Konieczny drugi stranieri !!!
- _piotrusss
- Kadrowicz
rob7 pisze:J.Screen prawdopodobnie byłby dobrym transferem, popieram tylko co z kontraktem Jensena /10 spotkań/
Moim zdaniem klub powinien się zabezpieczyć przed katastrofalnymi wystepami obco... zapisac w kontrakcie, ze w razie spadku poniżej okreslonego poziomu gwarancja 10 spotkań traci na ważności... Miejmy nadzieję, że coś takiego jest.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
I znowu to samosuperman pisze:gdyby nie pech Barana [...]
Pechem również - według mnie - nie jest defekt. To po prostu element tego sportu. A wszelkie usterki wynikają z wadliwego sprzętu (lub niedopatrzenia) więc to nie pech a jedynie złośliwość rzeczy martwych
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mysle ze jednak Jensenowi trzeba dac jeszcze szanse, jednak jezeli dalej bedzie zawdzil widze 3 kandydatow :
David Norris - zawodnik o ktorym wspominalem juz niejednokrotnie przez ostatnie 3 lata. Swietny technicznie, w lidze brytyjskiej zadko schodzacy ponizej 7-9pkt, doswiadczony. Rok temu pokazal sie w GP z bardzo dobrym skutkiem. Jednak z tego co wiem jest drogi, dla nas pewnie zdecydowanie za drogi.
Lukas Dryml - wielu juz go skreslilo, jednak ja nie, jeszcze utrze wszystkim nosa. Niedawno czytalem wywiad z jego menadzerem, twierdzi ze Lukas psychicznie nie potrafi przelemac sie po kontuzji, sprzetowo i fizycznie jest przygotowany perfekcyjnie. Mysle ze warto bylo by zaryzykowac, gorszy od Jensena nie bedzie.
N. Klingberg - Obecnie moj faworyt, przed rokiem zdecydowanie najlepszy w ekipie z Ostrowa. Doswiadczony, waleczny, profesjonalista.
Przytocze jego kilka wystepow z poprzedniego sezonu :
Ostrow : Gorzow (3,D2,2,3,3,2) 13pkt
Gdansk : Ostrów (3,2,D3,1,3) 9pkt
Ostrów : Rzeszów (3,2,2,3,2) 12pkt
Gniezno : Ostrów (3,2,2,3) 10pkt
Ostrów : Lublin (0,3,2,2,3) 10 pkt
Sami widzicie, prezentowal sie na prawde dobrze, jezeli mial bym wybierac, postawil bym na Niklasa.
David Norris - zawodnik o ktorym wspominalem juz niejednokrotnie przez ostatnie 3 lata. Swietny technicznie, w lidze brytyjskiej zadko schodzacy ponizej 7-9pkt, doswiadczony. Rok temu pokazal sie w GP z bardzo dobrym skutkiem. Jednak z tego co wiem jest drogi, dla nas pewnie zdecydowanie za drogi.
Lukas Dryml - wielu juz go skreslilo, jednak ja nie, jeszcze utrze wszystkim nosa. Niedawno czytalem wywiad z jego menadzerem, twierdzi ze Lukas psychicznie nie potrafi przelemac sie po kontuzji, sprzetowo i fizycznie jest przygotowany perfekcyjnie. Mysle ze warto bylo by zaryzykowac, gorszy od Jensena nie bedzie.
N. Klingberg - Obecnie moj faworyt, przed rokiem zdecydowanie najlepszy w ekipie z Ostrowa. Doswiadczony, waleczny, profesjonalista.
Przytocze jego kilka wystepow z poprzedniego sezonu :
Ostrow : Gorzow (3,D2,2,3,3,2) 13pkt
Gdansk : Ostrów (3,2,D3,1,3) 9pkt
Ostrów : Rzeszów (3,2,2,3,2) 12pkt
Gniezno : Ostrów (3,2,2,3) 10pkt
Ostrów : Lublin (0,3,2,2,3) 10 pkt
Sami widzicie, prezentowal sie na prawde dobrze, jezeli mial bym wybierac, postawil bym na Niklasa.
A ja Wam wszystkim powiadam, zostawcie Jensena w spokoju. Zobaczycie że jeszcze będziecie skakać i klaskać z zachwytu, patrząc na jego jazdę. To świetny zawodnik i niesamowity walczak.
p.s.
Martwiłbym się o drugą linię bo Piszcz i Franków nie mają na chwilę obecną ani jednego motocykla.
p.s.
Martwiłbym się o drugą linię bo Piszcz i Franków nie mają na chwilę obecną ani jednego motocykla.
