Milosnicy Mariusza Kolanko bedza szczesliwi mogac go ogladac znowu w plastronie z koziolkiem na plastronie. Coop powinienes zabrac cala rodzine i sasiadow.
Treningi
- Łoptymista
- Trener
Re: Treningi
Szkoda... Tak czy siak dobrze ze cos sie bedzie dzialo. Ja tam sie ciesze. Szansa na zuzel bez nerwow
Milosnicy Mariusza Kolanko bedza szczesliwi mogac go ogladac znowu w plastronie z koziolkiem na plastronie. Coop powinienes zabrac cala rodzine i sasiadow.
na niedziele ile kosztuje wejściówka??
harry pisze:Wstęp co łaska do puszek ( minimum łaski określone na 5 zł).
Åoptymista pisze:Milosnicy Mariusza Kolanko bedza szczesliwi mogac go ogladac znowu w plastronie z koziolkiem na plastronie. Coop powinienes zabrac cala rodzine i sasiadow.
Nie moge sie juz doczekac
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Bez Darka i Jelenia. Sorki. Jednak ten psycholog siÄ™ przyda.
Miesiąc będzie u Ruskich.
A kto będzie ten miesiąc u Ruskich - Darek czy Jeleń?
mam nadzieje, ze na tym turnieju nie bedzie ochrony i bez problemow bedzie mozna wniesc zaopatrzenie na stadion?
pamietam, ze puchar macec na trzezwo ciezko sie ogladalo
pamietam, ze puchar macec na trzezwo ciezko sie ogladalo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:harry pisze:Bez Darka i Jelenia. Sorki. Jednak ten psycholog siÄ™ przyda.
Miesiąc będzie u Ruskich.
A kto będzie ten miesiąc u Ruskich - Darek czy Jeleń?
Nie Darek czy Jelen tylko psycholog
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Co słychać u Aloszy? Siedzi ciągle w Toruniu? Może by się pofatygował na jutrzejszy turniej...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jeszcze jest ładna. Do 18 może się wiele zmienić. 
to kto w ogóle potwierdził swój występ?? można to gdzieś zobaczyć??
pozdrawiam
pozdrawiam
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
Można, na stronie http://www.tzlublin.com
Z Rzeszowa dojadą jeszcze Lampart i Szostek, z Tarnowa Zieliński i prawdopodobnie T. Rempała. Rafał Klimek też weźmie udział w tych zawodach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Awizowane składy:
I para
Maciej Kuciapa
Dawid Lampart
II para
Marcin LeÅ›
Mateusz Szóstek
III para
Maciej Michaluk
Karol Polak
IV para
Tomasz Piszcz
Mariusz Franków
V para
Dawid Stachyra
Sebastian Trumiński
VI para
Kamil Zieliński
Szymon Kiełbasa
za SF
Czyli jakies zmiany w skladach zajda, to bardzo dobrze. Kolejny plus o wystep Rafala..miejmy nadzieje, ze pogoda sie nie popsuje.
I para
Maciej Kuciapa
Dawid Lampart
II para
Marcin LeÅ›
Mateusz Szóstek
III para
Maciej Michaluk
Karol Polak
IV para
Tomasz Piszcz
Mariusz Franków
V para
Dawid Stachyra
Sebastian Trumiński
VI para
Kamil Zieliński
Szymon Kiełbasa
za SF
Czyli jakies zmiany w skladach zajda, to bardzo dobrze. Kolejny plus o wystep Rafala..miejmy nadzieje, ze pogoda sie nie popsuje.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007, o 12:19 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
A gdzie klimek? 
Filip pisze:A gdzie klimek?
O tym zadecyduje trener Janusz Stachyra.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
DO FANKLUBU
Czy znajdą się chętni do stania z puszkami dzisiaj?
Jeżeli tak do zapraszam do klubu godzinę przed meczem.
Czy znajdą się chętni do stania z puszkami dzisiaj?
Jeżeli tak do zapraszam do klubu godzinę przed meczem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Spoko, spoko... Się znajdą. Tylko programów może trochę więcej zróbcie niż przed poprzednim sparingiem-treningiem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jest 500 szt. Na ostatnim meczu z Gnieznem zeszło 800.
To chyba wystarczy?
To chyba wystarczy?
Jeśli dobrze pamiętam to na kwietniowym "Turnieju Par"
było ze 200 i gdzieś tak w połowie zabrakło więc 500 powinno wystarczyć. Najwyżej się znów nasłucham(-y) o dziadostwie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Trening mógł się podobać. Gorzej organizacyjnie!!.
Maszyna startowa -- tradycyjnie nawalała!!, zamiast polewaczki STRAŻ, a te sample midi puszczane między biegami tragedia!!! strasznie głośno!!!!!!!!!!!!!.Dajcie z tym spokój na przyszłych zawodach.Albo niech lepiej leci w tle, a nie ile fabryka dała.
Może za pieniądze uzbierane do puszek, zakupicie nowe elektrozamki do maszyny startowej czy co tam potrzeba????
Maszyna startowa -- tradycyjnie nawalała!!, zamiast polewaczki STRAŻ, a te sample midi puszczane między biegami tragedia!!! strasznie głośno!!!!!!!!!!!!!.Dajcie z tym spokój na przyszłych zawodach.Albo niech lepiej leci w tle, a nie ile fabryka dała.
Może za pieniądze uzbierane do puszek, zakupicie nowe elektrozamki do maszyny startowej czy co tam potrzeba????
niech ktoÅ› napisze wyniki punktowe tego treningu
Dawid 14 (3,3,3,3,2*)
Seba 7 (2*,d,d,2*,3)
====================
Franek 8 (1,2*,1,3,1)
Piszcz 10 (d,3,3,1,3)
===================
Klimek 10 (3,1,3,3)
Michaluk 2 (d,1,1)
Polak 3 (1,2)
===================
LeÅ› 11 (3,2,2,2,2)
Szostek 3 (1,1,1,0,0)
==================
Kuciapa 11 (2,3,3,2,1)
Lampart 0 (olimpiada)
==================
Zieliński 1 (u,1,0,0,0)
Rempała 10 (2,3,2,1,2)
mogłem źle coś napisać, bo w kilku biegach nie byłem pewien.
Seba 7 (2*,d,d,2*,3)
====================
Franek 8 (1,2*,1,3,1)
Piszcz 10 (d,3,3,1,3)
===================
Klimek 10 (3,1,3,3)
Michaluk 2 (d,1,1)
Polak 3 (1,2)
===================
LeÅ› 11 (3,2,2,2,2)
Szostek 3 (1,1,1,0,0)
==================
Kuciapa 11 (2,3,3,2,1)
Lampart 0 (olimpiada)
==================
Zieliński 1 (u,1,0,0,0)
Rempała 10 (2,3,2,1,2)
mogłem źle coś napisać, bo w kilku biegach nie byłem pewien.
dzięki.