Wieczorek nowym dyrektorem ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
dumbli
Szkółkowicz

Wieczorek nowym dyrektorem ?

#1 Postautor: dumbli » 14 kwietnia 2005, o 22:53

Doszła mnie wczoraj na treningu wiadomość że nowym dyrektorem Motoru ma zostać Marcin Wieczorek - członek zarządu. Z tego co mi powiedziano to decyzja jest już w zasadzie przesądzona i to tylko kwesta czasu. Siwka podobno czeka dymisja. Ile w tym prawdy, wie ktoś ? Wiadomość jest od kumpla, który gadał z Wieczorkiem, ale on ostrzegał mnie żeby nie wierzyć za bardzo w jego słowa, bo już kilka razy Wieczorek wpuścił go w maliny.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2 Postautor: Łoptymista » 14 kwietnia 2005, o 23:01

:? :shock: :shock: :shock: :?:
Czy wszyscy lepiej poinformowani pojechali już do Krosna?

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

Re: Wieczorek nowym dyrektorem ?

#3 Postautor: jas » 14 kwietnia 2005, o 23:02

dumbli pisze:Wiadomość jest od kumpla, który gadał z Wieczorkiem, ale on ostrzegał mnie żeby nie wierzyć za bardzo w jego słowa, bo już kilka razy Wieczorek wpuścił go w maliny.

noto chyba sam sobie odpowiedziales :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Shack
Administrator

#4 Postautor: Shack » 14 kwietnia 2005, o 23:09

No nie tak mnie to rozbroiło, że sie uczyć nie moge :) Ciekaw jestem do czego ten typ jeszcze jest sie w stanie posunąć. Miałem okazje spędzić z człowiekiem pare dni w Krsko i wcale sie nie zdziwie jak jutro ogłosi ze jedzie na Konklawe

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5 Postautor: Cooper » 14 kwietnia 2005, o 23:14

Shack pisze:wcale sie nie zdziwie jak jutro ogłosi ze jedzie na Konklawe

:D :D :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
MARKO

#6 Postautor: MARKO » 14 kwietnia 2005, o 23:17

M WIECZOREK TO PASUJE NA PLASTER I NA WOŻNEGO-TO JEST JEDEN WIELKI PRZEKRĘT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#7 Postautor: papi » 14 kwietnia 2005, o 23:17

to jest kolejny przyklad swietnej organizacji i wspolpracy w naszym klubie. skoro jeden dzialacz kopie dolki pod drugim to swiadczy o jakiejs chorej sytuacji, wszyscy wiedza ze od jakiegos czasu jest glosno o nienajlepszych dzialaniach Siwka, lecz to nie tlumaczy Pana Wieczorka. Lepiej to przemilczec, bo chwaly nam nie przynosi :?

Geest
Senior

#8 Postautor: Geest » 14 kwietnia 2005, o 23:18

Shack pisze:No nie tak mnie to rozbroiło, że sie uczyć nie moge :)

mi tam niestety bez roznicy, i tak sie nie moge uczyc

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#9 Postautor: Cz@rek » 14 kwietnia 2005, o 23:20

Ten człowiek,ma duze ambicje polityczne i próbował(próbuje)robić
kariere w tym kierunku.Być może założył że takie stanowisko moze
mu w tym pomóc.A ja łudziłem się że miejsce w zarządzie mu wystarczy.
Mam jednak nadzieje że z samego chciejstwa dyrektorem się nie zostaje. :!:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#10 Postautor: istred » 14 kwietnia 2005, o 23:38

Geest pisze:
Shack pisze:No nie tak mnie to rozbroiło, że sie uczyć nie moge :)

mi tam niestety bez roznicy, i tak sie nie moge uczyc
uff, a myślałe, że tylko ja mam ten problem :wink:

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#11 Postautor: wojtek_78 » 15 kwietnia 2005, o 00:15

Niech Bóg ma nas w swojej opiece.

