Eliminacje Złotego Kasku (12.04.2012, godz. 18:00)
Re: Eliminacje Złotego Kasku (5.04.2012, godz. 18:00)
Zawody odwołane, pewnie niedługo pojawi sie oficjalne info, ciekawe jaki będzie nowy termin ...
ermen pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/277871/el-zk-w-lublinie-odwolane
http://www.youtube.com/watch?v=mCYuYfEYC8U
Kij z tymi eliminacjami ZK skoro i tak zimno na dworze więc pierdziele siedzieć do 21 na stadionie ważniejsze aby zrobili wszystko żeby mecz ligowy się odbył chodź to też czarno widzę.
Co do samych dzisiejszych zawodów ciesze się,że ich nie będzie bo jeszcze by sobie ktoś krzywde zrobił na wstępie sezonu
Co do samych dzisiejszych zawodów ciesze się,że ich nie będzie bo jeszcze by sobie ktoś krzywde zrobił na wstępie sezonu
A ja, ze względu na mój partykularny interes, wolałbym, aby poniedziałkowy mecz również został odwołany
i co mi zrobicie? 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ale Poniedziałek mogliby jechać bo kurcze jak nie teraz to kiedy będzie u nas inauguracja ja jestem głodny żużla hihi
No to jaki masz problem. Dopiero co dosypali 120 ton 
A na klubowej stronce zegar dalej odlicza godziny do rozpoczęcia zawodów.
PR
Manitou pisze:ermen pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/277871/el-zk-w-lublinie-odwolane
http://www.youtube.com/watch?v=mCYuYfEYC8U
http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Sprawka Dariusz to człowiek niezbyt rozgarnięty, ma dziwne cele, dziwne kroki podejmuje ale zawsze cel osiąga. Niejeden może mu pozazdrościć skuteczności. Brawo panie Darku. W Lublinie (znaczy na naszym torze) sezon startuje w maju i koniec kropka!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
wszystko fajnie ale skąd masz wiedzę, że to prezes jest za to odpowiedzialny?
- niespokojny
- Trener
Ale jakby nie patrzec to prezes ma jakies chody na gorze, przynajmniej u tych odpowiedzialnych za pogode 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
nie sądzę, żeby prezesowi zależało na tym, żeby płacić za dwa mecze wyjazdowe pod rząd (prawdopodobnie przegrane co sie odbije na frekwencji) bez wpływów za mecz u siebie.
Nie musze chyba dodawac, iz w zaistnialej sytuacji odjezdzanie meczu z Grudziadzem w poniedzialek jest totalnie irracjonalne i bezsensowne? Teraz w klubie powinni bronic sie przed tym meczem nogami i rekami. Podejrzewam, ze mimo wszystko, w klubie mysla tak samo.
do wczoraj byłem zdecydowanie za tym, żeby jechać jak Pan Bóg przykazał - w terminie. Musiałem zmienić zdanie - jechanie poniedziałkowego meczu byłoby biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności totalnie nam nie na rękę. Wszyscy padliśmy ofiarą jakiegoś niezrozumiałego kombinowania i próby przechytrzenia - tylko nie wiem kogo i po co. Nikt nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego wiedząc od lutego, że zaczynamy mecz u siebie 9 kwietnia zaczynamy prace na torze 5 dni przed meczem. Dlaczego przy terminie zakończenia świateł 19 marca, bujamy się w niekompletnym składzie po Rawiczach i Opolach zamiast chociażby pozbierać kamienie z naszego toru. I w końcu pytanie zasadnicze - kto podjął takie decyzje, że dzisiaj wszyscy modlą się o deszcz?
ravajas pisze:A ja, ze względu na mój partykularny interes, wolałbym, aby poniedziałkowy mecz również został odwołanyi co mi zrobicie?
Ja popieram
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Prezes nasz kochany sobie glowe lamie od miesiaca jak tu wywolac deszcz, w koncu mu sie udaje, a wy jeszcze narzekacie "hejterzy".
Gelo pisze:do wczoraj byłem zdecydowanie za tym, żeby jechać jak Pan Bóg przykazał - w terminie. Musiałem zmienić zdanie - jechanie poniedziałkowego meczu byłoby biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności totalnie nam nie na rękę. Wszyscy padliśmy ofiarą jakiegoś niezrozumiałego kombinowania i próby przechytrzenia - tylko nie wiem kogo i po co. Nikt nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego wiedząc od lutego, że zaczynamy mecz u siebie 9 kwietnia zaczynamy prace na torze 5 dni przed meczem. Dlaczego przy terminie zakończenia świateł 19 marca, bujamy się w niekompletnym składzie po Rawiczach i Opolach zamiast chociażby pozbierać kamienie z naszego toru. I w końcu pytanie zasadnicze - kto podjął takie decyzje, że dzisiaj wszyscy modlą się o deszcz?
