Treningi
Re: Treningi
Witam,
co się działo dziś na stadionie po południu ok. godz. 18, amatorka jakaś jeździła ?
co się działo dziś na stadionie po południu ok. godz. 18, amatorka jakaś jeździła ?
nic
Wczoraj tez amatorka jezdzila, i przez pare niedziel wczesniej tez...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
To o której jutro? Bo zdaje się, że jutro?
No i o której jutro trening??? czy tradycyjnie tuż przed meczem u siebie "po lubelsku"??
Od czwartku 25 marca zespół rozpoczyna treningi na lubelskim torze, który przeszedł niedawno rekultywację nawierzchni. - Wyjeżdżamy o godz. 15 - potwierdza prezes Zając. - Oprócz naszych zawodników spodziewamy się przyjazdu znanego Duńczyka Kenniego Larsena ze Stali Rzeszów, który też ma wziąć udział w treningu.
Tylko ze w czwartek jest 26
Tylko ze w czwartek jest 26
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Na fejsie pisali, że o 16.
Trening odbył sie po LUBELSKU
Czyli nic w tej materii nic się nie zminiło
Ani Keniego ani pozostałej 8 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
malita jamrozy juniorzy bober ,wieczorek ,nowinski i jeszcze kilku 
Byli Malitowski, Jamroży, Pulczyński, Wieczorek, Bober, Nowiński, Kobrin i Benko. Jeśli wierzyć doniesieniom z facebooka z profili zawodników to jutro powinni pojawić się także Dilger i Lahti
Jak się nawierzchnia prezentowała na naszym pięknym owalu?
A gdzie nasz wychowanek Tomek Piszcz? Wierzę, że będzie walczył o skład
A gdzie nasz wychowanek Tomek Piszcz? Wierzę, że będzie walczył o skład
Acobruk - usługi brukarskie
acobruk.pl
acobruk.pl
Tor zachowywał się znakomicie i był przygotowany znakomicie. Po dzisiejszym treningu, zważywszy, że to 2 liga i że dwóch seniorów krajowych będzie w składzie - można śmiało stwierdzić, że jesteśmy faworytem do awansu i każde inne rozwiązanie będzie niespodzianką.
Czyli na dzisiaj teź jest planowany trening? W okolicach 16:00?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dziś trening o 11.00. O 18.00 żużlowcy meldują się w Felicity.
To już hałas nie przeszkadza pracownikom biurowym? Przez poprzednie przynajmniej 10 lat był taki argument.
Co to jest z piłarzykami, że nadal trenują przy Zygmuntowskich, a nie na boisku treningowym przy nowym stadionie ??
Jeśli się nie mylę, to stadion miał mieć od 2015 przeznaczenie wyłącznie dla sportów motorowych?
Jeśli się nie mylę, to stadion miał mieć od 2015 przeznaczenie wyłącznie dla sportów motorowych?
Tor robi baaardzo dobre wrazenie, nawet kolor jakis taki lepszy
Nawierzchnia fajnie sie odsypuje, nie wiadac kamieni, a co najwazniejsze nie tworza sie dziury. Oby tak dalej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Tor zachowywał się znakomicie i był przygotowany znakomicie. Po dzisiejszym treningu, zważywszy, że to 2 liga i że dwóch seniorów krajowych będzie w składzie - można śmiało stwierdzić, że jesteśmy faworytem do awansu i każde inne rozwiązanie będzie niespodzianką.
Bez przesady. Papierowym faworytem jest Gdańska, który wygląda nieco solidniej za sprawą Gafurowa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Masz prawo do własnego zdania ale... prosze Cie 
Ktos byl dzisiaj na treningu? jechali spod tasmy? Ktos cos?
Ja byłem przez chwilę.
Byli Lahti, Dryml i... Jeleń - klasa
Akurat jak byłem, to Dryml jeździł sam, jeździł długo i wydawał się szybki.
Byli Lahti, Dryml i... Jeleń - klasa
Akurat jak byłem, to Dryml jeździł sam, jeździł długo i wydawał się szybki.
Dilger,Dryml,Lahti,Malitowski,Jamroży,Pulczyński,Dany Jeleniewski,Bober,Wieczorek,Nowiński,Thoernblom (to chyba był on). Wielkie wrażenie robi na mnie Kamil Pulczyński i mam nadzieję że będzie u nas jeździł startował z Jamrożym i Malitowskim i wygrywał dwa razy tyle co byłem.Jeleń prosił trenera o jazdę w pojedynkę.Miło usłyszeć warkot silników i zapach po tak długiej przerwie.Timo również wywarł na mnie wielkie wrażenie będzie z niego pożytek.Jak wychodziłem akurat Ales kręcił sobie sam kółka.