Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Kondi

#951 Postautor: Kondi » 16 stycznia 2004, o 22:32

Ale wam się wszystkim nudzi.Te dywagacje nad Dadosem są żałosne.Ci co na niego psioczą będą go oklaskiwać jak będzie mijał metę na pierwszym miejscu.Dajcie chłopakowi spokój.Co będzie to będzie,a wy i tak nie macie na to wpływu...

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#952 Postautor: :Radim: » 17 stycznia 2004, o 00:32

sory ale czy ktos ma informacje na temam naszych juniorow mam nadzieje ze dzialacze o nich nie zapomnieli :)
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#953 Postautor: Gelo » 17 stycznia 2004, o 02:08

toni pisze:To co napisałem to nie jest komplement i Ty dobrze o tym wiesz......a przynajmniej powinieneś wiedzieć

Masz widze jakies problemy ze sobą. Trudno. Są inne miejsca na leczenie kompleksów. pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#954 Postautor: Radzio » 17 stycznia 2004, o 07:50

Ja byłeb, będę i jestem za tym, żeby Dadiego ściągnąc do Lublina. i tak jak napisał Maxx bedzie to dla neigo bardzo dobre po pierwsze będzie mógł sie odbudować psychicznie i żużlowo no i Lublin to lublin (sprawy prywatne) :)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#955 Postautor: Maxx » 17 stycznia 2004, o 09:56

Łoptymista pisze:Wyjaśnienie jak wyjaśnienie....
Nie to, żebym wiedział o sprawie dużo więcej. Nie specjalnie wierzę w aspekty pozamaterialne, ale... wielkie dzięki za poszerzone wyjaśnienie.

Nerwowy wcale nie jestem. Złość i tak mi nie zaszkodzi... ciesz się, że mnie nie widzialeś :). Optymistą jestem programowym. Tylko nie wiem czy lepiej będzie dla nas, żebyśmy mieli Dadosa czy nie.

A czy ja napisałem gdziekolwiek, że chodzi o aspekty pozamaterialne? napisałem jedynie, że chodzi o sprawy natury prywatnej niekoniecznie powiązane z żużlem a to zasadnicza różnica. Od strony materialnej natomiast istotne jest to, ze o czym już niejednokrotnie pisałem w Lublinie Robert ma zapewnionego sponsora, ktory w przypadku podpisania przez niego umowy startów w Lublinie gotowy jest wyłożyć sporą kasę. Wszystkim przeciwnikom ściągniecia Roberta do Lublina powiem tyle, że po pierwsze nie muszą bać się o jego forme psychiczna, bo ta jest całkowicie OK a po drugie Dadi jest zawodnikiem, którego nam brakuje a to z kolei z dwóch powodów. Pierwszy to taki, że jest doświadczonym, mającym spore umiejętności zawodnikiem, gwarantującym pewien (wysoki) poziom, a po drugie wchodzi w gre tutaj efekt marketingowy jego ewentualnego transferu i tego chyba akurat specjalnie tłumaczyć nie muszę. Dados w składzie to na pewno więcej kibiców na trybunach a wiec i większa kasa dla klubu. Ja prywatnie widzę zdecydowanie więcej plusów ściągniecia go do Lublina jak minusów, ale ktoś może się ze mną nie zgodzic.

Pozdrawiam

Step

#956 Postautor: Step » 17 stycznia 2004, o 10:19

Witam,
Ja również uważam, że Robert Dados to dodatkowa publiczność na meczach.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#957 Postautor: Lublin_Fan » 17 stycznia 2004, o 10:22

Maxx pisze:Robert ma zapewnionego sponsora, ktory w przypadku podpisania przez niego umowy startów w Lublinie gotowy jest wyłożyć sporą kasę

Seat Euromarketing? :lol:
Powstałby team Seata: Dadi i Piszcz.
Całkiem spoko :)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#958 Postautor: Maxx » 17 stycznia 2004, o 10:28

Lublin_Fan pisze:
Maxx pisze:Robert ma zapewnionego sponsora, ktory w przypadku podpisania przez niego umowy startów w Lublinie gotowy jest wyłożyć sporą kasę

Seat Euromarketing? :lol:
Powstałby team Seata: Dadi i Piszcz.
Całkiem spoko :)

He he, kto wie...?:):):)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mescalito

#959 Postautor: mescalito » 17 stycznia 2004, o 10:35

Szkoda że został zamknięty wątek "Dados z nami?" Widzę że większość wpisów dotyczy właśnie Roberta i może warto poświęcić mu osobny wątek. Ja należę do gorących zwolenników tego zawodnika i brałbym go w ciemno nie obawiając się o jego niedyspozycje i czekam z ogromną niecierpliwością jak potoczą się dalej sprawy.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#960 Postautor: Maxx » 17 stycznia 2004, o 10:41

mescalito pisze:Szkoda że został zamknięty wątek "Dados z nami?" Widzę że większość wpisów dotyczy właśnie Roberta i może warto poświęcić mu osobny wątek. Ja należę do gorących zwolenników tego zawodnika i brałbym go w ciemno nie obawiając się o jego niedyspozycje i czekam z ogromną niecierpliwością jak potoczą się dalej sprawy.

