Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Chaser
Junior

Re: Skład na sezon 2013

#2101 Postautor: Chaser » 29 grudnia 2012, o 13:24

Oficjalnie około 1 000 000 000 000 pln. :shock: :D

Rabiosa pisze:Panie Prezesie ! podpisz pan chociaż z tym Kildemandem !!!
(ja uważam go za lepszego zawodnika od Stachyry , co prawda większość się ze mną nie zgadza)
ale jak pan podpisze to się niedowiarki przekonają i wyjdzie na moje. :lol:

Nie popadajmy w takie porównania, przecież każdy wie, że gorszym premierem od Tuska to się nie da być.

pierwszy z brzegu przykład :

Janusz Korwin Mikke - " zniesienie podatku dochodowego " :lol:

Kolego nie chcę używać niecenzuralnych słów ale się już k***a więcej o moim prezesie nie wypowiadaj 8)
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, o 13:26 przez Chaser, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2102 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 13:24

kibicLBN pisze:Myślę ze to nie jest nienawiść do samego DS, tylko frustracja spowodowana sytuacją klubu, która jest najgorsza od jego powstania...
O, a jak pisałem o chorych ambicjach kibiców, to mi Gelo tłumaczył, że kibice nie mogą mieć ambicji, więc tym bardziej chorych, bo to nie oni jeżdżą na motocyklach. I ja to przyjmuję, ale zauważam za to, ze kibice - pomimo tego, że nie jeżdżą na motocyklach - najgłośniej krzyczą jaki to ch*j, a nie ekstraliga, czeka Grudziądz czy inne kluby. No, i teraz trochę łyso, prawda? :)

Czyli właściwie frustracja kibiców z czego wynika? Że nie mogą zdobywać po 3 punkty w każdym biegu? Że nie mogą umiejętnie poprowadzić klubu żużlowego? Czy o co chodzi?
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2103 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 13:27

Czarek pisze:Dlatego przydałaby się merytoryczna dyskusja między Prezesem i kibicami, bo niedługo niektórzy tu zaczną krzyczeć, że zostali zdradzeni o świcie i zabiorą się do stawiania szubienicy.

Ale jeśli krzyczeliby JA-RO-SŁAW!! JA-RO-SŁAW!!! to ja bym się przyłączył. Z perspektywy czasu widać gołym okiem, że za Prezesa Jarosława było lepiej.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2104 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 13:28

spokojny pisze:
ravajas pisze:Całe szczęście, że Dariusz Sprawka nie jest premierem, bo wtedy aż strach pomyśleć, że nasz kraj również mógłby mieć deficyt budżetowy.

A że tak się zapytam. Jaki ma to związek z tematem: skład na sezon 2013?
Platformie rośnie :)

Rabiosa pisze:pierwszy z brzegu przykład :

Czyli chcesz mi wmówić, że obecna sytuacja w Polsce wynika z tego, że od 23 lat w Polsce rządzi UPR/KNP?

Pani(e) Rabiosa, od kiedy ma Pan(i) te objawy?
pozdrawia:
Rafał Borowski

Czarek
Trener

#2105 Postautor: Czarek » 29 grudnia 2012, o 13:35

Rabiosa pisze:
Nie popadajmy w takie porównania, przecież każdy wie, że gorszym premierem od Tuska to się nie da być.

pierwszy z brzegu przykład :

Nie wiem jak Tobie, ale mnie, większości kibiców, sponsorom i klubowi lepiej funkcjonowałoby się bez podatku dochodowego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#2106 Postautor: GIGI » 29 grudnia 2012, o 13:35

ravajas pisze:Ale jeśli krzyczeliby JA-RO-SŁAW!! JA-RO-SŁAW!!! to ja bym się przyłączył. Z perspektywy czasu widać gołym okiem, że za Prezesa Jarosława było lepiej.