Moim zdaniem klub powinien wydać jakieś oświadczenie, w którym wyjaśnione będzie dlaczego do dziś tor nie został odpowiednio przygotowany. To co się dzieje to jest poprostu skandal. Przecież, ktoś jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy. Dodatkow jeśli do poniedziałku nie będzie solidnych opadów tylko sporadyczne opady to nie wiem jak się wytłumaczymy z nieprzygotowanego toru. Grudziądz będzie chciał jechać, bo jak ściągnął swoich grajków z zagramanicy to będą chcieli odjechać mecz nawet na kartoflisku bo wtedy tor nie będzie dla nas żadnym handicapem. To wszystko co się dzieje można określić jako jeden wielki cyrk!
Cyrk cyrkiem, ale teraz na prawde trzeba zrobic wszystko, zeby ten mecz sie nie odbyl. W innym wypadku po prostu polegniemy.
Albo trenowac jutro i w sobote. Nie mamy juz takich 2 ligowych ogorkow jak w zeszlym roku, zawodnicy juz sie rozjedzili troche na innych torach, wiekszosc zna nasz tor dosc dobrze, wiec mysle ze przez 2 dni porzadnych treningow mozna sie dobrze spasowac z torem, beda mieli jeszcze sobote wieczor i niedziele w miare mozliwosci na korekty w warsztatach i moze byc dobrze. Ja mimo wszystko chcialbym obejrzec mecz z Grudziadzem 9 kwietnia. Na kilku portalach z tego co widzialem nie zapowiadaja zadnych opadow do poniedzialku wlacznie , z tym że ma byc raczej chlodno, ale z prognozami nigdy nie trafisz. Trzeba sie spinac tak jakby ten mecz byl pewny i niczym niezagrozony, jak bd padac to trudno, ale jak nie i przystapimy bez zadnych treningow to dopiero bedzie zabawnie.
Recepta, aby mecz się nie odbył w poniedziałek:
Jakieś opady mają być, dodatkowo parę polewaczek wleją w tor i zrobi się lubelskie bagienko.
.
Jakieś opady mają być, dodatkowo parę polewaczek wleją w tor i zrobi się lubelskie bagienko.
Gelo pisze:Nikt nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego wiedząc od lutego, że zaczynamy mecz u siebie 9 kwietnia zaczynamy prace na torze 5 dni przed meczem.
Prezes jest. Prace nad oświetleniem uniemożliwiły wyjazd na tor
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Popek pisze: Na kilku portalach z tego co widzialem nie zapowiadaja zadnych opadow do poniedzialku wlacznie ...
Mógłbyś chociaż jedną taką prognozę zlinkować?
Każdemu jego Everest...
Będąc przed chwilą na stadionie, ciężko być optymistycznie nastawionym.
Tor wygląda na niezłą bryndzę. Naprawdę trzeba niezłego magika od toru i przychylności niebios.
Znając naszą organizację - pozostają niebiosa.
Tor wygląda na niezłą bryndzę. Naprawdę trzeba niezłego magika od toru i przychylności niebios.
Znając naszą organizację - pozostają niebiosa.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Piocze pisze:Gelo pisze:Nikt nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego wiedząc od lutego, że zaczynamy mecz u siebie 9 kwietnia zaczynamy prace na torze 5 dni przed meczem.
Prezes jest. Prace nad oświetleniem uniemożliwiły wyjazd na tor
Na forum pewnego klubu z Podkarpacia w temacie trening napisano 1 strone od 2011r. A plan treningowy w zwiazku z ekstraligowo przeprowadzonym remontem mieli niekiepski.
http://speedwayfans.rzeszow.pl/componen ... -zuzlowcow
Tymczasem u nas.
Torsen 20.03.2012 w temacie "Stadion" pisze:Nie wiem, czy nikt nie zauważył, ale rozmawiacie o zawartości szafek przy masztach podczas gdy policja wydała negatywną opinię dotyczącą stadionu - obecnie nie nadaje się on do organizowania imprez masowych. To tylko opinia, ale można się domyśleć, co w takiej sytuacji zrobi Urząd Miasta...
istred w temacie "Stadion" 20.03 zapytal pisze:A wiadomo do czego konkretnie Policja ma zastrzeżenia?
Torsen w tym samym temacie, tego samego dnia pisze:Do tego, ze stadion jest placem budowy.
Po placu budowy sie nie jezdzi, tym bardziej na takim bez (przynajmniej) weryfikacji przez GKSZ.
A potem nastaly deszcza.
Shack cokolwiek napiszesz pod moim adresem, bez odbioru
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji