Skład na sezon 2009 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Skład na sezon 2009 :)

#951 Postautor: harry » 7 stycznia 2009, o 12:30

FREDek pisze:Kolega pracujacy w Ratuszu podsluchal, ze p.W interesuja - Piszcz, Truminski, Frankow
i...Czerwinski. Przekazal DJ PEPE. Przepraszam.

Bardzo sprytna manipulacja kolegi FREDka. Na pewno jak-iegoś/-ąś W. interesują wyżej wymienieni ale na 100% nie chodzi tutaj o p. Wojciechowskiego. Dlatego tak jak wspomina wyżej kolega go!, możemy spać spokojnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#952 Postautor: Radzio » 7 stycznia 2009, o 12:49

hmm..

Nawet ja się powoli niecierpliwie z ta licencją :)
Naprawdę jeszcze można, zmontować niezły skład na 2 ligę. Też się pobawię w typowanie.
Jak by się udało ściągnąć braci Rempałów (Jacek prezentuje dobry poziom, a Tomek nigdy nie udaje, jak słabo jeździe to naprawdę mu nie idzie).

Do tego Dawid Stachyra (choć w to nie wieże aby przyszedł do Lublina jeździć w 2 lidze) no chyba, że Jasiek chce robotę mieć ;)

Klimek, Michaluk plus 3-4 obcokrajowców.

Skład piękny na 2 ligę :)

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#953 Postautor: FREDek » 7 stycznia 2009, o 13:17

Skoro podpisałem sie, to ja dostarczylem tego posta.
A skoro Harry tak duzo wiesz, to rodzi sie pytanie , kto tu rzadzi TY, czy p.W ?
Ostatnio zmieniony 9 stycznia 2009, o 23:54 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

harry
Trener

#954 Postautor: harry » 7 stycznia 2009, o 13:21

No dokładnie tak. Kolega jest kierowcą i wozi prezydenta p.W (asilewskiego) i pewnie też p.W (ysockiego) i również pogada z radnym p.W (ięckowskim), więc na pewno wie dużo :shock: :) .
Ja po prostu zadzwoniłem do pana Wojciechowskiego i o to się spytałem. Czy to takie trudne?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#955 Postautor: Łoptymista » 7 stycznia 2009, o 14:04

FREDek pisze:Skoro podpisałem sie, to ja dostarczylem tego posta.Kolega jest kierowca, wozi urzednikow
miejskich, wiec moze to i owo uslyszec, a nawet porozmawiac z prezydentem, radnymi itp.
A skoro Harry tak duzo wiesz, to rodzi sie pytanie , kto tu rzadzi TY, czy p.W ?

pieknie spaliles informatora

gratki
to nic ze informator ma klopoty ze sluchem, ale po kiego diabla piszesz publicznie o nim na forum? to ma byc kara za nieprawdziwe wiadomosci?

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#956 Postautor: FREDek » 7 stycznia 2009, o 14:50

Na szczescie kierowcow jest kilku, a moze to nie ..kierowca tylko..[.?] jeden z dyrektorow,np.
ds.sportu [tez z nim pracowalem] albo sprzataczka-WSTAW KOGO CHCESZ LOPTYMISTO.

Poza tym - czytajac forum - mam nieodparte wrazenie, ze niektorzy wiecej wiedza niz pisza.
Gdy padlo nazwisko Frankow, to Gawrzyk tak, napisal jakby WSZYSTKO o nim wiedzial.
Gdy padaja inne nazwiska, to Harry[ nie] potwierdza i [nie] zaprzecza tak, jakby WSZYSTKO
wiedzial lepiej od prezesa klubu.
Stad moj post, stad kij w mrowisko.Uderz w stol , a nozyce sie odezwa.
p.s. O Piszczu i Frankowie wypowiadal sie sam zainteresowany na lamach Dziennika W.
DJ PEPE.
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Speedway Fan
Senior

#957 Postautor: Speedway Fan » 7 stycznia 2009, o 14:55

1. Kierowca ma zawsze racje
2. Jezeli nie ma racji patrz punkt 1
:lol:

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#958 Postautor: FREDek » 7 stycznia 2009, o 15:18

Dziennik Wschodni 6.01 2009 r. art. pt.Tor juz zaklepany- sternik KMz Lublin Zbigniew
Wojciechowski wypowiada sie -jednym z zawodnikow bylby T. Piszcz [.. ] takze M. Frankow.
Podpisal art. [ART]
I co sie zmienilo od wczoraj ?
DJ PEPE

Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#959 Postautor: Łoptymista » 7 stycznia 2009, o 15:49

Nic takiego Wojciechowski nie mowi

To redaktor dopisal od siebie, a Ty nie dales jednego slowka:

Nieoficjalnie mówi się, że jednym z zawodników jeżdżących w KMŻ byłby Tomasz Piszcz. Propozycję mógłby otrzymać także Mariusz Franków.