Johnny Bravo

#12 Postautor: Johnny Bravo » 15 kwietnia 2005, o 00:38

O mały włos nie dostałem wylewu jak nasz poseł Gruszka, gdy zobaczyłem temat na forum. Wieczorek dyrektorem? to byłby początek końca TŻ. Ten człowiek to populista, karierowicz i zwykły naciągacz. W Lublinie pełnił już tyle funkcji, ilu jest lubelskich posłów i urzędów. Wszędzie gdzie się tylko pojawił zostawał smród. Broń nas Boże od kogoś takiego na stanowisku dyrektora. Pomijając jego szemraną przeszłość, ten facet nie ma zielonego pojęcia o żużlu. Ja w tym widzę jeden cel, wyciągnięcie kasy lub trampolina polityczna. Mam nadzieję, że to co napisał autor wpisu jest plotką lub wymysłem tego "lizusa".

Już wtedy gdy Wieczorek został wzięty do zarządu przechodziły mnie dreszcze. Kto go rekomendował? Czyim on był protegowanym? Gawrzyk odpowiedz bo nie wiem kto jest do tego stopnia głupkiem.

Nie pozdrawiam bo wkurzyłem się na noc :evil:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#13 Postautor: Talib » 15 kwietnia 2005, o 08:41

"Ten człowiek to populista, karierowicz i zwykły naciągacz. W Lublinie pełnił już tyle funkcji, ilu jest lubelskich posłów i urzędów. Wszędzie gdzie się tylko pojawił zostawał smród. "

To co ten pan robi w zarzadzie? Kto go tam rekomendował i dlaczego? Kasa ? Układy polityczne ? Czy może worek obietnic bez pokrycia ?

I tak pół serio. Z tego co widzę na zdjęciu zarządu na oficjalnej stronie można wyciągnąć dwa wnioski.

1. Siwek przerasta pozostałych o głowę :wink: :) .
2. Jedynie prezes Kępa i właśnie bohater tematu dysponują tym co mój szef nazywa uśmiechem dla mediów (takim :D , a nie takim :) ).

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#15 Postautor: Talib » 15 kwietnia 2005, o 09:19

"Czyim ? Zgadujcie. Jak nie zgadniecie może Bimmer wyjasni "

Wspólnota Medialnych Uśmiechów rules?

Awatar użytkownika
Darth Vader

#16 Postautor: Darth Vader » 15 kwietnia 2005, o 09:35

Mam nadzieję że Wieczorek nie zostanie dyrektorem. O ile dobrze pamiętam to jego kandydaturę na członka zarządu wysunął prezes Kępa.

djrafix

#17 Postautor: djrafix » 15 kwietnia 2005, o 12:47

etam:)
to jakas plotka chyba z tym dyrektorem :lol: :wink: :arrow:
=>rAfIx:)<=

belami

#18 Postautor: belami » 15 kwietnia 2005, o 16:16

witam wszystkich. to co przeczytalem to dla mnie szok!!!!!!!!!!!! juz kiedys pisalem tu na forum ze ten czlowiek nie powinien nawet byc w zarzadzie! tak jak pisali inni i ja poprzednio to osoba karierowicz! dla niego liczy sie tylko osobisty zysk i nic wiecej i nawet po trupach bedzie szedl by tylko siebie zadowolic! przyszedl do zarzadu i co? zawodnicy odeszli, kasy nie ma, atmosfera beznadziejna! i takiego na takie stanowisko? jesli p. Kepie zalezy na klubie powinien pogonic takiego pasozyta a na pewno nie dawac mu awansu. co do tego jak trafil do klubu to z tego co wiem zostal tam wsadzony przez biuro poselskie sierakowskiej. to sa chyba to sa chyba posuniecia polityczno biznesowe miedzy sipma a lewica. jestem fanem zuzla od 15 lat z malymi wyjatkami bylem na kazdych zawodach w lublinie i nie tylko i bede sie wstydzil za swoje miasto i klub jesli on obejmie to stanowisko. ta decyzja doprowadzi nas do ruiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na pana Siwka spadla ostatnio krytyka ale i tak to jest czlowiek ktoremu zawdzieczam duzo bardzo milych wrazen trzeba pozbyc! sie takich jak wieczorek dac p. Siwkowi pracowac. nie dziwie sie ze nie ma kasy w klubie i nie bedzie jesli beda tam ludzie pokroju wieczorka. podkreslam a wiem dobrze to czlowiek karierowicz, szemrany typ, pasozyt, itd.........!!!!!!!! GONIC GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MARKO

