Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#76 Postautor: Gelo » 11 grudnia 2006, o 17:25

z tego co pamietam to L. Kępa i G. Kot jako reprezentanci zarzadu na konferencji

To było pytanie retoryczne. Niech odpowiedzialni za takie a nie inne warunki zrzucą sięteraz na zaległości. Mnie nie dziwi, że Świst chce pieniedzy - to jego praca, a że trafił jeleni...
. A skoro bawimy się w zgadywanki to pamiętasz kto był tego największym przeciwnikiem?

Nie pamiętam.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#77 Postautor: Hans » 11 grudnia 2006, o 19:04

meesha pisze:Tutaj tak, ale w żadnym z trzech teledysków, do których linki wrzuciłeś wcześniej tego nie ma :P Więc nie rób z nas wariatów :D

Oglądałem kilka tego typka i zapomniałem wstawić tamtego linku, ale były takie sytuacje :P W jednym filmiku widać jak Jurek śmiga po orbicie 8)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#78 Postautor: jataman21 » 11 grudnia 2006, o 19:32

A zeby bylo na temat, to ja bym bral Franka W Gdansku cos za bardzo go nie chca, a jak do tego dolozymy Trumne, to powalczymy na wybrzezu

Z kim powalczymy i gdzie ?? Z Frankowem ?? Chyba w Pile i Lodzi jak wystartujemy w 2lidze to rzeczywiście Franek na 2 linię na 2 ligę jest niezły, wtedy też jestem żeby brać go do składu. Ale Ty chyba Cooper zapominasz że mozemy wystartować w 1 lidze gdzie jego średnia w życiu juz nie przekroczy 1,5 a i o 1,0 będzie takiej miernocie ciężko, więc po co nam odpad?? Bardzo mądrze Poznań buduje skład na utrzymanie... stawia na młodych walecznych, co mają wiele do udowodnienia, a my też powinniśmy zmienić taktyke i przestać stawiać na miernoty, dziadków czy odpady, a Twój Franek to spełnia 2 kryteria z tych 3, nie jest tylko dziadkiem.
Jeśli bylibyśmy aż na takim dnie żeby prowadzić rozmowy z Frankowem to już lepiej rzeczywiście zacząć od 2 ligi i powalczyć o awans bo w 1 lidze nie będziemy mieli czego szukać.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#79 Postautor: Cooper » 11 grudnia 2006, o 21:30

W 2005 roku, przecietnym dla Franka sezonie, mial on srednia 1,597 wyzsza od Jeleniewskiego, ktorego wszyscy widza w skladzie. Chcialbym tez zauwazyc, ze srednia ta jest rowniez lepsza od tegorocznej sredniej zawodnikow takich jak np. Piotr Swist, Chris Louis, nie mowiac juz o innych Jurczynskich czy Robackich. To tylko takie porownanie dla zwolennikow srednich. Ja uwazam, ze na ratowanie ligi Franek sie nadaje (pamietam jak walczyl w 2005 w Opolu), zwlaszcza, ze ma tu przeciez zakochanego w nim sponsora.

8) 8) 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#80 Postautor: meesha » 11 grudnia 2006, o 21:42

Weź, już przestań Czarnuchu :P Robisz się nudniejszy niż zwolennicy Staszka Burzy :lol: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#81 Postautor: Cooper » 11 grudnia 2006, o 21:54

Jak taki madry jestes, to sam cos zaproponuj:P Ja znam sie tylko na jezdzie Frania (No fear :twisted: )

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#82 Postautor: Łoptymista » 11 grudnia 2006, o 22:11

Cooper pisze:Jak taki madry jestes, to sam cos zaproponuj:P Ja znam sie tylko na jezdzie Frania (No fear :twisted: )

Sorki, ale nawet na tym sie nie znasz :twisted:
PS Porownaj sile klubow z 2005 i 2006 r i zamilcz na wieki maro frankowa.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#83 Postautor: jataman21 » 11 grudnia 2006, o 22:25

