Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
szkoda bo wytypowałem idealny wynik walkowera 
w tym roku kazdy moze zalozyc temat czy mam czekac na jerrego? 
a wiesz czy w niedzielę będzie mecz Gorzów - Leszno czy Leszno - Gorzów?
bo ja nie
Musimy się wstrzymać do czwartku wieczorem.
damn it! Racja. Wiedzialem ze jestes jedyna wszystko ogarniajaca osoba 
Wyniki XV rundy typera podam po oficjalnym info n/t meczu Rybnik - Łódź. Na tą chwilę zwycięzcą rundy jest Mezzi z 30 punktami. Jedyną osobą, która poprawnie wytypowała zwycięzcę GP6 jest rieper.
Po oficjalnym komunikacie GKSŻ, że mecz Rybnika z Łodzią nie zostanie rozegrany podałem wyniki XV rundy typera. Zostały również uwzględnione punkty za 2 kolejne bonusy.
Wiem, wiem, widziałem. Ja postawiłem +39 i mało brakowało ... niepotrzebnie Miesiąc wyprzedzał Miturskiego 
ja kibicowalem ostro w 15 biegu Borowiczowi, bo myslalem, ze postawilem +43, a tu taka niespodzianka : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
A mi trener troche typera zawalil bo +47 postawilem. Gdyby Ty jechal w 15. biegu to by blisko bylo 
Motor mocny
Miesiąc zdobył 14 pkt., Woodward 12, jednak był niepokonany przez rywali i przywiózł płatny komplet.
Kto zostaje w takiej sytuacji zostaje najlepszym zawodnikiem?
Kto zostaje w takiej sytuacji zostaje najlepszym zawodnikiem?
Woodward
Proctor tez byl niepokonany w czterech startach. Nie można również jego uznać jako najlepszego zawodnika?
A jakby Borowicz wygrał bieg juniorski i więcej już by w meczu nie pojechał to też miałby być najlepszym zawodnikiem meczu?
Czemu nie
Myślałem, że przy ustalaniu najlepszego zawodnika bierze się pod uwagę jego średnią biegową, tak więc w przypadku tej samej średniej byliby ex aequo. Skoro drugim kryterium jest ilość biegów, to sorki za zamieszanie 
Najlepszym zawodnikiem w typerze jest zawodnik (zawodnicy), który zdobędzie największą liczbę punktów wliczając bonusy. Tak zawsze było liczone i tak jest teraz. To, że któryś zawodnik pojechał mniej biegów (w tym przypadku Proctor) to niestety pech typującego. Równie dobrze Woodward mógł być wycofany z 14 biegu.
A propos wyników ostatniego typer, to nie liczy on ostatniego meczu do sumy kolejki.

Faktycznie, zaraz poprawie. Dzięki.
edit: poprawione.
edit: poprawione.
grzesieck pisze:Hampel, nie ma innej opcji :]
Teraz to nie cwaniakuj
Hampel
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Piocze, ale co Hampel? Rozwiń posta... 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Nikt nie obstawił zawodnika meczu Puszakowskiego 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Ale Miesiaca 2 osoby tak.
Swoja droga u nas to jest jeden wielki totolotek. Tafic w zawodnika meczu to niezla sztuka. Gdzie te czasy jak Karlsson jezdzil i mozna bylo w ciemno na niego stawiac
.
Swoja droga u nas to jest jeden wielki totolotek. Tafic w zawodnika meczu to niezla sztuka. Gdzie te czasy jak Karlsson jezdzil i mozna bylo w ciemno na niego stawiac
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Deri pisze:Nikt nie obstawił zawodnika meczu Puszakowskiego
Nie do końca tak, Deri