Ale o którym Jarosławie mówisz?? Dyskusja zeszła na takie tory że już się pogubiłem :lol: :lol:
ps. miotełka by się przydała ;)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2107 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 13:39

Z rozważaniem nad tym pozostawiam Cię aż do nowego roku :)

PS do Adminów: nie sprzątajcie wątku, ewentualnie przenieście część dyskusji do jakiegoś innego.
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#2108 Postautor: Rabiosa » 29 grudnia 2012, o 13:42

ravajas pisze:]Czyli chcesz mi wmówić, że obecna sytuacja w Polsce wynika z tego, że od 23 lat w Polsce rządzi UPR/KNP?

piszesz zrozumiale chyba tylko dla siebie.
Na stwierdzenie że chyba od Tuska nie byłoby gorszego premiera , napisałem że J.K.M by doprowadził kraj do jeszcze większej zapaści finansowej poprzez likwidacje podatku dochodowego czym spowodowałby iż bogaci staliby się jeszcze bogatsi a biedni i średniozamożni by tego nie odczuli.
Co więcej ten Pan chciałby likwidacji Zusu oraz Całkowitej prywatyzacji służby zdrowia co idzie za tym że nie było by darmowej opieki zdrowotnej , i za wszystko trzeba by płacić.
Dokształć się trochę politycznie kolego.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#2109 Postautor: GIGI » 29 grudnia 2012, o 13:42

A może spróbować tutaj ?
Dzięki ravajas, dałeś mi do myślenia. Pewnie teraz nie zasnę ;) :D
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, o 13:47 przez GIGI, łącznie zmieniany 2 razy.

klops
Junior

#2110 Postautor: klops » 29 grudnia 2012, o 13:45

Ten temat to cały w koszu powinien wylądować. Nie dość, że dyskusja o bzdurach to jeszcze składu na sezon 2013 nie ma i nie wiadomo czy w ogóle będzie 8)
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2111 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 13:57

Rabiosa pisze:
ravajas pisze:]Czyli chcesz mi wmówić, że obecna sytuacja w Polsce wynika z tego, że od 23 lat w Polsce rządzi UPR/KNP?

piszesz zrozumiale chyba tylko dla siebie.
Na stwierdzenie że chyba od Tuska nie byłoby gorszego premiera , napisałem że J.K.M by doprowadził kraj do jeszcze większej zapaści finansowej poprzez likwidacje podatku dochodowego czym spowodowałby iż bogaci staliby się jeszcze bogatsi a biedni i średniozamożni by tego nie odczuli.
Co więcej ten Pan chciałby likwidacji Zusu oraz Całkowitej prywatyzacji służby zdrowia co idzie za tym że nie było by darmowej opieki zdrowotnej , i za wszystko trzeba by płacić.

Więc ja jeszcze raz powtórzę pytanie (i będę powtarzał aż je zrozumiesz): Czy obecna sytuacja w Polsce wynika z tego, że od 23 lat rządzi UPR/KNP? I bardzo uprzejmie proszę, odpowiedz mi na to pytanie, ale bez moralizatorstwa, ok? Podejmujesz wyzwanie?

Z czego wynika Twoja wiara, że służba zdrowia jest DARMOWA?

klops pisze:Ten temat to cały w koszu powinien wylądować. Nie dość, że dyskusja o bzdurach to jeszcze składu na sezon 2013 nie ma i nie wiadomo czy w ogóle będzie 8)

Więc skoro nie ma składu, to sobie poplotkujmy o d*pie maryni. :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

Czarek
Trener

#2112 Postautor: Czarek » 29 grudnia 2012, o 14:02

Rabiosa pisze:Na stwierdzenie że chyba od Tuska nie byłoby gorszego premiera , napisałem że J.K.M by doprowadził kraj do jeszcze większej zapaści finansowej poprzez likwidacje podatku dochodowego czym spowodowałby iż bogaci staliby się jeszcze bogatsi a biedni i średniozamożni by tego nie odczuli.