A Świst był wielokrotnym medalistą Polski... Oj Cooper wspominaj dawne czasy... średnia 1,5 jak na seniora w DUŻO słabszej lidze to dla mnei nie wyczyn... jeszcze po takim sezonie w 2 lidze, to jest skończona miarnota i tyle. Nie porównuję się średniej z sezonów gdzie regulamin był całkowicie inny i nie mogli bez ograniczeń startować obco. A wole Jeleniewskiego ponieważ jest NASZ i wcale nie jest gorszy od Franka, do tego jeszcze młody i perspektywiczny, do tego z roku na rok robi postępy, może nie oszałamiające, ale postępy z sezonu na sezon są zauważalne. Zaryzykuję stwierdzenie że juz jest lepszy od Franka, a do tego wiele teraz nie potrzeba 8)
Jest jeszcze wielu zawodników godnych uwagi:
Sawina
J i T Rempałowie
Hamill
Wiltshire
Gjedde
McGowan
To tak na szybko paru zawodników z których można jeszcze błoby zmontować całkiem mocny zespół. Oczywiście kasa kasa kasa... ale zawodnicy na rynku jeszcze są z których nawet można stworzyć zespół walczący o awans bo np.
1. Sawina
2. Gjedde
3. Rempała
4. Rempała
5. Hamill
6. Klimek
7. Hansen
8. Hansen
W zapleczu mieć Wiltshira na trudne mecze i nieobliczalnego McGowana(czemu nie jeżdzi w Polsce w ogóle??) naszego Jelenia który u Nas na torze mógłby spokojnie śmigać. Więc jakby jakiś sponsor miał ochotę wyłozyc ze 2 bańki to jeszcze skład na walke o awans można zmontować :wink:
Więc sponsorzy śpieszyć się, liczba miejsc ograniczona 8)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: mikas » 11 grudnia 2006, o 22:35

Ale sie dajecie podpuszczać Cooperowi jak dzieci :wink:

Jataman:
Gjedde w Ostrowie, Wiltshire zakonczył kariere juz definitywnie z tego co pamiętam, o Hamilla bije sie e-liga na czele z Zielonką, Sawina jeśli nie zakonczy kariery to powiedział że tylko Bydgoszcz, a i Rempałowie podobno juz obaj bliżej innych klubów. Coraz słabiej to wygląda, ja licze chociaż na tych Rempałów jednak (matko co ja pisze :shock: ;) )
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#85 Postautor: Cooper » 11 grudnia 2006, o 22:41

Cichooo Mikas, przeciez kazdy wie, ze Franek nie jest taki zly, tylko z nim jest jak z Lepperem, kazdy sie boi przyznac, a pozniej 20% w wyborach 8) :wink: :D :lol:

Nie wiem czemu niby Franek mial ostatni sezon nieudany. Nigdy to nie byl zbyt rowny zawodnik w przekroju sezonu, teraz jedna znalazl sie w 10. najlepszych, o czyms to swiadczy. A tak poza tym jataman, to zmontowales sklad niezgodny z regulaminem :P 8) :wink:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#86 Postautor: jataman21 » 11 grudnia 2006, o 23:14

Mikas... póki nie ma papierków to wszystko możliwe... zaznaczylem że potrzeba do tego kasy, ale taki skład jest możliwy. Messing tez juz w Polsce miał nie startować, Tomicek na nas zaczekać, a teraz nie może się doczekac spotkania z kibicami z Ostrowa a o nas wypowiada się "zimno" i niechętnie. Póki nie ma na papierze to nie ma nic, taka jest prawda.
Cooper... ja nie mam juz do Ciebie siły... Frankow był 10 w 2 lidze, czy to dobrze ?? Jak dla mnie to nie jest to wyczyn i nie jest to zawodnik który powinien być brany pod uwagę do składu w 1 lidze.
Franek jest raczej jak Kononowicz, kilka osób o nim wspomni dla brechty nawet zagłosuje, ale każdy wie jak jest.
Koleś nie umie jeżdzić, jest tragiczny, zawsze mu cos nie pasuje, psioczył na Lublin że nie chce z nami miec nic wspolnego... szkoda gadac o tym cieniasie. Niech wraca do Piły, bedzie przynajmniej miał z kim się ścigać i powinien być liderem drużyny.
P.S:Poprawione.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2006, o 00:30 przez jataman21, łącznie zmieniany 3 razy.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#87 Postautor: Gelo » 12 grudnia 2006, o 00:15

Tak w ogóle to "póki". A Franek jest jak Burza - Kononowicz - pośmiewisko dla pół Polski

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#88 Postautor: grzesieck » 12 grudnia 2006, o 00:29

gawron pisze:A skoro bawimy się w zgadywanki to pamiętasz kto był tego największym przeciwnikiem?

ja pamietam 8)

a ta rozmowa bartexsa z hansenem to taka sciema, ze hoho :>
METHANOL ADVENTURE TEAM

rob7
Senior

#89 Postautor: rob7 » 12 grudnia 2006, o 10:02

... jeśli wystartujemy to kto będzie u nas jeździł? jeśli na SB pojawiają się takie wpisy:
CytujÄ™:
Jacek Rempała: Co z moim bratem Tomkiem? Coś nieco wiem, ale nie chcę mówić za niego. Wiem, że Tomek ma trzy konkretne propozycje z pierwszoligowych klubów, jedna z nich jest z GDańska. W najbliższych dniach ma podjąć decyzję. Na pewno nie ma wśród tych klubów lubelskiego - rozwiewa spekulacje J.R., który sam przyznaje, że doszedł do porozumienia z pierwszoligowym klubem. I nie jest wcale to TŻ Lublin.

