Rafał Kurmański nie żyje!!!
Rafał Kurmański nie żyje!!!
Jak podają sportowefakty.pl Dziś w nocy w niewyjaśnionych okolicznościach samobójstwo popełnił Rafał Kurmański
['][']
['][']
mis-yogi pisze:NO szkoda chlopaka i to bardzo.
Gigi skad masz takei informacje ze zabrali mu prawko??i nie wiem do konca czy jest to tak z tym ze jak zabiora prawko to licencja traci waznosc bo w koncu chrzanowski jezdzil na zuzlu mimo ze prawka nie mial.
Nie wiem czy pamietasz za co w 95 roku pauzował duet Szewczyk - Mordel
No nie wiem co powiedzieć, dowiedziałem się o tej tragedii w drodze na stadion i nie wierzyłem dopoki ludzie siedzący obok mnie na trybunach nie potwierdzili. Myslałem,że gorszego jak tamten sezon już nie może być.Jak bardzo się myliłem. Rafał spoczywaj w pokoju [']
Ostatnio zmieniony 30 maja 2004, o 22:46 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
- motorlublin
- Szkółkowicz
mis-yogi pisze:NO szkoda chlopaka i to bardzo.
Gigi skad masz takei informacje ze zabrali mu prawko??i nie wiem do konca czy jest to tak z tym ze jak zabiora prawko to licencja traci waznosc bo w koncu chrzanowski jezdzil na zuzlu mimo ze prawka nie mial.
no widzisz mam , to niestety prawda
PAmietasz swego czasu jak Dados nie jeździł , niby kontuzja?? Guzik prawda zabrali mu prawko na dyskotece w GArbowie , wiem bo mam tam rodzinę która znała Dadiego , on był z Piotrowic Wielkich , tam się wszyscy znają.
-
Piotrbaz
4 lata temu brał narkotyki i przestał ale znowu w ostatnim czasie do nich powrócił .. zabrali mu prawko bo miał 0,8 promila jak jechał wozem .. mój kumpel gadał z jego dziewczyną...
nie bede przeklinał bo nie mam siły i nei ma to większego sensu ale dlaczego kurczę ... DLACZEGO?????????????????????????????????
["]["]["]["]["]["]["][']
nie bede przeklinał bo nie mam siły i nei ma to większego sensu ale dlaczego kurczę ... DLACZEGO?????????????????????????????????
["]["]["]["]["]["]["][']
Pamietam za co pauzowal duet szewczyk mordel ale od tamtego czasu zmienily sie przepisy i teraz juz nie trzeba miec prawa jazdy na motocykl aby uzyskac licencje zuzlowa.
a po drugie to ja nie mowie ze nie wieze w to ze zabtrali mu prawko tylko sie pytam skad wiesz tak z ciekawoscia nie powiedzialem ze nie wierze.
a po drugie to ja nie mowie ze nie wieze w to ze zabtrali mu prawko tylko sie pytam skad wiesz tak z ciekawoscia nie powiedzialem ze nie wierze.
mis-yogi pisze:Pamietam za co pauzowal duet szewczyk mordel ale od tamtego czasu zmienily sie przepisy i teraz juz nie trzeba miec prawa jazdy na motocykl aby uzyskac licencje zuzlowa.
napisali tak na wp i na paru innych portalach
METHANOL ADVENTURE TEAM
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Dzięki za to, że jednoczycie sie z nami w bólu. Nie macie pojęcia jaki to był szok. A atmosfera jak na cmentarzu. Cisza jak makiem zasiał. Zero okrzyków, petard i trąbek. Poprostu grobowa cisza.
To z tym prawkiem to prawda. Zabalował wczoraj (nie wiadomo czy tylko alkohol) i zatrzymały go pałki i prawko poszło sie ... ale to nie koniec problemów "Kurmanka". Pare tygodni temu pobił barmana jednego lokalu i ma założoną sprawę o pobicie w sądzie.
Nie mamy pojęcia co sie z nim stało. Jestem w jego wieku i mam podwójnego doła. Życie jest podłe
Jeszcze raz dzięki
To z tym prawkiem to prawda. Zabalował wczoraj (nie wiadomo czy tylko alkohol) i zatrzymały go pałki i prawko poszło sie ... ale to nie koniec problemów "Kurmanka". Pare tygodni temu pobił barmana jednego lokalu i ma założoną sprawę o pobicie w sądzie.
Nie mamy pojęcia co sie z nim stało. Jestem w jego wieku i mam podwójnego doła. Życie jest podłe
Jeszcze raz dzięki