Internet przyciąga idiotów jak magnes. Jeśli zlikwidowano by podatek dochodowy to przecież najkorzystniej odczuliby to biedni i średniozamożni, a bogaci stworzyliby dla nich więcej miejsc pracy. A jeśli uważasz, że służba zdrowia jest darmowa i nie trzeba za nią płacić to (tu wpisałem brzydkie słowa). Mam nadzieję, że Prezes Sprawka ma większą wiedzę ekonomiczną od Ciebie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#2113 Postautor: Rabiosa » 29 grudnia 2012, o 14:08

Każdy bezdomny zarejestrowany w UP jako bezrobotny otrzymuje darmowe świadczenia zdrowotne , tzn że jak np złamie nogę to za szpital nie musi płacić , dociera ???
Podatku dochodowego nikt nigdy w Polsce nie zniesie , a to że tym masz jakieś swoje urojone teorie na temat że to poprawi bezrobocie to Ci gratuluje :lol:
Szkoda słów ..... :lol:

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#2114 Postautor: Piocze » 29 grudnia 2012, o 14:13

ravajas pisze:Więc ja jeszcze raz powtórzę pytanie (i będę powtarzał aż je zrozumiesz): Czy obecna sytuacja w Polsce wynika z tego, że od 23 lat rządzi UPR/KNP? I bardzo uprzejmie proszę, odpowiedz mi na to pytanie, ale bez moralizatorstwa, ok? Podejmujesz wyzwanie?

Cóż za piękna demagogia :) Od 20 lat nie rządzi też na przykład PZPR. Podejmujesz wyzwanie? ;PP
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

LubManUtd

#2115 Postautor: LubManUtd » 29 grudnia 2012, o 14:14

Czarek pisze:Miśkowiakowi mógł powiedzieć: odpuść sobie czasem tak jak w Ostrowie, Stachyrę odsunąć od meczów w Lublinie, bo kiepsko punktował.

I dać takiego co punktowałby lepiej? Zadłużenie by się zmniejszyło? :lol:

A wracając do tematu.
Zarządzanie klubem nie sprowadza się do rozdysponowywania posiadanych środków.
Prezes powinien umieć przewidywać konsekwencję swoich decyzji. Jeżeli głośno mówił jedziemy o Ekstraligę to powinien
wiedzieć, że to może kosztować więcej.
I DS-a należy krytykować za brak tej umiejętności.
A jeżeli przewidywał jak się to zakończy, to spokojnie mógł ograniczyć wydatki w rundzie finałowej.
Wprowadzanie oszczędności w firmie to nic nienaturalnego.
Sądzę, że lepiej przyjęlibyśmy taką sytuację niż to co mamy obecnie.

Gadanie teraz o braku wpłaty przez UM, o priorytetach jakimi są spłaty kwot dla zawodników, po prostu go ośmiesza.

Trzeba szybko zakontraktować z tego co zostało skład dający szansę na pierwszą czwórkę.
(Nawet jeżeli byłoby to trochę wirtualne).
Wprowadzić program oszczędnościowy na rundę finałową i zamknąć rok na zero.
I oczywiście pełna kontrolę sponsorów nad tym co się dzieje w klubie.

Ale to trzeba mieć jaja do tego. I co najważniejsze kochać żużel.

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#2116 Postautor: Popek » 29 grudnia 2012, o 14:21

Ludzie sobie wyjmuja po jednym punkcie z programu KNP i sie smieja, a tu chodzi o calosc.
Korwin Mikke jest moze mocno kontrowersyjny i KNP jak na razie jest zbyt radykalne zeby zdzialac cos wiecej, jednak za x lat, mozliwe ze relatywnie niedlugo KNP lub ruch do niego podobny bedzie odgrywal wazna role w polityce.

Sa wylacznie dwie drogi :
1. Wiekszy socjal - wieksze obciazenia podatkowe (rozwiazanie dla ludzi niezaradnych, na ktorym cierpi mocno cala gospodarka bo firmy placa ogromne podatki zeby zapewnic i tak gowniane minimum socjalne dla niezaradnej masy)

2.Mniejszy socjal - mniejsze obciazenia podatkowe(wiaze sie z duzymi cieciami budzetowymi i chwilowym wzrostem bezrobocia w sektoreze publicznym, ale daje wielkie ozywienie gospodarcze, szybkie bogacenie sie przedsiebiorstw i raj podatkowy przyciagajacy zagranicznych inwestorow, a takze co sie z tym wiaze wzrost plac i wieksza wolnosc obywatela)