Ale po co drugi wÄ…tek, kiedy i tak wszystko na ten temat pisze siÄ™ tutaj?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mescalito

#961 Postautor: mescalito » 17 stycznia 2004, o 10:54

Maxx pisze:Ale po co drugi wÄ…tek, kiedy i tak wszystko na ten temat pisze siÄ™ tutaj?
Pozdrawiam

A po to że mam taką zachciankę że chciałbym na temat Dadiego wypowiadać się w osobnym wątku i nie tylko ja mam taką zachciankę. W sprawie Dadosa zrobiło się bardzo gorąco i jestem na TAK dla otwarcia wątku o Robercie tym bardziej że jest zawodnikiem dosyć kontrowersyjnym i chyba nie unikniemy w końcu wątu o Dadim. :twisted:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#962 Postautor: Radzio » 17 stycznia 2004, o 11:00

Jajestem całkowicie za ściagnięciem dadosa do Lublina. Jedynie obawiam sie tak jak większośc czy nie będzie wywyjał róznych ekscesów ale kto nie ryzykuje to nie ma. Osobiście uważam że Dadi będzie strzałem w 10 tak jak psiałem o Śledziu trafilem to może i teraz trafie:)

harry
Trener

#964 Postautor: harry » 17 stycznia 2004, o 11:28

Nie podniecajcie się za bardzo jeszcze tym Dadosem i dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Chodzą słuchy, że Rusko nie odda go za darmo a wręcz będzie chciał na nim trochę zarobić a to są już duże pieniądze i nie wiadomo czy będzie nas stać na wypożyczenie Roberta. Lepiej się nie rozczarować.

max3
Zawodowiec

#965 Postautor: max3 » 17 stycznia 2004, o 12:00

Mam nadzieje ,ze wyjdzie nam transfer z Dadosem i sadze ,ze bedzie liderem druzyny a moze mi ktos odpowiedziec czy Sledz jest juz wypozyczony bo we wroclawskich gazetach pisali ,ze juz go Wrocalw wypozyczyldo Lublina.

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#966 Postautor: kuba » 17 stycznia 2004, o 12:30

bardzo możliwe że ze śledźem jest juz wszystko załatwione ale my oficjalnie dowiemy sie na konferencji a konferencja bedzie jak jeszcze zdobedziemy jednego seniora martwi mnie jedno wygląda na to ze bedziemy mieli taki sqad
1 Śledź
2 Dados;Dym:Andy
3 Piszcz
4 Knapp
5 Karlsson
6 Jeleniewski
7 Stachyra

A Jezeli bedzie sytuacja ze ktos z nich nie bedzie dobrze jeźdźił o Piszcza bym był spokojny ale Knapp czy śledź moga wcale nie błyszczeć Śledź jeżdżił super ale w tym sezonie moze juz tak dobrze nie byc także co wtedy zrobimy ?? ale jak juz ktos powiedział zeby wygrac trzeba ryzykowac

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#967 Postautor: Radzio » 17 stycznia 2004, o 12:33

Z Darkiem jeszcze trzeba chwilke poczekać i bedzie wszystko wiadome:) powiem tyle jest bardzo blisko przejścia ale jeszcze chyb anie przeszedł:)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#968 Postautor: Mars » 17 stycznia 2004, o 12:57

co o Åšledzia to mozna byc spokojnym napewno bedzie unas startowal w jego slady mam nadzieje ze pojdzie i Robert i wszystko skonczy sie bardzo pomyslnie dla naszego klubu .Dados poprostu chyba zrozumial ze dobrze mu zrobia starty w nizszej lidze aby odbudowac nieco swoja pozycje w zuzlu i jezeli donas trafi to jakos jestem spokojny napewno bedzie mocnym punktem naszej druzyny i w parze z Darkiem beda poprostu trudni do objechania
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#969 Postautor: fcb » 17 stycznia 2004, o 13:20

