Awizowane składy na mecz KSM Krosno - Redstar KMŻ Lublin (sportowefakty.pl)
Redstar KMŻ Lublin
1. Karol Baran
2. Andreas Messing
3. Jacek Rempała
4. Richard Hall
5. Tomasz Rempała
6. Rafał Klimek
KSM Krosno
9. Jan Jaros
10. Roman Chromik
11. Kenneth Hansen
12. Krister Jacobsen
13. Josef Franc
14. Mateusz Kowalczyk
14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
carpe diem!
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
jest jakis wyjazd organizowany?
No i gitara, w Krosnie jest sie gdzie poscigac i warto jeszcze raz sciagnac Halla. Na pewno taki tor bardziej pasuje to jego stylu jazdy niż opolska kreda.
P.S. Kalix, jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu. Ale Ciebie widziałem na liście więć podobno nim jedziesz ;p
P.S. Kalix, jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu. Ale Ciebie widziałem na liście więć podobno nim jedziesz ;p
Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway pisze:jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu.
Uuu szkoda, że nie ma już miejsc

DJPEPE pisze:Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
...chyba, że sie wychodzi o 5 rano z wesela, a nie ma kto zasiąść za stery :]
Wtedy bus się przydaje ;p
Speedway pisze:DJPEPE pisze:Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
...chyba, że sie wychodzi o 5 rano z wesela, a nie ma kto zasiąść za stery :]
Wtedy bus się przydaje ;p
Prawie na każdy wyjazd jadę po ..weselu i to muszę być do końca, a potem pakowanie sprzętu, zawiezienie do domu , wniesienie, itd Najczęściej w ogóle nie śpię i nie narzekam. Jak ktoś chce...
Tym razem też wesele ..może kogoś spotkam ?
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, o 10:07 przez DJPEPE, łącznie zmieniany 1 raz.
ja sie dziwie ze byl organizowany wyjazd dla wszystkich do opola i rawicza gdzie stosunkowo jest dosc daleko i można było przewidziec ze zainteresowanie bedzie srednie chociazby dlatego ze planowany powrót byl w srodku nocy a wiekszość rano zaczyna prace a gdy wyjazd jest blisko to nikt nie chce sie go podjac ze wzgledu na wczesniejsze trudności. Troszke to mało logiczne bo własnie do krosna i lodzi mamy najblizej i pewnie na te wyjazdy bylo by najwiecej chetnych. No ale cóż juz wczesniej meesha napisał ze nie zorganizuje wiecej wyjazdów wiec pozostają prywatne auta.
Fajnie ze przynajmniej kibice z krosna przyjadą do nas. Na sf ktos napisał ze wybiera sie spora grupa.
Fajnie ze przynajmniej kibice z krosna przyjadą do nas. Na sf ktos napisał ze wybiera sie spora grupa.
Pozdrawiam
wczesniej meesha napisał ze nie zorganizuje wiecej wyjazdów
No ale chyba ja nie jestem jedyna osoba w miescie zdolna zorganizowac taki wyjazd :p Sluze nawet numerami telefonow do kilkunastu przewoznikow
PS. Pepe jak chcesz się licytować to ja w niedziele kończę pracę o 7 rano i w busa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...