Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
łeee.
Gelo z Dudim podkrecili atmosfere myslalem ze ta kontuzja to wymysl kasinskiego. a swist naprawde sie polamal. szkoda.
torsen tez niewierny tomasz, nie wierzyl na slowo.
gelu, bedzie twoj wywiad ze swistem w ktorym ma byc ta cala prawda o lubelskim zuzlu? chetnie sie dowiemy bo to co mowi swistjest malo skandaliczne. juz bardziej kasinskiego pograza tekst ktory puscil do radia. za takie cos w normalnym klubie wylecialby na zbity pysk.
Gelo z Dudim podkrecili atmosfere myslalem ze ta kontuzja to wymysl kasinskiego. a swist naprawde sie polamal. szkoda.
torsen tez niewierny tomasz, nie wierzyl na slowo.
gelu, bedzie twoj wywiad ze swistem w ktorym ma byc ta cala prawda o lubelskim zuzlu? chetnie sie dowiemy bo to co mowi swistjest malo skandaliczne. juz bardziej kasinskiego pograza tekst ktory puscil do radia. za takie cos w normalnym klubie wylecialby na zbity pysk.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Na większości z forumowiczów ten materiał zapewne nie zrobił większego wrażenia. Ale taki "sporadyczny" kibic-obserwator lub ewentualny sponsor dojdzie tylko do jednego wniosku: w tym klubie jest straszny burdel i amatorszczyzna.
Niestety, nie służy to poprawie sytuacji żużla w Lublinie.
Pozdr.
Niestety, nie służy to poprawie sytuacji żużla w Lublinie.
Pozdr.
Pebas pisze:łeee.
Niczego nie podkręcałem i wypraszam sobie insynuacje - to po pierwsze, Po drugie tylko największy naiwniak mógł wierzyć w to, że Świst powie - "nie mam żadnej kontuzji, moje zwolnienia był lewe".
gelu, bedzie twoj wywiad ze swistem w ktorym ma byc ta cala prawda o lubelskim zuzlu?
Pierwsze słyszę o jakimś swoim wywiadzie. Chyba coś Ci sie pomyliło.
chetnie sie dowiemy bo to co mowi swistjest malo skandaliczne.
Jak szukasz sensacji - proponuję zająć się lekturą Faktu albo innego pisma. Lubelski żużel jest mało skandaliczny sam w sobie.
no to ma tÄ… kontuzjÄ™ czy nie? on mowi ze ma, na forum pisza ze ma, kasinski mowi ze ma, a ty twierdzisz ze przedstawil lewe zwolnienie, ale kontuzja to tylko pretekst? wiec jak jest naprawde?
nic nie pokrecilem, dudi pisal ze wkrotce ukaze sie material w ktorych bedzie cala prawda o lubelskim zuzlu. bylo to w kontekscie osoby piotra swista dlatego z niecierpliwoscia czekam.
nic nie pokrecilem, dudi pisal ze wkrotce ukaze sie material w ktorych bedzie cala prawda o lubelskim zuzlu. bylo to w kontekscie osoby piotra swista dlatego z niecierpliwoscia czekam.
To mało? A czego można się było spodziewać?Że mu ukradł gołębie , czy zgwałcił żonę? Mnie to wystarczy, ze potwierdził wszystko o czym pisałem na forum, narażajšc swój łysy łeb na ataki przedszkolaków i gamini. Oczywiście nadal Świst jest najgorszy,marudzi, jak to on, płacze nad swym marnym losem , jest głównym autorem klęski tegorocznej,a Kasiński i jego świta są wporzo . Ok!
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2006, o 10:52 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pebas pisze:no to ma tÄ… kontuzjÄ™ czy nie? on mowi ze ma, na forum pisza ze ma, kasinski mowi ze ma, a ty twierdzisz ze przedstawil lewe zwolnienie, ale kontuzja to tylko pretekst?
Znowu insynuujesz. Niczego nie twierdzę. Powiem więcej - mało mnie to obchodzi czy Świst ma kontuzje czy nie. To powinno bardziej interesować klub nie mnie - a jak widać po wypowiedzi zawodnika tak nie jest. I to jest żenujące.
-
Speedway Fan
- Senior
Gawrzyk pisze:3. G. Åšlak (od Trzebini) zawody oglÄ…da zza kraty. I to nie tej na stadionie..
Przekręt na VAT-cie, jaki Trzebinia stosowała, dał jej dodatkowy dochód w kwocie przekraczającej 800 milionów złotych. Można się bawić w igrzyska z Gollobami i Rickardssonem. I jeszcze co nieco zostanie
mikas pisze:Skoro Głogowski to nic nowego pewnie nie będzie. Brak trenera, zły tor, brak treningów, bla bla bla... Nic nowego nie wymyśli, więc pewnie będzie szkoda nawet czasu czytać.
Wychodząc z założenia że kto nie z nami ten przeciwko nam to rzeczywiście szkoda czasu na czytanie. Ja jednak podchodzę do tematu z rezerwą - jakby nie patrzeć Głogowski odjechał trochę wiecej okrążeń niż Gawrzyk, Harry i dyrektor razem wzięci. Krowa nie musi się znać na mleku, ale zawsze bliższa koszula ciału.