obsuwa wynika z tego, ze niektore osoby, mimo ze prosilem o to w PW, nie podaly w tytule przelewu swojego nicka z forum... no i teraz probujemy roznymi sposobami dopasowac kto jest kto, ale nie jest to takie proste :]
jezeli przypadkiem ktoras z tych osob czyta to, to prosze o jak najszybsze przeslanie mi na PW swojego imienia i pierwszej litery nazwiska chociaz, dziekuje
Flaga/transparent dla Lee Richardsona
Re: Flaga/transparent dla Lee Richardsona
METHANOL ADVENTURE TEAM
Bardzo prosze osoby o nastepujacych inicjalach:
P. T.
P. J.
G. M.
B. I.
G. S.
ktore wplacaly pieniadze na flage dla Lee, o to zeby zglosily sie do mnie na PW i podaly swoje imie i nazwisko oraz nick z forum, w nieskonczonosc czekac nie mozemy, wiec jezeli do wieczora tego nie bede mial, to trudno, wysylam to co mialem wyslac pozostalym osobom, ktore tak jak prosilem, podaly swoj nick z tytule wplaty...
P. T.
P. J.
G. M.
B. I.
G. S.
ktore wplacaly pieniadze na flage dla Lee, o to zeby zglosily sie do mnie na PW i podaly swoje imie i nazwisko oraz nick z forum, w nieskonczonosc czekac nie mozemy, wiec jezeli do wieczora tego nie bede mial, to trudno, wysylam to co mialem wyslac pozostalym osobom, ktore tak jak prosilem, podaly swoj nick z tytule wplaty...
METHANOL ADVENTURE TEAM
PW rozeslane, wysylalem do kilku osob jednoczesnie (limit do 5) tak zeby sie nie babrac pojedynczo z kazdym, jezeli ktos nie dostalby PW to prosze o kontakt na gg - 2287574 i rozwiazemy ten problem inaczej, ale mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Super to wyszło, gratulacje za pomysł, pierwszy raz coś wygrałem, a za brak odpowiedzi na twoje pm'y sorry ale nie mam uprawnień( może ktoś mnie oświeci jak je można zdobyć)
ech nawet o tym nie pomyslalem... w poscie wyzej byl numer gg podany, maila tez znasz, trzeba bylo sie odezwac, to bysmy sie dogadali co do rozmiaru tej koszulki, w ciemno wzielismy L, mam nadzieje ze akurat trafilismy 
METHANOL ADVENTURE TEAM
A to co L za małe?:>
akurat trafiliście :]