Stal Gorzów - TŻ Lublin 3 V godz. 17:00
Dun, Krampi. Bojsi, Pikej. Mr Inside, Ejdżej, Bomber, Slummer - dostaję powoli drgawek jak musze słuchać tego bałwana z Polsatu. 10 lat temu to może było fajne, ale teraz Lorek już przesadza - nawet jak mówi po polsku wykręca gębę gorzej od Maksa Kolonki - nie można nic zrozumieć - nie wspominajac że jego rozmówcy rzadko kiedy łapią te kiepskie żarty. A ten drugi pseudokomentator już powoli łapie ten sam styl. Tragedia. Jak ktoś ich nie trzepnie solidnie w łeb, to zamiast "Długiego" (CO ZA BEZNADZIEJA) niedługo będzie jechał "Gollobi", a za Koldiego (kolejny koszmar) "Kołodzieji". Polak to jednak zawsze musi leczyć kompleksy - im jest krócej w stanach tym musi być bardziej amerykański od Amerykanów.
Hans pisze:1. Tomasz Piszcz
2. Daniel Jeleniewski
3. Dawid Stachyra
4. Sebastian Trumiński
5. Dariusz Śledź
6. Maciej Michaluk (Rafał Klimek)
Taki skład widnieje na w zapowiedzi meczu na stronie klubowej. Czy jest to błąd czy powracamy do starych( wg. mnie gorszych) par ?
a może taktyczne zagranie na Gniezno i najsłabszy z pary Trumiński-Stachyra wypadnie ze składu w miejsce Johnstona lub Nieminena?
Dlaczego mina? Były kontrowersje po meczu z Poznaniem, ale bez przesady, sędzia nie był najgorszym aktorem tego widowiska.
Skład Stali na jutrzejszy mecz. Nie zlekceważyli nas, a trochę na to liczyłem. Wyjść z 30 nie będzie łatwo, ale akurat w obecnym sezonie wyjazdy wychodzą naszym chłopakom całkiem nieźle, więc może kilka punkcików zrobią. Szkoda tylko, że znów zaczniemy od 1:5 w biegu młodzieżowym...
Skład Stali na jutrzejszy mecz. Nie zlekceważyli nas, a trochę na to liczyłem. Wyjść z 30 nie będzie łatwo, ale akurat w obecnym sezonie wyjazdy wychodzą naszym chłopakom całkiem nieźle, więc może kilka punkcików zrobią. Szkoda tylko, że znów zaczniemy od 1:5 w biegu młodzieżowym...
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"