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#961 Postautor: FREDek » 7 stycznia 2009, o 16:51

Nietrudno sie domyslic, kogo autor artykulu mial na mysli, dokladniej od kogo zaczerpnal info o
przyszlych zawodnikach.Wiadomo, ze nie mogl powolac sie na Wojciechowskiego.
Wiadomo, ze trzeba czytac miedzy wierszami .Wiadomo, ze nie mogl napisac oficjalnie.
Jednym slowem - NiC nie wiadomo i tak trzymac, panowie.

Nie jestem dziennikarzem, tylko uczestnikiem forum.
Jakiego informatora spalilem? Coz to za slownictwo ? Jakiez to wazne tajemnice? ZENADA!!

Dlaczego nikt nie zareagowal na wazniejsze pytanie, kto tak naprawde rzadzi klubem?

Do Gawrzyka-skad wiesz, ze Frankow przyjedzie do Lublina z innym klubem i [ nie ] udzieli
wywiadu? Po prostu napisz, z ktorym, jak wiesz i tyle, proste ? Niestety ja nigdzie nie znalazlem
info , gdzie podpisal, dlatego moglby jezdzic u nas.
DJ PEPE

Obrazek

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#962 Postautor: Mars » 7 stycznia 2009, o 16:57

Jutro czwartek pozniej piatek nastepnie koniec miesiaca a unas jak zwykle niedlugo beda kontrakty,wiec wszystko postaremu.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#964 Postautor: FREDek » 7 stycznia 2009, o 17:06

Dziekuje, a co z Czerwinskim? i innymi? oficjalnie czekamy do 23.01.2009, a nieoficjalnie???

Do Loptymisty-po cytowanym przez Gawrzyka art. jest dopisek-nieoficjalnie bedzie jezdzil
w Orle Lodz. Jak myslisz, skad wiedza? Przepraszam dywaguja.
DJ PEPE
Ostatnio zmieniony 7 stycznia 2009, o 17:16 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

Speedway Fan
Senior

#965 Postautor: Speedway Fan » 7 stycznia 2009, o 17:14

Mars pisze:Jutro czwartek pozniej piatek nastepnie koniec miesiaca a unas jak zwykle niedlugo beda kontrakty,wiec wszystko postaremu.

To wybierz sie do pzm i ich pogon by dali szybciej ta licencje!! a nie jeczysz tylko

Harry napisal: Ale ktoś pisał, że kontrakty będą w poniedziałek? Ja pisałem, że będą w tym tygodniu. I dalej mam taką nadzieję, ze tak będzie. Chociaż nie wykluczone, że zostaną jakiś czas w tajemnicy.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#966 Postautor: Sledzio » 7 stycznia 2009, o 17:32

Cieszę się ze żużel zawodowy wraca powoli do Lublina.
Oby się udało, całe wojsko na kruczka trzyma kciuki za powrót drużyny z Lublina do 2 ligi.
I broń Boże trumińskiego NIE do lublina.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#967 Postautor: Cooper » 7 stycznia 2009, o 18:16

meesha pisze:
tezetomaniak pisze:moze ktos powinien uswiadomic pewne osoby o zajściach z Grudziądza :roll:
To moze ja :)

Ilu was było :?: W Grudziądzu ilu was było :?:
Ilu was byłooooo :?: W Grudziądzu iluuuu was byyyyło :?:

Jak dobrze pamiętam - czteru 8) Pozdrawiam

Ototo, moj najbardziej prestizowy wyjazd ever::) Zawsze chcialem byc na takim "exclusive" i wtedy sie udalo:D No ale bylo nas lekko wiecej niz czteru bo jeszcze harry i shack na trybunie siedzieli. Choc harry dlugo nie usiedzial w momencie "zajsc z Grudziadza":) Ale moze juz nie bede tej traumy przywolywal:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#968 Postautor: Mars » 7 stycznia 2009, o 19:41

Speedway Fan pisze:
Mars pisze:Jutro czwartek pozniej piatek nastepnie koniec miesiaca a unas jak zwykle niedlugo beda kontrakty,wiec wszystko postaremu.