Pierwsze rozwiazanie jest dorazne, dla ludzi myslacych "aby do konca tego roku, pozniej pomysle o nastepnym", powoduje ono ze sytuacja w kraju wolniej sie pogarsza, a nic sie nie poprawia !
Drugie rozwiazanie jest perspektywiczne, jego skutki mozna odczuc wyraznie dopiero po conajmniej 5-10 latach, ale daje wielkiego kopa gospodarce i nawet juz w pierwszych latach pomimo spadku zadowolenia ogolu ludnosci, gospodarka sie polepsza, a pozniej nawet ogol jest zadowolony, tylko trzeba troche poczekac.

Obecnie w Polsce, jak i na calym swiecie rzadzaca partia kieruje sie tylko slupkami poparcia i mysli o tym byle tylko za wszelka cene wygrac nastepne wybory i dlatego dazymy w kierunku socjalizmu, VAT 23% to relatywnie najwyzszy w calej Europie, bo wyzszy VAT jest tylko w 5 krajach, ale malych i bogatych. Jestesmy jedynym duzym panstwem z takim VAT'em, mowi sie o podatku katastralnym oraz kilku nowych, czy nawet o podwyzce dochodowego.

Jeden procent podwyzki VAT to bujda bo na wiele innych rzeczy VAT podskoczyl po kilkanascie procent, do tego ten VAT spowalnia gospodarke i przynosi okolo 5mld wiecej do skarbu panstwa, a od 2007 roku czyli od radzow platformy przybylo 10% urzednikow(a mialo ich ubyc tyle samo) ktorych pensje kosztuja nas dokladnie tyle samo co przyniosla podwyzka VAT'u.
Platforma jak zaczynala to ich glownym haslem bylo 3 x 15% i co teraz ?

Placimy olbrzymie podatki na gowniana sluzbe zdrowia, ktora jest beznadziejnie zarzadzana i roztrwania w znacznym stopniu te pieniadze co dostaje.
Placimy duze skladki emerytalne, a wysokosc emerytury dla tych co zaczeli placic je dopiero od niedawna to sa kwoty rzedu 400-500zl, znam 55-letniego przedsiebiorce, ktory zatrudnia 15-ludzi i przy dosyc wysokich zyskach emerytura jaka mu bedzie przyslugiwac to 800zl. To sa kpiny.

Liberalizm, niekomu nic nie odbiera, a na pewno nie marnuje pieniedzy, na dobra sprawe nikt nic nie traci, tylko ludzie staja sie odpowiedzialni za swoje zycie i za to co robia ze swoimi dochodami, sa prywatne ubezpieczenia zdrowotne i etc. W koncu panstwo mogloby zaczac normanie funkcjonowac, a kazdy w znacznym stopniu odpowiadal by za siebie samego i pieniadze bylyby rozsadnie wydawane, a patologie i ludzi ktorzy wola zyc z zasilkow i zalatwionych rent niz pracowac, dostali by kopa w dupe i musieli wziac sie za robote.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#2117 Postautor: Egon » 29 grudnia 2012, o 14:33

Opanujcie się. Jeśli chcecie prowadzić dysputy polityczne to w wątku o sytuacji politycznej w Polsce a nie tu. "wybierzcie nas w wyborach, wasza sytuacja pogorszy się na góra 5-10 lat, ale jak wybierzecie nas na trzecią kadencję z rzędu to będzie już tylko lepiej."
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

owen1989
Senior

#2118 Postautor: owen1989 » 29 grudnia 2012, o 14:34

Super, bardzo duzo to wnosi do tematu o skladzie 2013...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2119 Postautor: ravajas » 29 grudnia 2012, o 14:43

Piocze pisze:Cóż za piękna demagogia :) Od 20 lat nie rządzi też na przykład PZPR. Podejmujesz wyzwanie? ;PP
Podejmę wyzwanie, jeśli udowodnisz jakobym twierdził, że obecna sytuacja w Polsce jest wynikiem rządzenia PZPR.

