 Postautor: marcin_lub » 13 stycznia 2006, o 22:46

Z tego co ja słyszałem to jest koncepcja aby w naszym zespole nie było wogóle trenera seniorów. Do prezentacji wraz z zespołem miałby wychodzić manager, którym miałby zostać pan Kasiński. Ale czy tak będzie...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#4461 Postautor: $korzen$ » 13 stycznia 2006, o 22:50

Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidze :) Ja tam zrzedzil nie bede jezeli rzeczywiscie podpisze Wilk, bedzie w formie to niech jedzie, nie bedzie to trudno, klub na pewno na tym nie straci. Niestety takie sa realia, nikt z nas nie ma pojecia jak jechal bedzie Shields czy Norris, mimo ogromnej wiary z mojej strony w tego drugiego. Wilk jako "zelazny" rezerwowy nie jest zlym wyjsciem.

bosmanKSZ

#4462 Postautor: bosmanKSZ » 13 stycznia 2006, o 23:34

$korzen$ pisze:Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidze :) Ja tam zrzedzil nie bede jezeli rzeczywiscie podpisze Wilk, bedzie w formie to niech jedzie, nie bedzie to trudno, klub na pewno na tym nie straci. Niestety takie sa realia, nikt z nas nie ma pojecia jak jechal bedzie Shields czy Norris, mimo ogromnej wiary z mojej strony w tego drugiego. Wilk jako "zelazny" rezerwowy nie jest zlym wyjsciem.

Mam jednak nadzieje że Rafał "przejrzy na oczy" i nie podpisze w Waszym zespole, bo jesli pojedzie w polowie meczy w sezonie to i tak bedzie sukces, a i trudniej bedzie o punkty w towarzystwie Swista,Knappa czy Brhela. Licze, że Wilk wybierze Krosno i znowu przyczyni sie w duzym stopniu do utrzymania KSŻ-u w 1lidze, a Lublin... A Lublin wezmie i tak Jelenia i pewnie Piszcza i bedzie mial dluuugą ławke rezerwowych.
Pozdro i do zobaczenia 9 kwietnia :wink:

garsija

#4463 Postautor: garsija » 13 stycznia 2006, o 23:37

A czy nie warto by sie zastanowic nad sprowadzeniem K.Barana z Rzeszowa.Tamtejsi dzialacze niezbyt zanim przepadaja i podobno daja mu wolna reke w poszukiwaniu klubu,a zawodnik to sporo lepszy i pewniejszy od Wilka.Na forum rzeszowskim zastanawiaja sie czy wyladuje w Krosnie,Opolu czy innym Rawiczu a moim zdaniem to doskonale uzupelnienie naszego skladu.Ktos sie orientuje jaka kwote ma przy nazwisku??

Awatar użytkownika
MARKO

#4464 Postautor: MARKO » 13 stycznia 2006, o 23:39

http://www.czarnysport.pl/index.php?id= ... c=I%20Liga
szkoda że tylko w sieci można coś ważnego przeczytać :cry:

Michael

#4465 Postautor: Michael » 13 stycznia 2006, o 23:40

Jakbys czytal TZ tez bys sie tego dowiedzial :wink:

W TZ jest napiane ze:

Nie bedzie wogole trenera bo i po co.
Skoro nei ma zadnego lubelaka wiec po co nam trener na dodatek do doswiadczonych polakow.

A Rafal Wilk mialby zostac trenerem szkolki.

Tak przynajmniej pisza.
A czy od slow przejda do czynow...
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2006, o 23:42 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#4466 Postautor: dilucio » 13 stycznia 2006, o 23:41

Artykuł na temat sytuacji Czerwińskiego.

http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=99792

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#4467 Postautor: kilar » 13 stycznia 2006, o 23:47

Nie robmy zoo w Lublinie... Wilk, Baran :lol: Do pelni szczescia brakuje jeszcze Jelenia.

Moim zdaniem jezeli nie uda sie sciagnac Czerwinskiego, to zarzad powinien dojsc do porozumienia przede wszystkim z Piszczem. Daniel i tak pewnie podpisze, bo gdzie pojdzie :?: Chyba, ze do 2 ligi.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#4468 Postautor: dilucio » 13 stycznia 2006, o 23:53

kilar pisze:Nie robmy zoo w Lublinie... Wilk, Baran :lol: Do pelni szczescia brakuje jeszcze Jelenia.

Moim zdaniem jezeli nie uda sie sciagnac Czerwinskiego, to zarzad powinien dojsc do porozumienia przede wszystkim z Piszczem. Daniel i tak pewnie podpisze, bo gdzie pojdzie :?: Chyba, ze do 2 ligi.

niech nie podpisuje i idzie do drugiej ligi wielka"gwiazda" tam przynajmniej moze wykreci lepsza sr niz w tym sezonie :D :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#4469 Postautor: kilar » 13 stycznia 2006, o 23:55

Nie bylbym taki pewien tej lepszej sredniej, bo tam wszystkie mecze beda dla niego wyjazdami, a wiadomo jak sie nasz pupil na wyjazdach spisuje :lol: :wink:

Geest
Senior

#4470 Postautor: Geest » 14 stycznia 2006, o 00:04

Holly pisze:Czy taki Jurek Mordel byłby gorszym trenerem szkółki od Wilka ?

jeśli chłopaki mieli by pójść w jego ślady, to może lepiej nie. Jurek fajny gość, ale chyba nie będzie nigdy "żużlowym autorytetem"
$korzen$ pisze:Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidze :)

nabił w Krośnie, gdzie większość drużyn miała problemy. a co pokazał w Lublinie na MACECu i meczu TŻ - KSŻ?
bosmanKSZ pisze:Licze, że Wilk wybierze Krosno i znowu przyczyni sie w duzym stopniu do utrzymania KSŻ-u w 1lidze

i ja również mam taką nadzieję.
garsija pisze:A czy nie warto by sie zastanowic nad sprowadzeniem K.Barana z Rzeszowa.Tamtejsi dzialacze niezbyt zanim przepadaja i podobno daja mu wolna reke w poszukiwaniu klubu

jego to chyba żadni działacze nie lubią.

Holly

#4471 Postautor: Holly » 14 stycznia 2006, o 00:11

Jest jeszcze taki jeden rajder co by sie nadawał ....
Krzysztof Pecyna
Może nie jest pokroju Śwista ale swoje punkty by robił , i w dodatku to bardzo szczery i sympatyczny zawodnik , ja bym go polecał.

meridol

#4472 Postautor: meridol » 14 stycznia 2006, o 00:18

Myślalem również o Pecynie, swoje punkty zrobi i bardzo mu zależy żeby się w końcu pokazać z dobrej strony. Mial dużo problemów po za sportowych i teraz czas na dobry sezon. Jest to kandydatura godna zastanowienia się i myśle że klub kontaktował się z nim... Do tego (Holly ma rację) to bardzo miły, sympatyczny i szczery chłopak.

Holly

#4474 Postautor: Holly » 14 stycznia 2006, o 02:04

zawodnika podobnej klasy mozna zatrudnic bez wiekszych problemow

Podobnej klasy na rynku z polaków jest jedynie Czerwiński , chyba że o kimś zapomniałem.
A Pecyna to raczej Franków do potęgi trzeciej.W Toruniu go brali pod uwage , a naszego Franka to nikt nie rozchwytuje.