Treningi
Re: Treningi
Czy na dzisiejszym treningu bedzie mozna sie zapisac do szkółki?
- marcin_lub
- Junior
Kolego Zafre, ile razy masz zamiar się zapisać do szkółki? Czy może posty tylko nabijamy ?
Zafre- 08.05.2007 pisze:Czy w tym roku funkcjonuje szkółka ? Jeśli tak to kiedy, gdzie i w jakim wieku mozna sie zapisac Pozdrawiam
Zafre- 16.05.2007 pisze:Tylko jutro mozna sie zapisywac do szkółki? Ewentualnie jaki jest następny termin
Zafre- 31.05.2007 pisze:a zapisy do szkółki są dzisiaj?
Zafre- 06.05.2007 pisze:Czy na dzisiejszym treningu bedzie mozna sie zapisac do szkółki?
Sprzedam motocykl żużlowy JAWA + akcesoria żużlowe
cena : ok 3000 tys.
tel 502349584
gg 3336309
cena : ok 3000 tys.
tel 502349584
gg 3336309
Papryk89 pisze:cena : ok 3000 tys.
Kwota 3000 zł w sporcie żużlowym naprawdę niewiele znaczy.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Mysle, ze chodzilo o to, ze jest napisane: 3000 tys. tzn. 3000 000 czyt. 3 mln.
Taki zarcik...
Taki zarcik...
papiemu chodzilo o to, ze sprzedawca "motora" napisal 3000 tys. czyli trzy tysiace tysiecy, inaczej 3 miliony 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Czy sÄ… przewidziane jakieÅ› treningi w tym tygodniu ??
Trening nie bo będzie dosypywana kolejna partia glinki, ale staramy się o trening punktowany na niedzielę. Ale na razie brakuje zawodników.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja zapytam krotko, po co ? Nadal w klubie nie potraficie wyciagac wnioskow ?
$korzen$ pisze:Ja zapytam krotko, po co ? Nadal w klubie nie potraficie wyciagac wnioskow ?
Chodzi Ci o dosypanie glinki? Tez mi sie to wydawalo bez sesnu wczesniej, ale trenejro mi wytlumaczyl przy okazji krotkiej rozmowy. Przy okazji prosil, zeby nie pieprzyc na forum glupot odnosnie "zmiany toru" wskutek dosypanai glinki.
Jesli chodzi o trening punktowany, to rozumiem, ze Franek i Trumna sa pewniakami?
- Łoptymista
- Trener
To skoro Ci powiedzial to napisz i nam po co? No chyba, ze to byla bardzo krotka rozmowa
No wlasnie, jakies wnioski ? Czy dalej bawimy sie w konspiracje
?
Cooper pisze:$korzen$ pisze:Ja zapytam krotko, po co ? Nadal w klubie nie potraficie wyciagac wnioskow ?
Chodzi Ci o dosypanie glinki? Tez mi sie to wydawalo bez sesnu wczesniej, ale trenejro mi wytlumaczyl przy okazji krotkiej rozmowy. Przy okazji prosil, zeby nie pieprzyc na forum glupot odnosnie "zmiany toru" wskutek dosypanai glinki.![]()
Jesli chodzi o trening punktowany, to rozumiem, ze Franek i Trumna sa pewniakami?
dobrze - ja mogę przestać pieprzyć - zeby tylko "duza" nosiła i nie było wiecej sytuacji jak z Rybnikiem.
OK, mysle, ze sie nie obrazi za zacytowanie (niedoslowne). Powiedzial, ze dosypanie glinki bylo niezbedne, a to co zostalo dosypane to i tak jest pikus w stosunku do tego co trzeba. A glinka w zaden sposob nie wplywa na utrate atutu wlasnego toru, tylko go troche wyrownuje. I zeby nie pieprzyc na forum glupot, ze tor nam nie pomogl po dosypaniu glinki bo go chuj strzela jak to czyta
Zadowoleni?:)
Teraz pewnie nastapi uzupelnienie glinki (nie dosypanie, a uzupelnienie brakujacego elementu toru!), a ze nie ma to wplywu na postawe naszych riderow, pokazal mecz z Gnieznem, gdzie byli swietnie spasowani (w wiekszosci). Poza tym dzieki glince (miedzy innymi) mecz z Gnieznem mogl sie w ogole odbyc (deszcz).
