Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

Re: Treningi

#926 Postautor: janek » 18 czerwca 2007, o 11:53

Sztyvny pisze:Muzyka - pomijajac, ze byla jaka byla, to ten kto puszczal powinien zebrac ostry wpie.... za akcje, gdy podglasnial ja tak, ze az glosniki buczaly. Z calym szacunkiem, ale muzyka na zuzlu to dodatek, niech sobie bedzie, ale nie w takiej formie. Pomiedzy biegami ludzie zazwyczaj chca porozmawiac o zawodnikach, o tym co sie dzieje na torze, a puszczenie im na caly regulator muzyki srednio sprzyja.
Niech gra, ale do cholery ciszej. Umiar trzeba znac.

Dokładnie, powinno być tak jak piszesz. Ludzie k......i na Tak Głośną muzykę, jeżeli to można nazwać muzyką.

BR
Senior

#927 Postautor: BR » 18 czerwca 2007, o 12:12

Czarek pisze:"Według mnie pierwszym do zmiany powinien byc spiker.To co robił dzisiaj p.Stypuła woła o pomstę do nieba,najebany jak wazon plótł takie pierdoły że głowa mała."

Jak zwykle. Od wielu sezonów ten pan jest naszym najsłabszym zawodnikiem. Pie...y jak potłuczony.
Nie znajdzie się jakiś student dziennikarstwa, który chciałby na stadionie rozpocząć karierę? Przecież to znakomite miejsce do pokazania się, m.in. Jan Ciszewski tak zaczynał.

czemu najslabszym? przynajmniej jest wesolo :) ja tego Pana lubie, taki lokalny folklor :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#928 Postautor: InDorka » 18 czerwca 2007, o 12:20

BR pisze:(...... )przynajmniej jest wesolo :) ja tego Pana lubie, taki lokalny folklor :lol:

tak,tak,wczoraj byla ogolna wesolosc jak pan spiker "ubral" zawodnikow w kolorowe ........czepki.
Niby stwierdzil tylko oczyswisty fakt,ale bylo wesolo.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#929 Postautor: Dj_Korgi » 18 czerwca 2007, o 12:29

dobre było jeszcze z chytrym planem już nie pamiętam kogo - chyba Mariusza. "... Zawodnik specjalnie podjechał pod nie swoje pole startowe aby zmylić przeciwnika , chociaż wiedział , że to nie jego pole startowe - bardzo chytry plan... " :lol: :lol: :lol:

BR
Senior

#930 Postautor: BR » 18 czerwca 2007, o 12:34

to byla "zagrywka taktyczna Trumińskiego" :)

peter_3

#931 Postautor: peter_3 » 18 czerwca 2007, o 16:17

Ma ktos jakies fotki z turnieju??;)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#932 Postautor: bkapusta » 18 czerwca 2007, o 18:18

kuper pisze:Czemu już Franka nie lubicie??

Jakie 'juz' ? Ja go dłużej nie lubie niz wiem o jego istnieniu ;)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#933 Postautor: Torsen » 18 czerwca 2007, o 21:23

Nie wiem, jaki Meesha ma problem z ujawnieniem autorstwa muzyki, którą słyszeliśmy podczas zawodów - kompozytorem, jak twierdzą dobrze poinformowane źródła (o ile nie robią sobie jaj) jest Zdzisław Klimek.
Moim zdaniem ta muzyka była w zasadzie ok. Nie dlatego, że trafia w mój gust, ale dlatego, że nie w mój (albo Twój, Twój, albo Twój) ma trafiać. Ma się podobać przeciętnemu odbiorcy i uważam, że może mu się podobać, a przynajmniej mu nie przeszkadzać - o ile będzie grana ciszej.

bartexs1
Senior