Niklas Klingberg faktycznie najlepiej wypada z pozostałej na rynku nędzy (nie licze Hamilla bo na tego raczej nas nie stać). A przemawia za nim też to że niejednokrotnie juz startował z dobrym skutkiem w Polsce. Ale poki co to dałbym Jensenowi odjechac te 2-3 mecze. A jesli nic z tego nie wyjdzie to trzeba szukac zastepce proponuje kogos z tego grona:
Matej Zagar
Joe Screen
Simon Stead
David Norris
noi wyżej wspomniany Klingberg
o reszcie nawet nie ma co pisać
Matej Zagar
Joe Screen
Simon Stead
David Norris
noi wyżej wspomniany Klingberg
o reszcie nawet nie ma co pisać
Równiez mysle ze nie należy go od razu skreślać, tym bardziej po jego wypowiedziach widać ze mu zależy.
W sumie gdyby (wiem wiem
) nie taśma i klopoty z motocyklem byłoby lepiej ale to i tak za mało jak na obco.
Poczekajmy jeszcze ze 2 kolejki i bedziemy wiedzieli na czym stoimy odnosnie zagraniczniaka.
A co do innego obco to jestem za Klingbergiem, ale wÄ…tpie w jego sprowadzenie...
W sumie gdyby (wiem wiem
Poczekajmy jeszcze ze 2 kolejki i bedziemy wiedzieli na czym stoimy odnosnie zagraniczniaka.
A co do innego obco to jestem za Klingbergiem, ale wÄ…tpie w jego sprowadzenie...
$korzen$ pisze:Krzysiu przeciez napisalem wyraznie ze Jensenowi trzeba dac szanse do rehabilitacji
Nie trzeba - i mam nadzieje że tak się nie stanie. W tej chwili rehabilitować to on się może w Gorzowie albo w Ostrowie, ale jak znam nasz klub to tam w ogóle nie pojedzie. Zastanówcie sie nad tym co piszecie. Jensen pojedzie do słabiutkiego Krosna, potem u siebie ze słabym Grudziądzem - co to za przeciwnicy do rehabilitacji? W Krośnie 10 punktów robi niejaki Zolt Bencze, a Norbert Magosi jest prawie nie do ugryzienia. Na Grudziądzu Truminski robi 14 oczek. O jakiej rehalibilitacji tu mowa? Każdy punkt poniżej kompletów w tych przypadkach należy uznać za klęskę. Po tym meczu, w ktorym pokazał prawdziwą swoją wartosć nie powinien dostać złamanego grosza i nie powinno się dawać mu nabijać kabzy na cieniasach (bez urazy dla kibiców obu klubów).
-
Gość
Dla większości widzę postawa pulpeta była wielkim zaskoczeniem...Ciekawe na jakiej podstawie oczekiwano cudownej jazdy następcy Petera? Dla wtajemniczonych było jasne jak on jeździ i że jest cieniasem. Niestety Gawrzyk i Harry o tym nie wiedzieli...Pamiętam dyskusję i słowa Gawrzyka kierowane do Gela, że pulpet nie będzie gorszy od Petera! Ba, nawet będzie lepszy...Całkowity brak rozeznania.
Boss pisze:Ja osobiscie jestem za sciagnieciem Chrisa Harisa , Simona Steada lub Zostawic Jensena
I w ten oto sposob wyjasnila sie tajemnicza kwestia z imieniem Jensena i jego polskim tlumaczeniem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Innego obcokrajowca w Lublinie nie będzie zarówno na meczu w Krośnie , jak i z Grudziądzem. A prawdopodobnie później także nie. Wystarczy , że Jensen zrobi w najbliższych dwóch meczach średnio 10-12 punktów(bo chyba do jasnej na to go stać) , żeby działacze wypowiedzieli się o jego "pełnej" rehabilitacji , nie biorąc pod uwagę na kim te punkty były zdobywane.
Z resztą , tak naprawdę nie widać na rynku zawodnika , który( za podobną ilość pieniążków ) będzie gwarantował więcej punktów , niż Jensen...taka jest niestety smutna prawda.
tu nie ma co myslec o obcokrajowcu !! Jensen jest jaki jest i miejmy nadzieje ze sie chlopaczyna poprawi
o ile mi wiadomo to Pecyna jest wolny...bo jak by nie bylo to zawsze byla by walka o miejsce w skladzie, a nie wiadomo ze raczej kazdy i tak mimo slabej formy pojedzie,bo co "ojciec" wyskoczy na tor ????
....
major pisze:Nie, że bym sobie robił jaja, ale wszyscy jesteście zapatrzeni na zachód a tymczasem..... w RKM-ie Gafurow zrobił komplecik!. Myslę, że jest o wiele tańszy niż nasz "joker". Gdy nie szturmujemy bram e-ligi taki Sasza dobrze jeżdzący z pewnościa by nam wystarczył.
no tak, ale gafurow zrobił komplet na... Krośnie. Do Rzeszowa jadą z Bjerre... tak więc Krosno u siebie to możemy i w krajówce jechać
pozdrawia:
Rafał Borowski