Rempala - Darkin (Dryml)
Rymel - Baran
Puszak - Tadzio
;]
jedziemy po wygrana i bonusa !
kibicLBN pisze:5. L.Dryml
6. T.Kostro
7. (ewentualny nowy junior)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kilar pisze:Dryml, Rymel, Puszakowski, Baran, Rempala, jak taki sklad wypali, to z Orła zrobi sie wrobel Lodz 8)
pav4u pisze:ojojoj...bedzie rozczarowanie za tydzienpamietaj ....jedzie sie tak jak pczeciwnik pozwala
niespokojny pisze:A czym wy chcecie objechac Flegerow w barazach? W kazdym juniorskim jest 5-1. A przy takiej zaliczce to mozna zapomniec o jakiejkolwiek walce. Zreszta Nermark, Klindt i Kilokarpi to nie sa jakies tam ogorki pokroju Dyma i Burzy. Latwiej jest pocisnac Łodz do 30 niz wygrac u siebie z Rybnikiem. Takie moje zdanie. Dlatego trzeba sie spiac i walczyc w niedziele o minimum 59 punktow najbidniej. Martwi mnie tylko to ze Sprawka bez optymizmu wypowiada sie o nowych juniorach w skladzie. Niedoceniana jest ta pozycja u nas w klubie, co dziwi po poprzednim sezonie.
harry pisze:Ja tam bym napisał, że MOŻE będzie rozczarowanie. Po co się narażać i wystawiać na ataki? Z takim składem nasze szanse jednak bardzo mocno rosną.
janek pisze:A czy u Nas Jackowi musi wyjść mecz? wątpię, zawsze może mieć "słabszy dzień" dla dobra lubelskiego żużla.![]()
Oby mecz z Nami, był jego najsłabszym występem w tym sezonie.
Najważniejsze jest konieczne pozyskanie seniora przed tym meczem, jeśli chcą walczyć o bonus.
Także Panie Sprawka, Wilk i inni do dzieła.
janek pisze:Najważniejsze jest konieczne pozyskanie seniora przed tym meczem, jeśli chcą walczyć o bonus.
Także Panie Sprawka, Wilk i inni do dzieła.
speedway20 pisze:Być może w Łodzi będzie taka sytuacja jak rok temu że koniec sezonu jechali bez pieniędzy