#19 Postautor: MARKO » 15 kwietnia 2005, o 20:35

POPIERAM WAS!!!!!! NA WÓZ Z GNOJEM I ZA MIASTO!!!!!!!!!!!!!!
ON DOPROWADZI KLUB NA DNO BO TO ZWYKŁY ZŁODZIEJ!!!!
TAK JAK CAŁE SLD-KTÓRE GO POPIERA!

Gość

#20 Postautor: Gość » 15 kwietnia 2005, o 20:44

belami i johnny - zgadzam sie co do waszym opini ale tylko chcialbym jeszcze zaznaczyc ze w waszych odpowiedzial znajduja sie slowa " to byl by poczÄ…tek konca TÅ»" otoz taki poczÄ…tek konca juz sie zaczyna. mozemy wyszkowac flage: Witamy w 2 lidze !!

Zulu
Junior

#22 Postautor: Zulu » 16 kwietnia 2005, o 10:08

A w temacie poniżej niejaki Castor napisał:

W drodze wyjaśnienia po pierwsze ja niczego nie mówiłem o dymijsi Dyrektora Siwka , od dawna wiadomo że kibice i częś działaczy chciała by widzieć nowego dyrektora. Po drugie nie przypomonam sobie bym kogoś w sprawch speedwaya kiedy kolwiek wpuścił w maliny .
Odrazu widać że ta widomość to prowokacja , i do tego strasznie prymitywna.Takie słuchy mnie dochodzą że kibice chcą mnie na Dyrektora ,ale ja nigdy nie powiedziałem że chcę nim być , a juz napewno na zadnym treningu nikomu nie powiedziałem ze nim bede.

Czas pokaże

Czas pokaże... - I wszystko jasne... :D :D :( :( :(

Belfer

A ja powiem jedno!!!

#23 Postautor: Belfer » 16 kwietnia 2005, o 10:59

Wiem że kto by nie przyszedł to bedzie zle , w takim mieście jak Lublin

tu tylko układy polityczno-biznesowe mogą uratować ten klub i sport w mieście. Przykładem jest obecny motor , a przecież to Kurczuk go wspiera gdyby nie on i lewica dawno by ten stadion zaorali . Znam Pana Wieczorka i wiem że może wiele , trzeba mu tylko w tym pomuć a nie na poczatku rzucać kłody pod nogi.Moze nam więcej pomuc niż zaszkodzić,

czy karierowic i trampolina polityczna to się jednak okaże , nie sadze ma dobre relacje z zawodnikami i szanuje ludzi w przeciwieństwie do Siwka.

I nie sądze że by to był koniec klubu.

Przeciez kazdy wie że w tym klubie to nie zarzad decyduje tylko Siwek czego widac przykłady , a biuro Tż jest w walizce Siwka

Pozdrawiam i przemyślcie to sobie

Shack
Administrator

#24 Postautor: Shack » 16 kwietnia 2005, o 11:06

Nawet gdyby, choć słyszałem odmienne opinie, to człowiek nie ma zielonego pojęcia o żużlu i to jest jego główna wadą.

Geest
Senior

#25 Postautor: Geest » 16 kwietnia 2005, o 12:02

moze ten sport jest wlasnie dla takich, sedzia z Krosna tez niewielkie ma o zuzlu pojecie...