Witam !
Nie wiem jak wy Panie/Panowie ale ten popis który dał dziś zarząd klubu z przygotowaniem toru do jakby nie patrzec waznych zawodow przechodzi juz ludzkie pojecie.
Odnioslem nie po raz pierwszy wrazenie ze tor jest wogole nieprzygotowywany przed zawodami,a tym bardziej na taka impreze ktora daje mozliwosc zainteresowania organizacja kolejnych imprez na naszym torze.
Kompletny brak porozumienia w kwestii kosmetyki toru, owocuje najczesciej wrecz niebezpiecznymi dziurami/hopkami(a przeciez tor zuzlowy to nie osiedlowa droga z lezacymi policjantami) z ktorymi mniej zaawansowani zuzlowcy poprostu sobie nie radza.
Az dziw bierze ze sedzia zawodow(moze dlatego ze byl z lublina) nie zwrocil uwagi na fatalny stan toru.Jak tak dalej pojdzie to zuzlowcy odmowia wystepow na torze na ktorym mozna powybijac nie tylko zeby.
Lubelski tor
Re: Lubelski Tor
Ja mam wrażenie, że ten tor jeszcze nie doszedł do siebie po zimie. Widać, że na słynnej prostej startowej jest jeszcze dość mokro. Nie byłem na wczesniejszych treningach i nie wiem jak wygladał wtedy tor, ale juz wczoraj widać było, że zapowiada się nieciekawie. Przydałby się jakiś cięższy sprzęt do wyrównania tych dziur
Re: Lubelski Tor
Toromistrzem nie jestem ale wydaje mi się, że wina tkwi w tym iż przed sezonem dosypano nowej nawierzchni i jeszcze się to nie ubiło dobrze. Na treningach koleiny też się tworzyły i w niedziele też można oczekiwać, że tak będzie. Szybko raczej się z tym nic wielkiego nie da zrobic :/
Ps. mogłeś się podpiąc pod już istniejące tematy np stadion czy ten z dzisiejszymi zawodami
Ps. mogłeś się podpiąc pod już istniejące tematy np stadion czy ten z dzisiejszymi zawodami
Pozdrawiam