Rabiosa pisze:Każdy bezdomny zarejestrowany w UP jako bezrobotny otrzymuje darmowe świadczenia zdrowotne , tzn że jak np złamie nogę to za szpital nie musi płacić , dociera ???
Podatku dochodowego nikt nigdy w Polsce nie zniesie , a to że tym masz jakieś swoje urojone teorie na temat że to poprawi bezrobocie to Ci gratuluje :lol:
Szkoda słów ..... :lol:

Rabiosa, kto Twoim zdaniem powinien nie dostać wynagrodzenia za usługę medyczną, skoro chcesz, by była darmowa?
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, o 14:45 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#2120 Postautor: Popek » 29 grudnia 2012, o 14:43

Egon pisze:Opanujcie się. Jeśli chcecie prowadzić dysputy polityczne to w wątku o sytuacji politycznej w Polsce a nie tu. "wybierzcie nas w wyborach, wasza sytuacja pogorszy się na góra 5-10 lat, ale jak wybierzecie nas na trzecią kadencję z rzędu to będzie już tylko lepiej."

Tak by bylo przy bardzo gwaltownej przemianie, co raczej jest nierealne( chociaz najlepsze), pozatym w kampaniach politycznych nie mowi sie tego co chce sie osiagnac, tylko to co ludzie chca uslyszec, a ja jednak mysle ze w wiekszosc wyborcow to idioci i wystarczy im tylko naobiecywac zlotych gor a i tak na ciebie zaglosuja, a ludzie przedsiebiorczy odczuli by znaczna poprawe juz po paru miesiacach rozumiesz ?

Potrzebny jest chociazby trend dazacy do liberalizmu, a obecnie wiekszosc ludzi to polmozgi. Bo chociaz czesc ludzi swiadomie zgadza sie na wieksze podatki wzamian za wiekszy socjal to wiekszosc glosuje na socjalistow(nawet o tym nie wiedzac, bo glosuje jedynie pod wplywem roznej propagandy, czy to smolenskiej czy innej) i jednoczesnie chce emerytur jak w Holandii czy w Niemczech oraz zmniejszenia podatkow(typowa dyskusja przy stole).

Czy lepiej wedlug ciebie Egon, niz na 5 czy 10 lat pogorszy sie sytuacja biednych i niezaradnych, brzmi dla ciebie to ze za 10 lat pogorszy sie wszystkim ? Takze tym co ciagna to cale panstwo i daja zatrudnienie ?

Jesli chodzi o prywatyzacje sluzby zdrowia, to zawsze panstwo moze oplacac skladki ubezpieczeniowe dla najbiedniejszych, a ogolnie ludzie moga miec obowiazek placenia na prywatne funudusze ubezpieczeniowe tak jak na OFE.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, o 14:46 przez Popek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#2121 Postautor: truskawa » 29 grudnia 2012, o 14:45

LubManUtd pisze:A jeżeli przewidywał jak się to zakończy, to spokojnie mógł ograniczyć wydatki w rundzie finałowej.
Wprowadzanie oszczędności w firmie to nic nienaturalnego.
Sądzę, że lepiej przyjęlibyśmy taką sytuację niż to co mamy obecnie.

hahahahah już to widzę :D Zaczęłoby się od płaczliwej frustracji gimnazjalistów, a dyskusje podsumowałby pewnie Gelo, dla którego oczywistym celem klubu powinno być zawsze Drużynowe Mistrzostwo I Ligi i nie bycie kopanym w dupe po lubelsku. Istred by sobie zapodał drugi podpis, że sport jest dla prezia nieważny, a hajs się musi zgadzać. Ktośtam by dodał, że straciliśmy najłatwiejszą okazję w historii do awansu do ekstraligi. Kij z długami, sponsorzy by później wszystko pokryli i blablabla w kółko to samo.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#2122 Postautor: mustafa » 29 grudnia 2012, o 14:49

Sprawka popełnił błąd (nie pierwszy i pewnie nie ostatni) nakręcając pod koniec poprzedniego sezonu hasło: "jedziemy po awans", choć pewnie dobrze wiedział że to jest nierealne. Ja pisałem wtedy po meczu z Grudziądzem, że w żaden awans nie wierzę a to wszystko jest pod publiczkę. Kibice narobili sobie nadziei i Dariusz dał się wtedy w to wciągnąć, bo inaczej pojawiłyby się głosy, że dupa nie prezes, bo odpuszcza walkę gdy drużyna jest na fali. A teraz z tego wszystkiego musi się tłumaczyć.