ja osobiście jestem wkurzony. Inne kluby bez przerwy pracują , niektóre (gdańsk,ostrów) mają pełne składy a u nas pan prezes milczy. Na co oni czekają, wiem ,że jestem bardzo niecierpliwy ale wkurza mnie to. Nie wiadomo co będzie z Robertem , Andym i Dymem. Karol podpisał kontrakt z rzeszowem. Dym możliwe ,że będzie jeździł w ostrowie. Z Adndym rozmawia także Grudziądz, a Dados . :?: ....hm. On już kilka razy próbował popełnić samobójstwo. Jeśli zarząd jeśli zarząd nie zacznie zapiepszać to nici z awansu. :( :( :(
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#970 Postautor: kuba » 17 stycznia 2004, o 13:24

nic synek nie dygaj wprowadził nas siwek do 1 ligi to i do extra nas wprowadzi poprostu trzeba mu zaufac i wierzyc ze wie co robi ja mu wierze

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#971 Postautor: Radzio » 17 stycznia 2004, o 13:31

grzegorzmigal pisze:ja osobiście jestem wkurzony. Inne kluby bez przerwy pracują , niektóre (gdańsk,ostrów) mają pełne składy a u nas pan prezes milczy. Na co oni czekają, wiem ,że jestem bardzo niecierpliwy ale wkurza mnie to. Nie wiadomo co będzie z Robertem , Andym i Dymem. Karol podpisał kontrakt z rzeszowem. Dym możliwe ,że będzie jeździł w ostrowie. Z Adndym rozmawia także Grudziądz, a Dados . :?: ....hm. On już kilka razy próbował popełnić samobójstwo. Jeśli zarząd jeśli zarząd nie zacznie zapiepszać to nici z awansu. :( :( :(
Skad wiesz, że zarząd nic nie robi??? że niechca ci powiedziec to znaczy ze nic nie robią??? tak jak ktoś już wcześniej powiedizał mowa jest srebrem a milczenie złotem albo coś takiego:) ale juz wyzej było pisane dla zcego zarząd nie mówi z kim gada i na jakich jest etapach rozmów.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#972 Postautor: Gelo » 17 stycznia 2004, o 14:02

Odpowiadając na pytanie o Darka, to nie ma on jeszcze podpisanego kontraktu. W grę wchodzi tylko wypożyczenie z Wrocławia za ponoć niewielkie pieniądze i teraz ruch po stronie naszych działaczy. Co do Dadosa - to zgadzam się z Harrym - gorączkowanie się jest złym doradcą, bo potem (odpukać) nic z tego nie wyjdzie i pojawią się pretensje kibicow. Trzeba wierzyć w dyrektora, bo jak dotychczas nie popełnił błędów.

Awatar użytkownika
racingg

#973 Postautor: racingg » 17 stycznia 2004, o 14:55

Jesli nie Smith, Dym lub Dados to kto?
Reforma sprawiła, że brakuje zawodników, którzy mogliby z powodzeniem jeździć w pierwszej lidze.
Transfer Dadosa nawet przy konieczności wyłożenia za niego sporej kasy wydaje się być opłacalny. Oznaczałby on powrót do starych dobrych lat, i Ci którzy przestali chodzić na żużel po epoce Hansa Nielsena znów wróciliby na stadion. Więc kwota za wypożyczenie mogłaby sie zwrócić. O ile nie byłoby to więcej niż 100 tyś złotych. Za dobrym wynikem idą pieniądze dlatego opłaca się zainwestować w ludzi, którzy mogą taki wynik zagwarantować.
Dados bez wątpienia byłby wzmocnieniem, chyba że znów "pojechał by" na mecz tak jak w Szwecji, a potem przepadł na kilka dni jak kamień w wode...
Ale jest ryzyko, jest zabawa...

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#974 Postautor: bartosch » 17 stycznia 2004, o 15:58

witam po przerwie... trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i spokojnie "czekac az w pelni dojrzeje" sklad osobowy:) moim zdaniem bedzie to dla nas dobry sezon zakonczony awansem do extraligi... czego sobie i Wam zycze!
carpe diem!

Piotrbaz

#975 Postautor: Piotrbaz » 17 stycznia 2004, o 20:30

ehh...dzieje sie to czego sie obawiałem.....kibice w tej chwili znają więcej plotek niz faktów i mnie to irytuje.. owszem mozna spekulowac ale jeżeli slysze ze zalozmy zawodnik X jest w klubie Y a za dwa dni wszyscy pishą ze ten zawodnik tak naprawde to jeszcze nic nie podpisał a jeszcze poźniej okazjue sie ze jusm miał kontrakt podpisanmy z druzyną Z

wiem ze to pomieszane ale tak to w skrócie wyglada

mi sie juzh pomieszało to sie pytam czu baran jush podpisał ?? kontrakt?
(z jakÄ… kolwiek druzyna)