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#90 Postautor: kezman » 12 grudnia 2006, o 10:52

Co do Tomka, to mozliwe, ze zostanie w Rzeszowie, sprawa prawdopodobnie wyjasni sie do konca tygodnia. Jesli sie nie dogada, to...wybierze oferte z 1 ligi, ale z tego co wiem nie bedzie to Gdansk. 8)

pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#91 Postautor: Gelo » 12 grudnia 2006, o 11:19

jeżeli nie Gdańsk to co - pisz mi tu natychmiast józku zafajdany :D

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#93 Postautor: jataman21 » 12 grudnia 2006, o 12:36

Z pewnych źródeł wiem, że obaj Rempałowie są w Gnieżnie dogadani...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 12 grudnia 2006, o 12:54

jataman21 pisze:Z pewnych źródeł wiem, że obaj Rempałowie są w Gnieżnie dogadani...

Nie przeceniając klasy Rempałów - jeżeli to prawda - to bardzo zła wiadomość. Gniezno jest obecnie obok Poznania i Grudziądza najpoważniejszym kandydatem do walki o utrzymanie. Wzmacnianie bezpośredniego rywala swoim kosztem jest nierozsądne. Zamiast chrzanić bzdety o spółkach akcyjnych trzeba szybko zaklepać zawodników ktorzy cokolwiek gwarantują. JR niestety jest jednym z nich.

Awatar użytkownika
majdan16

#96 Postautor: majdan16 » 12 grudnia 2006, o 15:01

Gelo pisze:Zamiast chrzanić bzdety o spółkach akcyjnych trzeba szybko zaklepać zawodników którzy cokolwiek gwarantują.
Ale jak możemy zaklepać jakichkolwiek zawodników skoro nie wiadomo, czy w ogóle wytartujemy :?: Pewnie Kenneth podpisał kontrakt na tzw. piękne oczy któregoś z działaczy. A swoją drogą może uda się przekonać Shieldsa do polskiej ligi? Skoro Messing miał nie jeździć w Polsce a dał się przekonać Stali Rzeszów, to może nam się uda z Adamem?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#97 Postautor: Gelo » 12 grudnia 2006, o 15:23

Normalnie - odpowiedź czy wystartujemy czy nie powinnismy znać miesiąc temu. Był także czas na dopełnienie obowiązków licencyjnych. A teraz kiedy wszyscy podpisują kontrakty, zabierają nam zawodników sprzed nosa - my gadamy o spółkach akcyjnych. Czy u nas zawsze wszystko musi być robione z dwumiesięcznym opóźnieniem?

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#98 Postautor: Torsen » 12 grudnia 2006, o 15:28

Gelo pisze:Czy u nas zawsze wszystko musi być robione z dwumiesięcznym opóźnieniem?

Nie. Dosypywanie nawierzchni np. odbyło się z opóźnieniem cztero- lub pięciomiesięcznym 8) :lol:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#99 Postautor: jataman21 » 12 grudnia 2006, o 15:47

Stingu oby oby, mam nadzieje że zawodników typu Piszcz nie zobaczymy u Nas w drużynie... bo to już byłby smiech na sali takie odpady kontraktować... :roll:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#100 Postautor: Dobromir » 12 grudnia 2006, o 16:09

Wcale bym się nie zdziwił jakby przyszło nam jeszcze posilać zawodnikami klasy Piszcza.

Tak sobie popatrzyłem na składy Grudziądza, Gniezna i Poznania to wcale nie są aż takie mocne i można się bedzie utrzymać.

Gtż: Puszakowski, Rymel, Krzyżaniak, Fijałkowski, Jamroży, Staszek, Brzozowski, Petterson - skład bez rewelacji porównywalny z tegorocznym

Poznań: Skórnicki, Huszcza, Kościuch, Nowaczyk, Pytel - skład jak narazie wyjątkowo kelnerski jak na 1 lige

Gniezno: D.Cieślewicz, M Jabłoński, Howe, Stead, Laukkanen, Gomólski tu też bez rewelacji tymbardziej że Howe i Laukkanen wielokrotnie udowadniali że im polskie tory nie leżą:)