Dariusz powinien jak najmniej wypowiadać się w mediach bo zapędza się czasem w kozi róg. Zamiast wywiadów na temat sytuacji w klubie powinien raz na jakiś czas zrobić spotkanie z kibicami, tak aby kibicom zeszło napięcie, bo wiadomo, że kibic wnerwiony snuje różne niepotrzebne teorie. Prezes ma zarząd, trenera i ludzi wokół siebie i niech robi swoje, a na pewno niech nie słucha doradców w postaci ekspertów z forum. Bo to że czyta forum jest niemal pewne :)

Ja natomiast czekam z niecierpliwością na menadżera o którym pisał Harry. Czekam na to aż zastąpi Sprawkę i zmontuję nam skład na Ekstraligę, nie zwracając w ogóle uwagi na długi, no bo przecież większość klubów tak robi, a co tam... Dodatkowo czekam na to aż menadżer ten "załatwi nam" tylu sponsorów z województwa lubelskiego, albo najlepiej z poza województwa, że paka na ekstraligę będzie zmontowana już w listopadzie, a kasa w klubie będzie co najmniej na zero. Wtedy z czystym sumieniem przyznam, że Dariusz nie nadawał się na to stanowisko.

Obawiam się jednak, że prędzej doczekam się sezonu w stylu Kasińskiego: "narobił gówna i uciekł". Albo, że jak w 2008 roku, na wschodniej części mapy żużlowej będzie wielka dziura.

Obecnie jedynym wyjściem z sytuacji jest stworzenie drużyny na zwycięstwa w Lublinie. Poprzednie sezony były jakie były, ale pan Sprawka nie doświadczył jeszcze tego co to jest 1000 osób na trybunach po gównianych meczach u siebie. Nie można powtórzyć sytuacji z 2005 roku gdzie z zażenowaniem oglądało się jak Ostrów wlepia nam na naszym torze do 29. Myślę że zostało jeszcze trochę nazwisk aby zmontować skład na ładne zwycięstwa na naszym torze.

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#2123 Postautor: Rabiosa » 29 grudnia 2012, o 14:53

Rabiosa, kto Twoim zdaniem powinien nie dostać wynagrodzenia za usługę medyczną, skoro chcesz, by była darmowa?

nie odwracaj kota ogonem , nie udało Ci się :lol:
Ja mówiłem o ochronie dla obywateli a nie o zarobkach lekarzy.

odnośnie składu
http://www.espeedway.pl/news,kildemand_i_adamczak_w_lw_kmz_lublin,58872,12.html

chyba nie mają co pisać w temacie Lublina i kopiują z innych źródeł.

klops
Junior

#2124 Postautor: klops » 29 grudnia 2012, o 14:53

truskawa pisze:hahahahah już to widzę :D Zaczęłoby się od płaczliwej frustracji gimnazjalistów, a dyskusje podsumowałby pewnie Gelo, dla którego oczywistym celem klubu powinno być zawsze Drużynowe Mistrzostwo I Ligi i nie bycie kopanym w dupe po lubelsku. Istred by sobie zapodał drugi podpis, że sport jest dla prezia nieważny, a hajs się musi zgadzać. Ktośtam by dodał, że straciliśmy najłatwiejszą okazję w historii do awansu do ekstraligi. Kij z długami, sponsorzy by później wszystko pokryli i blablabla w kółko to samo.

Nie no proste, lepiej jechać bez kasy o awans i przegrać - najwyżej na następny sezon zakontraktuje się Piszcza i Burzę. Co tam stabilizacja klubu, ważniejsze są peany na forum :lol:
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#2125 Postautor: Blinki » 29 grudnia 2012, o 15:01

Nie jest źle Awans do extralipy nam nie grozi, ale już do II Ligi jest bardzo prawdopodobny. JEST TRAGICZNIE
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"