To wybierz sie do pzm i ich pogon by dali szybciej ta licencje!! a nie jeczysz tylko

Harry napisal: Ale ktoś pisał, że kontrakty będą w poniedziałek? Ja pisałem, że będą w tym tygodniu. I dalej mam taką nadzieję, ze tak będzie. Chociaż nie wykluczone, że zostaną jakiś czas w tajemnicy.

Słuchaj mnie w odróżnieniu od ciebie interesuja konkrety a nie stara śpiewka jezeli znowu ma to tak wygladac(budżet = dotacja z miasta plus liczenie na frekwencje) to ja dziękuje.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Speedway Fan
Senior

#970 Postautor: Speedway Fan » 7 stycznia 2009, o 19:48

Sluchaj, a mnie nie chce sie codziennie czytac tego samego.
Bedzie cos to bedzie, a jak nie to nie.

Czarek
Trener

#971 Postautor: Czarek » 7 stycznia 2009, o 20:04

Niektórzy forumowicze niecierpliwią się jak jakieś pindy przed pierwszym razem. Tymczasem wiadomo, że żadnych rewelacji nie będzie, ale może być - jak na lubelską posuchę - całkiem przyjemnie. Tak czy owak coś będzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#972 Postautor: sadychor » 7 stycznia 2009, o 21:58

Reka w gore, ktory się niecierpliwil :lol: :lol:
Czy ktokolwiek ze snujacych tutaj plany mysli, ze ma jakikolwiek wplyw na to co bedzie ? Nie ma co sie spinac, wszystko tak naprawde bedzie jasne w kwietniu.
Bkapust, ja mam elp(i)eca w domu, ognisk nie urzadzam, ciezko sciany doczyscic.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

harry
Trener

#973 Postautor: harry » 7 stycznia 2009, o 22:02

FREDek pisze:Jednym slowem - NiC nie wiadomo i tak trzymac, panowie.

Doświadczenie życiowe już prawie wszystkie kluby nauczyło tego, że negocjacje z zawodnikami przeprowadza się w tajemnicy.
Dlaczego nikt nie zareagowal na wazniejsze pytanie, kto tak naprawde rzadzi klubem?

Robi się bardzo interesująco. Czyżbyś sugerował, że to nie Zbyszek Wojciechowski rządzi klubem? To chyba nie mała sensacja. Jakbyś mógł uszczknąć chociaż rąbka tajemnicy nie tylko ja byłbym wdzięczny.

Kalhorn
Junior

#974 Postautor: Kalhorn » 8 stycznia 2009, o 09:50

Lepiej jak nie ma informacji o kontraktach (zreszta jakich kontraktach skoro nie ma licencji), niz mialoby to dzialac tak jak jest to w Pile.

Zbigniew Czerwinski:
"Powiem panu szczerze, ze przeczytalem ostatnio na portalu SportoweFakty.pl taka informacje i bylem naprawde zaskoczony! Pierwszy raz slysze o takich rozmowach. Jestem bardzo zdziwiony informacja o tym, ze negocjuje z klubem z Pily. Najwyrazniej ktos opowiada dziwne rzeczy. Te informacje sa wyssane z palca."

Za: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... o-rozmowa/

Ps. Tomicek w KMŻ. Info 100%. Wizje mialem. ;)

go!
Trener

#975 Postautor: go! » 8 stycznia 2009, o 10:25

harry pisze:Robi się bardzo interesująco. Czyżbyś sugerował, że to nie Zbyszek Wojciechowski rządzi klubem?

A tak przy okazji zapytam:
Czy "Zbyszek Wojciechowski" ma wystarczajaco duze doswiadczenie w tej materii aby rzadzic klubem zuzlowym?
Popatrz: Lato ma wieksze w pilce noznej a w PZPNie jest tylko marionetka niejakiego Grenia :) :lol: I to tez juz niedlugo :)

A tak powaznie, jakie funkcje w KMZ bedziecie pelnic Ty i Gawrzyk? Pytam o funkcje oficjalne jak i nie (czyli np. kolezenskie wsparcie czy fachowa porada)