Apocalips pisze:A czemu ma nie jechac ? Ma wolny termin, gdyz Birmingham jezdzi 17 i 24 czerwca.
Wed 17 Redcar PL HOME
Wed 24 Newcastle PL HOME
Premier League KOC
21 czerwca - Glasgow - Birmingham lub Rye House
Apocalips pisze:A czemu ma nie jechac ? Ma wolny termin, gdyz Birmingham jezdzi 17 i 24 czerwca.
Wed 17 Redcar PL HOME
Wed 24 Newcastle PL HOME
luCas pisze:Apocalips pisze:A czemu ma nie jechac ? Ma wolny termin, gdyz Birmingham jezdzi 17 i 24 czerwca.
Wed 17 Redcar PL HOME
Wed 24 Newcastle PL HOME
Premier League KOC
21 czerwca - Glasgow - Birmingham lub Rye House
Davv pisze:którzy naprawdę są trzonkiem tej drużyny.
Ge(L)o pisze:Dlaczego mecz znow jest tak pozno ?
ravajas pisze:Davv pisze:którzy naprawdę są trzonkiem tej drużyny.
![]()
![]()
![]()
przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać
r
Ge(L)o pisze:Widzisz meesha, dla niektorych za wczesnie, dla innych za pozno. Ja bym wolal, zeby mecz byl o 15, posiedziec troche na sloneczku, potem zdazyc do baru obejrzec Ekstralige czy jakis meczyk i fajnie. A tak mecz o 17.30, zacznie sie o 18.20, bo prezentacja, karetka wpieprzy sie w dziure, a polewaczka bedzie nabierac wody i jeszcze spore kolejki przed kasami i trzeba na wszystkich poczekac. Dluzyzna, mecz skonczy sie o 20 z minutami, ni w pipe ni w oko
meesha pisze:Ge(L)o pisze:Widzisz meesha, dla niektorych za wczesnie, dla innych za pozno. Ja bym wolal, zeby mecz byl o 15, posiedziec troche na sloneczku, potem zdazyc do baru obejrzec Ekstralige czy jakis meczyk i fajnie. A tak mecz o 17.30, zacznie sie o 18.20, bo prezentacja, karetka wpieprzy sie w dziure, a polewaczka bedzie nabierac wody i jeszcze spore kolejki przed kasami i trzeba na wszystkich poczekac. Dluzyzna, mecz skonczy sie o 20 z minutami, ni w pipe ni w oko
No to nie daj Bog, zebysmy kiedys oswietlenie na torze mieli. Co wy biedaki wtedy zrobicie jakby mecze byly o 20![]()
Pamietam, ze kiedys w miesiacach letnich mecze bywaly nawet o 18:30 i jakos nie przaeszkadzalo to zapelnic calego stadionu. No ale wtedy nie bylo ani Kubicy ani transmisji z E-ligi w telewizji. A teraz to wazniejsze od meczu swojej druzyny