Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
no no no dobrze kombinujesz :p
Pytanie najważniejsze, wystartujemy w piątek z '' Zółto - biało -niebiescy '', czy próba w Miszkolcu [ płyte wezme , jadę z Dobkiem
] , a moze na wegierskim owalu [ wezcie tekst ] ? ?
Co do Labado to moze znalazlo by sie wersje jakas bez tekstu?
Myślę że FK by tekstem nadgonil
Tylko że muzyka nie może być za głośnio 
Myślę że FK by tekstem nadgonil
- Egon
- Zawodowiec
Pepe powinienes zapytac raczej naszych zawodnikow czy zamierzaja w piatek wygrac bo to nieodzownie potrzebne zeby to spiewac/grac
Ale piosenka mi sie jak najbardziej podoba i pewnie sporo osob by pospiewalo 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Egon pisze:Pepe powinienes zapytac raczej naszych zawodnikow czy zamierzaja w piatek wygrac bo to nieodzownie potrzebne zeby to spiewac/gracAle piosenka mi sie jak najbardziej podoba i pewnie sporo osob by pospiewalo
Zamierzają i ...słuchają, nie tylko dopingu , ale i muzyczki. Ostatnio miałem wizyty ''w budzie '', żeby grać [ rockowo ! ] i prośby od naszych zawodników o nagranie płyt z muzą graną na stadionie. Widać im się podoba
- Egon
- Zawodowiec
DJPEPE pisze: (...) i prośby od naszych zawodników o nagranie płyt z muzą graną na stadionie. Widać im się podoba
Tylko chyba nie kazdy na taka plyte zasluguje:] (MessingGate):] sorki ze tu to wtracam ale jakos tak nie moglem sie powstrzymac..
Ja tez chce rockowo
Motor! Motor! Tylko Motor!
Propozycje na 17.07.2009 są następujace
= przed zawodami - Scorpions , Judas Priest , Iron Maiden, Metallica , Def Leppard , TSA , Nazareth , Bon Jovi , Opus , Chris Rea, The Shadows - czyli od ostrego do ..łagodnego
= w trakcie - spróbuję połączyć lata 70 z heavy metalem, np. M. Jackson '' Beat It '' + Saxon '' Freeway Mad '' , D. Summer '' Hot Stuff '' + Dream Evil ''The Sledge '', D. Ross '' Upside Down '' + Manowar ''Kings of Metal ''- więcej się nie zmieści ? [ DOPING ]
= przed zawodami - Scorpions , Judas Priest , Iron Maiden, Metallica , Def Leppard , TSA , Nazareth , Bon Jovi , Opus , Chris Rea, The Shadows - czyli od ostrego do ..łagodnego
= w trakcie - spróbuję połączyć lata 70 z heavy metalem, np. M. Jackson '' Beat It '' + Saxon '' Freeway Mad '' , D. Summer '' Hot Stuff '' + Dream Evil ''The Sledge '', D. Ross '' Upside Down '' + Manowar ''Kings of Metal ''- więcej się nie zmieści ? [ DOPING ]
Ja tylko poproszę o ciut głośniejsze granie niż w niedziele. Szczególnie jak doping będzie taki sam 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
dzisiejsza oprawa i doping były wyśmienite! oby tak dalej ! 
kylong pisze:Szczególnie jak doping będzie taki sam
Nooo dzis bylo niezle. Mecz bez specjalnych emocji, brak kibicow gosci, a mimo tego dzisiejszy doping i oprawe oceniam na mocna czworke w skali szkolnej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Stać nas na więcej, ale było bardzo dobrze. Szczególnie uwzględniając pogodę, frekwencje oraz mało atrakcyjnego rywala.
Najfajniej wychodziły szkocje. Zadziwiająco dobre fale i doping na dwie strony.
Oprawa muzyczna pozytywnie- ciekawy dobór, odpowiednia głośność, wyciszanie podczas prób dopingu:)
Brawa dla byłego FK za oprawę- transparent i dym
Najfajniej wychodziły szkocje. Zadziwiająco dobre fale i doping na dwie strony.
Oprawa muzyczna pozytywnie- ciekawy dobór, odpowiednia głośność, wyciszanie podczas prób dopingu:)
Brawa dla byłego FK za oprawę- transparent i dym
ogolnie doping dzis chyba najlepszy w tym sezonie
te szwecje
i fale byly ozdoba calego widowiska dzis ;]
te szwecje
Dla mnie , PANOWIE i PANIE , SUUUUppperr. Trochę zmieniłem repertuar , ale to ... GORĄCO . Ufff!
meesha pisze: Aaa niech tam, dam 4+
Normalnie SKNERA...ten Meesha !
Dla mnie dzisiejszy doping i oprawa to MISTRZOSTWO SWIATA.
"Sektor nadrzeczny" - skad macie tyle pary? Czyzby milczenie w meczu z Opolem podwoilo Wasze mozliwosci?