Ale dosc tego wywodu, bo dla mnie to moga i po slomie jezdzic i naprawde cala ta dyskusja nt. glinki pozbawiona jest sensu.
Zadowoleni?:)
Teraz pewnie nastapi uzupelnienie glinki (nie dosypanie, a uzupelnienie brakujacego elementu toru!), a ze nie ma to wplywu na postawe naszych riderow, pokazal mecz z Gnieznem, gdzie byli swietnie spasowani (w wiekszosci). Poza tym dzieki glince (miedzy innymi) mecz z Gnieznem mogl sie w ogole odbyc (deszcz).
Ale dosc tego wywodu, bo dla mnie to moga i po slomie jezdzic i naprawde cala ta dyskusja nt. glinki pozbawiona jest sensu.
I zeby nie pieprzyc na forum glupot, ze tor nam nie pomogl po dosypaniu glinki bo go chuj strzela jak to czyta
...
Strasznie trudna ,niewdzieczna i niebezpieczna jest praca trenera zuzlowego,jejku,takie niebezpieczenstwa w miejscu pracy !
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Jasio mówi to co wszyscy wiemy - ale raczej powinien swoje słowa skierować do Tomka i Daniela po meczu z Rybnikiem. Oni raczej mieliby po tym spotkaniu inne zdanie na temat atutu/jego braku własnego toru. Dodam jeszcze tylko, że od dwóch meczów (zapewne przypadek
) tor jest zdecydowanie mniej atrakcyjny - jest mniej mijanek. Jak w GrudziÄ…dzu.
Zdaniem trenera dlatego, ze jest za mało glinki...
W NIEDZIELE O GODZ. 18.15 ( o 16 grają piłkarze) TURNIEJ PAROWY. Jako trening punktowany. 3 pary z Lublin, 2 z Rzeszowa i jedna z Tarnowa. Wstęp co łaska do puszek ( minimum łaski określone na 5 zł).
W NIEDZIELE O GODZ. 18.15 ( o 16 grają piłkarze) TURNIEJ PAROWY. Jako trening punktowany. 3 pary z Lublin, 2 z Rzeszowa i jedna z Tarnowa. Wstęp co łaska do puszek ( minimum łaski określone na 5 zł).
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:TURNIEJ PAROWY.
i Ty Brutusie...
A cos o skladzie par wiemy z grubsza czy nie zapeszamy itp itd
Sorki. Idę do psychologa juz w niedługim czasie przez ten żużel, bo zwariuję do końca.
My bez Daniela i Jelenia. Z Rzeszowa Kuciapa i juniorzy i z Tarnowa jeszcze nie wiem ( na razie obiecali dwóch).
My bez Daniela i Jelenia. Z Rzeszowa Kuciapa i juniorzy i z Tarnowa jeszcze nie wiem ( na razie obiecali dwóch).
harry pisze:My bez Daniela i Jelenia.
A Åania bÄ™dzie ?
- Łoptymista
- Trener
Kuciapszczak moze byc.
To ja poprosze jeszcze o Miesiaca. Ciekaw jestem kto bedzie lepszy on czy Stachyra.
To ja poprosze jeszcze o Miesiaca. Ciekaw jestem kto bedzie lepszy on czy Stachyra.
Bez Darka i Jelenia. Sorki. Jednak ten psycholog siÄ™ przyda.
Miesiąc będzie u Ruskich.
Miesiąc będzie u Ruskich.