Przypomnę ci Grzesiu sytuację Darka Śledzia, któremu też nie śpieszyło się do jazdy dla WTS-u i po prostu zaszył się na rok zanim go Siwek nie odnalazł...
Tylko że Darek ma równo pod sufitem...
Gelo pisze:Przypomnę ci Grzesiu sytuację Darka Śledzia, któremu też nie śpieszyło się do jazdy dla WTS-u i po prostu zaszył się na rok zanim go Siwek nie odnalazł...
Tylko że Darek ma równo pod sufitem...
Gawrzyk pisze:Zmiana na froncie transferowym.
Będzie dobrze:)
Scream pisze:Oj mysle ze Sledz po tych latach we Wroclawiu nie powinien mowic zlego slowa o tym klubie. Chyba lepszego miejsca na rozwoj swojej kariery by nie znalazl, a ze nic nie trwa wiecznie.... no coz taki los sportowca.
Gawrzyk pisze:w sprawie dadosa http://www.tzlublin.com
Scream pisze:Gawrzyk pisze:w sprawie dadosa http://www.tzlublin.com
i Robert pierwsze swoje kroki skierowal w strone...... Grudziadza/Lublina ?
Maxx pisze:I co wy na to?
Ściągajmy go do nas. W przyszłym tygodniu będzie w Lublinie i będą miały miejsce pewne rozmowy ale nie mam tu na myśli naszych działaczy bo o ich poczynaniach nic nie wiadomo przynajmniej oficjalnie. Robert jednak najprawdopodobniej spotka się z potencjalnym sponsorem...
Póki co nie ma co tematu rozdmuchiwac.
Pozdrawiam
Lublin_Fan pisze:Uslyszalem dzis, ze mamy zaklepany kontrakt z nowym zawodnikiem. A kto to jest to okaze sie wkrotce. W kazdym badz razie paniki nie ma.
-------Maxx pisze:I co wy na to?
Ściągajmy go do nas. W przyszłym tygodniu będzie w Lublinie i będą miały miejsce pewne rozmowy ale nie mam tu na myśli naszych działaczy bo o ich poczynaniach nic nie wiadomo przynajmniej oficjalnie. Robert jednak najprawdopodobniej spotka się z potencjalnym sponsorem...
Póki co nie ma co tematu rozdmuchiwac.
Pozdrawiam
No dobra. Zakontraktujmy jeszcze Dadiego. A jesli w trakcie sezonu przestanie mu sie podobac w Lublinie i wyprowadzi sie gdzie indziej to co wtedy??
Ps. Gelu, ja znam troche inna wersje tego powiedzenia, ale tez tu pasuje: Na zlosc mamusi odmroze sobie uszy
Gelo pisze:Zdecydowanie wolę Dadiego od Barana ale takiej pewności nie może mieć nikt - Robert to wielka niewiadoma i żadne sympatie tego nie zmienią. Może robiłby po 12 punktów, a może nie. Może stawiałby się na treningach i meczach, a może nie. Więc może u nas pojeździ, a może nie.