REWELACJA - poczawszy od rozwiniecia pieknego powitania Tomka w odpowiednim momencie, po ognie i
wciagniecie calego stadionu w "szkocje" ( bez pomocy spikera chyba nie udaloby sie).
Gdyby byly jakies kary za ogien, deklaruje dorzucic sie do mandatu. DJ PEPE rowniez gral jak natchniony.
DZIEKUJE WAM, BYLO PIEKNIE !
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Normalnie SKNERA...ten Meesha !
No coz, moze jestem wobec nas (kibicow organizujacych oprawy) troche bardziej wymagajacy
Zla wiadomosc jest taka, ze - z tego co mi wiadomo - od 1 sierpnia wchodzi nowelizacja ustawy o bezpieczenstwie imprez masowych i teraz juz bedzie calkiem lipa z jakakolwiek pirotechnika. Ale bedziemy obserwowac sytuacje i kombinowac jakos, dzis ognie odpalalismy zupelnie "na legalu", za zgoda dyrektora klubu i szefa ochrony wiec mandatow sie nie spodziewamy raczej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Pojechac czasem z Wami na forum i pomaga 
I mozna bez heavy metalu pograc na didzejce. Wyyyypaaaas !
Poklony panowie i panie.
I mozna bez heavy metalu pograc na didzejce. Wyyyypaaaas !
Poklony panowie i panie.
No powiem że spisaliście się na medal. Dawno nie widziałem takiego dopingu na żużlu, oj dawno.
Ważne, żeby ludziom przychodzącym na mecze uświadamiać, że dopingować NASZĄ drużynę to honor, a nie wstyd. Nie ważne ile masz lat, gdzie pracujesz. Na meczu WSZYSCY jesteśmy kibicami. Zachęcajmy innych do aktywniejszego udziału w dopingu na meczu. Jak widać było dzisiaj nie musi być to arcyważny mecz przy komplecie publiczności. Krzyknąć w odpowiedzi parę razy "MOTOR" albo klasnąć w łapki to tak niewiele - a jak może być fajnie?!!
Zacznijmy od małych kroczków: wspólne brawa, fala, szkocja, odpowiedź drugiej strony na "kto wygra mecz?". Wiele tu może pomóc spiker, tylko bardziej musi to CZUĆ - kiedy śpiewamy, kiedy wstajemy itd. ! A potem zobaczycie - przyjdzie czas, że cały stadion kiedyś będzie śpiewał na stojaka.
Dziś było SUPER. I tak trzymać!
Zacznijmy od małych kroczków: wspólne brawa, fala, szkocja, odpowiedź drugiej strony na "kto wygra mecz?". Wiele tu może pomóc spiker, tylko bardziej musi to CZUĆ - kiedy śpiewamy, kiedy wstajemy itd. ! A potem zobaczycie - przyjdzie czas, że cały stadion kiedyś będzie śpiewał na stojaka.
Dziś było SUPER. I tak trzymać!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Mysle, ze dzis nawet przyszli wielcy prawnicy jechali szkocje. Czy nie ?
Spiker Mario w Lublinie robi naprawde dobra robote. Jak prypomne sobie typa w Rawiczu to az mnie ciarki przechodza. Kolejarz wygrywa co raz 5:1 a on oglasza kolejnosc jak Marszałek Sejmu po 7 godzinach obrad 
Jesli chodzi o sam doping to pochwaly sie naleza chlopakom, ktorzy to krecili na dole. A akurat oni w zadnym FK chyba nigdy nie byli ;]
Mam pytanie do siedzacych na pierwszej prostej i wejsciu w 1 luk:
Widac bylo za transparentem te ognie czy tylko po prostu sam walacy dym? ;]
Jesli chodzi o sam doping to pochwaly sie naleza chlopakom, ktorzy to krecili na dole. A akurat oni w zadnym FK chyba nigdy nie byli ;]
Przypomniały mi się mądre słowa naszego spikera, kiedy upadł Karol... Wiem, pewnie przekręcę, ale chodzi o ogólny sens: "Nie wstydźmy się drodzy państwo, skandujmy nazwisko naszego zawodnika"
Spiker Mario w Lublinie robi naprawde dobra robote. Jak prypomne sobie typa w Rawiczu to az mnie ciarki przechodza. Kolejarz wygrywa co raz 5:1 a on oglasza kolejnosc jak Marszałek Sejmu po 7 godzinach obrad
Tylko, ze tak po prawdzie to co robi Mario u nas jest niezgodne z regulaminem. Spiker ma informowac o wydarzeniach na torze, a nie prowadzic doping. Nawet chyba jakis czas temu dostal za to upomnienie od sedziego
Widać bylo zarowno ognie za transparentem, jak i dym nad nim. Choc szczerze mowiac to spodziewalem sie wiekszego dymu po tym co bylo na probie generalnej w Ludowym
Speedway pisze:
Było wszystko ok. A nawet rewelacyjnie.
Speedway pisze:Widac bylo za transparentem te ognie czy tylko po prostu sam walacy dym? ;]
Widac bylo wszystko . Ognie wygladaly jak mleczne zarowki.Pieknie.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~